تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 311 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض adsl با ping پائین

با سلام خدمت دوست و استاد عزیز جناب حامد خان
    بنده امشب adsl مخابراتم تموم شد .فردا دوشنبه 23 خرداد میخوام برم 6 ماهه بگیرم فقط موندم از کجا بگیرم . شرایط من اینچنین است :
    • بیشتر کار من از ساعت 19 عصر تا 1 شب میباشد adsl 512 میگیرم چون مجوز دارم .
    • مهمترین چیز برای بنده ping است .
    • بعد سرعت باز کردن صفحه و فقط وبگردی از ساعت 19 تا 24
    • دانلود چه روزانه و چه شبانه برام مهم نیست .
    من فردا دوشنبه 23 خرداد ساعت 10 صبح به بعد اقدام به ثبت نام میکنم لذا منتظر پاسخ و معرفی شما هستم با توجه به عرائض بنده و با توجه به تجربه زیاد شما هر چی شما معرفی کنی بنده از اونجا adsl شش ماهه میگیرم لطفا در صورت امکان تا فردا ساعت 10 یه مورد به من معرفی کنید تا اقدام کنم .
    با تشکر وافر از شما

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام خدمت دوست و استاد عزیز جناب حامد خان
    بنده امشب adsl مخابراتم تموم شد .فردا دوشنبه 23 خرداد میخوام برم 6 ماهه بگیرم فقط موندم از کجا بگیرم . شرایط من اینچنین است :
    • بیشتر کار من از ساعت 19 عصر تا 1 شب میباشد adsl 512 میگیرم چون مجوز دارم .
    • مهمترین چیز برای بنده ping است .
    • بعد سرعت باز کردن صفحه و فقط وبگردی از ساعت 19 تا 24
    • دانلود چه روزانه و چه شبانه برام مهم نیست .

من فردا دوشنبه 23 خرداد ساعت 10 صبح به بعد اقدام به ثبت نام میکنم لذا منتظر پاسخ و معرفی شما هستم با توجه به عرائض بنده و با توجه به تجربه زیاد شما هر چی شما معرفی کنی بنده از اونجا adsl شش ماهه میگیرم لطفا در صورت امکان تا فردا ساعت 10 یه مورد به من معرفی کنید تا اقدام کنم .
    با تشکر وافر از شما

خدایا با نام تو
    با سلام
    با عرض پوزش از شما دوست عزیز
    به دلیل سنگینی بار انتحانات نتوانستم به موقع پاسخ شما رو بفرستم و به این خاطر عذرخواهی من رو پذیرا باشید!
    من به شخصه پارس رو پیشنهاد می کنم ولی کار درست این است که اگر با شرکتهای خصوصی قصد عقد قرار دارید از حداقل آن یعنی یک ماهی استفاده کنید تا اگر شرایط شرکت تغییر کرد بتوانید آن را لغو کنید! در هر صورت مختارید! سرویس من یک مگ بود و 512 رو تست نکردم ولی نباید پینگ پایینی داشته باشه. خاصیت سروریسهای پارس اینه که پینگ بالا به مشتری میدن تا ترافیکش سریع تخلیه بشه البته این شراط رو به بستر سازی پکیجهای شتاب یا همون Burstبیشتر و بهتر کردند به طوریکه شما 1ساعت وبگردی میکنی و یکدفعه 100مگ از ترافیکیت کم میشه. خلاصه اینکه یه قرار داد یک ماهه ببندی بدک نیست فکر کنم بشه ماهی 20تومن(البته قیمنهای جدید دستم نیست) ولی باز تصمیم گیرنده نهایی خودتی. در ضمن این نکته رو بگم که من 8ماهی هست که از پارس سرویس نمی گیرم و در این بازه زمانی شاید بهتر شده باشه و شاید بدتر. ولی روفقام دارند و از پینگش راضین!
    البته این نکته پایانی رو هم اضافه کنم که پینگ این شرکت و خیلی از شرکتهای دیگه (خصوصی ها) در هنگام ساعاتی که اینترنت نامحدود دارند به اصطلاح اینترنت رایگان در آن ساعان خاص ارائه می دهند معمولا با افت پهنای باند و طبیعتاً کاهش پینگ روبرو هستید. این امر به دو دلیل می باشد:
    1-از طرف خود شرکت اعمال می شود تا ترافیک مازاد را که رایگان می باشد را کمتر در اختیار کاربران قرار دهد.
    2-به دلیل شلوغی سرورها شرکتها در ساعات اینترنت رایگاه به دلیل حجم بالای دانلود با افت سرعت و با طبع آن با افت پینگ روبرو هستید.
    پس هی چگاه این انتظار را نداشته باشید که مثلا اگر پارس در بازه زمانی 8تا23 پینگ اش با بازه زمانی رایگان اون یعنی 1صبح تا 6 صبح یکسان باشه! قطعا افت سرعت و پهنای باند خواهید داشت!
    باز هم از اینکه جواب رو دیر فرستادم معذرت می خوام.الان ساعت 10 صبح هست و من تازه از سر جلسه اومدم بیرون! عذر تقصیر.

حامد
    Last edited by NirvanaH; 13-06-2011 at 09:23.

در آغاز فعالیت mohsen2.1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این مخابرات هم ما رو مسخره کرده ها.همینطور داریم از اینترنت استفاده میکنیم خدا میدونه فردا چقد برامون ببرن.کسی تماس نگرفته بینه چرا سایت مشکل داره.یا کی درست میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

این مخابرات هم ما رو مسخره کرده ها.همینطور داریم از اینترنت استفاده میکنیم خدا میدونه فردا چقد برامون ببرن.کسی تماس نگرفته بینه چرا سایت مشکل داره.یا کی درست میشه؟

خدایا با نام تو
    با سلام
    دوست عزی به نظر من تماس نگیری از تماس گرفتن بهتره. یه عده افراد بی سواد رو گذاشتن اونجا جوابب درست و حسابی نمی تونند بدن.
    شما برو به آدرس زیر میزان مصرف رو نشون میده ولی ریز مصرف و جزییات رو نه. سرور اصلی هنوز مشکل داره و خدا میدونه کی درست میشه. به من گفتند تا آخر هفته ولی چشمم آب نمی خوره!

حامد

در آغاز فعالیت mohsen2.1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    دوست عزی به نظر من تماس نگیری از تماس گرفتن بهتره. یه عده افراد بی سواد رو گذاشتن اونجا جوابب درست و حسابی نمی تونند بدن.
    شما برو به آدرس زیر میزان مصرف رو نشون میده ولی ریز مصرف و جزییات رو نه. سرور اصلی هنوز مشکل داره و خدا میدونه کی درست میشه. به من گفتند تا آخر هفته ولی چشمم آب نمی خوره!

حامد
    کدوم آدرس؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض تشكر

با سلام و عرض ادب به شما دوست عزيز جناب حامد خان
    از راهنمايي مبسوط و كامل شما كمال تشكر را ميكنم راستش ديروز كلا درگير بودم و موفق نشدم به سايت مراجعه كنم ليكن تحقيقات زيادي در خصوص پارس آنلاين انجام دادم و دريافتم ping اين شركت خيلي بالا و پايين داره در نهايت هم با توجه به مطمئن نبودن جنابعالي در مورد اين سرويس از مخابرات سرويس 18-06-512 را كه 6 ماهه است رو ثبت نام كردم . موضوع بعدب اينكه هنوز پيغام خصوصي بنده فعال نشده است از شما و راهنمايي هايتان كمال تشكر را دارم باز هم اگر به مشكلي برخوردم حتما مزاحمتان ميشوم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    از بابت عدم قرار دادن آدرس معذرت می خوام!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

با سلام و عرض ادب به شما دوست عزيز جناب حامد خان
    از راهنمايي مبسوط و كامل شما كمال تشكر را ميكنم راستش ديروز كلا درگير بودم و موفق نشدم به سايت مراجعه كنم ليكن تحقيقات زيادي در خصوص پارس آنلاين انجام دادم و دريافتم ping اين شركت خيلي بالا و پايين داره در نهايت هم با توجه به مطمئن نبودن جنابعالي در مورد اين سرويس از مخابرات سرويس 18-06-512 را كه 6 ماهه است رو ثبت نام كردم . موضوع بعدب اينكه هنوز پيغام خصوصي بنده فعال نشده است از شما و راهنمايي هايتان كمال تشكر را دارم باز هم اگر به مشكلي برخوردم حتما مزاحمتان ميشوم .

خدایا با نام تو
    با سلام
    دوست عزیز بسیار خوشحالم که تصمیم نهایی خود رو با تحقیقات کامل گرفتی. این شرکت و خصوصی به جز مخابرت، نوسان زیاد دارن. چون با شتاب کردن سرویس ها سرعت ثابتب رو ارائه نمی دن!
    در هر صورت شروع سرویس جدید رو به شماا تبریک میگم.

حامد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    این هم از یه تست از مخابرات 256

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

این هم یه تست دیگه از یه سرور قدرتمندتر! پینگ و سرعت دانلود رو بالا مقایسه کنید!

9. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

مخابرات 256

کنترل پنل ظاهرا" کلا" down شده

11. این کاربر از mahdi-mb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

مخابرات 256

کنترل پنل ظاهرا" کلا" down شده

خدایا با نام تو
    سلام دوست عزیز
    بله کلا داغون شده!تازه از ترافیک من چند صد مگابایت بیشتر از اون چیزی که من مصرف کرده بودم ، مصرف شده!
    عجب مملکتی!گل و بلبلی! به به! آهـــــــــــــــــــــــ ــــــــای آهـــــــــــــــــــــــ ـــای بدو هندونه تازه دارم!

حامد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •