تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 892 اولاول ... 185864656667686970717278118168568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه لپ تاپ خوب ازبین hp یا dell با قیمتی تا 1.400
    ممنون
    Hp DV6 1390
    1400 ایران اچ پی

Dell Studio 1555
    1320 زیگورات

و مدل جدید Dell Studio 1557 با cpu نسل جدید Corei7

I 7- 1.6 to 2.8 720Q 6MB
    4GB
    500GB
    15.4 WXGA+ LED 1366*920
    ATI 4570 512MB

1450000 رایانه همراه

2. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

pami عزیز ممنون کاش لینک میدادی برای تازه واردها راحتتر بشه ممنون
    تاپیک مخصوص بحث در مورد سونی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این که تو این انجمن شما رو داریم بسیار خوشحالم .همیشه پاسخ هاتون کامل و رسا ست بازهم یه دنیا ممنون
    ممنون دوست عزیز

پس نتیجه صحبتاتون اینکه اگه سونی میخریم بهتره اولویت گارانتی با ایران رهجو باشه؟؟؟؟اگه درسته یا اشتباه ممنون میشم تصحیح کنین
    من نمیگم سعی کنید با ایران رهجو بخرید ، کل حرف من اینه که بهترین خدمات رو برای سونی ایران رهجو داره ولی اصلا دلیل بر این نمیشه حتما از ایران رهجو بخرید ، مثلا کدوم آدم عاقلی میره سونی سری Z مدل Z-47 رو میخره 3.6 میلیون ؟ در حالی که Z-790 DIb هست 2.400 ، تنها فرقشون هم در بلوری هست که نداره ولی با 1 میلیون و 200 هزار تومن اختلاف ؟
    برخی مدلها مثل NW-17 ایران رهجو ارزش خریدن رو داره و می صرفه ولی برخی مدلها اصلا
    یکی دیگه مثلا مدل AW-17 ایران رهجو با قیمت 4.6 میلیون ؟؟؟! در حالی که AW-270YQ هست 2.2 میلیون

حالا با این همه حرف و حدیث در مورد گارانتی ها یه سوال پیش میاد؟چقدر گارانتی در انتخاب لپ تاپ تاثیر داره؟؟؟؟؟ آیا به دلیل گارنتی بد یه لپ تاپ میشه از محاسن خود لپ تاپ گذشت؟؟؟
    گارانتی لپ تاپ در ایران بیشتر سرکاری هست مگر اینکه گارانتی اصلی باشه و واقعا خدمات بده بهتون ، نه اینکه خدماتش فقط در موقع خرید به یک کارت ختم بشه که روش سریال نامبر خورده باشه

سوال دومتون رو من تایید نمیکنم ، خیلی وقت ها لپ تاپ های خیلی خوبی میبینید که گارانتی درست حسابی ندارن ولی باز هم ارزش خرید داره ، این چیزها بستگی داره به شرایط ، باید خودتون بسنجید

4. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hooman223's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

ممنون پمی عزیز شاید یه سری از صحبت های ما برای شما خنده دار یا تکراری و یا اعصاب خورد کن باشه .من شرمندم اما دوست عزیز شما اطلاعات کافی در این زمینه دارید ولی من که 2 هفته است تازه دارم در مورد لپ تاپ میخونم و چیزی هم نمی دونم مجبورم بارها و بارها سوال کنم تا بعد خریدن پشیمون نشم من می خوام با 1700000 که هزینه میکنم بهترین رو تو اون رنج برای کارم (جایگزینی دسکتاپ و سرعت مناسب و کارت گرافیک عالی )رو تهیه کنم و چون تا الان لپ تاپ نداشتم کمی گیج میزنم و برای همین مجبورم هی بچرخم و چون شناخت کافی و اطلاعات ندارم با حرف هر کودوم از اعضا نظرم هی عوض میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

خوب پس بین sony fw47 ایران رهجو و hp dv6 2020 ایران اچ پی شما کدوم رو توصیه می کنین و به چه دلایلی؟؟؟میشه جواب بدین؟؟؟؟و این که بهتر من sony fw 490 بگیرم یا fw47???

اگه نباشه جاش خالی می مونه hps2142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Azәrbaycan

پيش فرض

سلام . بر دوستان . من زیاد از لپ تاپ سر در نمیارم به نظرتون این لپتاپ با توجه به قیمتش فوق العاده نیست ؟؟؟؟؟!!!!! :

ACER ASPIRE 5739 G

CPU CORE 2 DUO 2.8 GHZ
    CPU TYPE T 9600
    CACHE 6MB
    RAM 4G DDR 3
    VGA Nvidia Geforce GT240M 1GB
    HARD 500
    Drive BLUERAY & DVD / RW DUAL LAYER
    15.4 LC
    و بقیه رو خواستین بازم میذارم ... قیمت : 1,280 تومن !!!!!!!!! نظرتون چیه ؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون پمی عزیز شاید یه سری از صحبت های ما برای شما خنده دار یا تکراری و یا اعصاب خورد کن باشه .من شرمندم اما دوست عزیز شما اطلاعات کافی در این زمینه دارید ولی من که 2 هفته است تازه دارم در مورد لپ تاپ میخونم و چیزی هم نمی دونم مجبورم بارها و بارها سوال کنم تا بعد خریدن پشیمون نشم من می خوام با 1700000 که هزینه میکنم بهترین رو تو اون رنج برای کارم (جایگزینی دسکتاپ و سرعت مناسب و کارت گرافیک عالی )رو تهیه کنم و چون تا الان لپ تاپ نداشتم کمی گیج میزنم و برای همین مجبورم هی بچرخم و چون شناخت کافی و اطلاعات ندارم با حرف هر کودوم از اعضا نظرم هی عوض میشه
    پمی دیگه چیه؟؟؟؟ بگید آقا پیام!!!
    در این محدوده قیمتی که ذکر کردین.
    از سونی FW490 JGB
    از hp مدل DV6 2020ev
    از ایسوس هم مدل M60
    در آینده dell studio xps 16 4670

حالا انتخاب با شماست.
    شما در پست هاتون مدل fw47 رو میگید! من تو بازار ندیدم اما فکر نکنم زیر 2 میلیون باشه، حالا قیمتش چند هست؟

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

حالا با این همه حرف و حدیث در مورد گارانتی ها یه سوال پیش میاد؟چقدر گارانتی در انتخاب لپ تاپ تاثیر داره؟؟؟؟؟ آیا به دلیل گارنتی بد یه لپ تاپ میشه از محاسن خود لپ تاپ گذشت؟؟؟
    من در خرید لپ تاپم ، سعی کردم از شرکتی خرید کنم که همیشه با شرکت ایران رهجو داره کار میکنه توصیه منم به شما همینه + دوستم هم اونجا کار میکنه و بسیار این شرکت معتبر هستش ، طوری که تضمین داده حتی لپ تاپ بشکنه ، ضمانتش رو واستون انجام میدیم ولی با گارانتی ایران رهجو ! ( چون در خرید از هر گارانتی من ازاد بودم ) که من با دوستم مشورت کردم گفتم واقعا گارانتی میکنند مثلا ال سی دی بشکنه یا .... ؟ گفت اره ! چندین بار اوردند یارو از دستش افتاده ولی وقتی دیدن مدلش از مد رفته .... موجودی ندارن تعمریش کنند گارانتی ، درخواست داده از تایوان براش ال سی دی بیارن ، به همین دلیل کمی هزینه بیشتری دادم خدای نکرده فردا روز چیزیش شد بشه درستش کرد

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

از سونی FW490 JGB
    از hp مدل DV6 2020ev
    از ایسوس هم مدل M60

حالا انتخاب با شماست.
    شما در پست هاتون مدل fw47 رو میگید! من تو بازار ندیدم اما فکر نکنم زیر 2 میلیون باشه، حالا قیمتش چند هست؟
    مگه فرقی هم تو اصل قضیه میکنه پمی یا آقا پیام
    برای من معلومات مهمه که که خدارو شکر ایشون استادن
    در موردfw47gy/h
    تو کاتالوگ ایران رهجو هست
    cpu:intel centrino c2d 2.80
    fsb:1066mhz,6mb cashe
    ram 6gb dd2 up to8 gb
    hdd:500 gb sata
    vga:ati radon4650 1 gb dedicated

DRIVE:BLU-RAY
    LCD:16.4 WIDE (FULL HD1920*1080)
    INTERFACE@ACCESSORISE:USB2.0 *3/BLUETOOTH/MODEM/CANERA/I.LINK/MEMORY STICK SLOT/WIFI/LAN/HDMI COPNNECTOR/PC CARD SLOT
    BATTERY LIFE:2H
    W:3.2 KG

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

VGN-FW 46GJ/B
    هم مثل بالایی فقط با تفاوت در
    RAM :4GDDR2 UP TO 8 GB
    VA HDD:400 SATA
    DRIVE:BLU-RAY COMBO
    W:3.1
    با گارانتی ایران رهجو 1،640،000 تومان

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

از سونی FW490 JGB
    از hp مدل DV6 2020ev
    از ایسوس هم مدل M60

حالا انتخاب با شماست.
    خیلی ممنون از پاسخی که دادین
    من خودم 2020 اچ پی رو خیلی می پسندیدم اما بس که همه گفتن فقط سونی یا دل منم مجبور شدم قیدش رو بزنم گفتن کیفیت نداره پشتیبانیش بده و غیره
    سری بص رو تو سونی انتخاب کردم چون هم LCD خوبه هم که به نسبت کانفینگ خوبی داره البته من خیلی دوست داشتم رم DDR3 بگیرم با CPU COREI7 اما خوب نشد
    اولین گزینه مد نظرم همون 490 jgb سونی بود اما چون ایران رهجو نداره مجبورم از مابین fw46 یا fw47 یکی رو انتخاب کنم
    رفتم بخرم گفتن فعلا نخر سری جدید داره میاد تا 10 روز دیگه از همین سری fw
    منم فعلا دارم هی جستجو میکنم تا ده روز دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •