با تشکر
دوسن من ، کدوم قوی تره ؟
ایسر 5738 پردازندش قدیمی تر هست و کش 3 مگ داره اما ایسوس k40in کش 4 ؟
با تشکر
دوسن من ، کدوم قوی تره ؟
ایسر 5738 پردازندش قدیمی تر هست و کش 3 مگ داره اما ایسوس k40in کش 4 ؟
دوست من خودت نوشتی کشش 3 . در ضمن کش ایسر 2 هستش.
فکر کنم منظورت رم هست اره؟؟؟
هردو 4.
من میترسم این مدل رو بهت بندازن .
همونطور که Biostar بارها گفتن برخی مدلهای اسوس ریفرش هستن.![]()
دوستان به نظر شما بین این دو لپ تا کدوم بهتره؟؟ CW 14FX یا Inspiron 1564-A ؟؟؟
دوستان یک مسئله ای که تو این پست ها و فرما ها به شدت دیده میشه اینه که یک سری مسائل هست که درباره ی آنها بارها بحث شده و سوال همگان هم است اما چون بهم ریختس جوابب مرتبا هر شخص جدیدی سوال می کنه.....
مثل: مسئله داغ کردن و سوختن کارت گرافیک HP و بحث سر تفاونت آمریکایی و چینی CW و تفاومت بین سی پی یو های core 7i , core 5i , core 3i و کلی سوال دیگه که مطرح شده................
پیشنهاد من اینه که دوستان همت کنن این مطالب مفید و از تاپیک های مختلف استخراج کنیم و در یک تاپیم جدا بزنیم... مشکل بسیاری از افراد حل میشه و دیگه سوالای تکراری مطرح نمیشه ، اما بشرطی که تو تاپیک ها بحث راجع به این موضوعات باشه فقط نه اینکه دوستان در خواست راهنمایی باسه خرید کنن..
من خودم الان تا دو هفته به شدت گرفتارم وگرنه خودم پیش قدم میشدم و این کارو انجام می دادم.
این مسئله جا افتاد بگم مثلا تمام گارانتی های معتبر لپ تاپ نام برده بشه و خیلی چیزیای دیگه ..... که برای هرکی که می خواد لپ تاپ بخره ایجاد سوال میکنه ...........
سر این مدل dell جدید که وارد بازار شده 1564 ، دو دل شدم بخاطر قیمت پایین ترش . قصد خرید CW14fx داشتم.... حالا به تظر شما تا 1تومن چه میشه کرد؟؟؟
با تشکر
دوست عزیز کش ایسر 2 کش ایسوس 3 رم هر دو 4 .
من تخصصی در سخت افزار ندارم میخوام بدونم روی ایسوس k40in برنامه های معماری مثل cad و etabs و 3dmax
راحت اجرا میشه ؟
در کل مشکل خاصی گزارش شده ؟
k40in :
Intel® Core™2 Duo Processor T6500/T6400 : 2.1 GHz - 2.0 GHz, FSB 800Hz, 3M L2 Cache
Chipset NVIDIA MCP75L
DDR2 800 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 4GB SDRAM
14" HD (1366x768) LED backlight,Color-Shine (Glare-type),Asus Splendid Video Intelligent Technology
Video Graphics & Memory NVIDIA® GeForce® G102M, with 512MB VRAM
hdd 500
سلام
ميشه يه لپ تاپ هاى 12 اينچى تو اين رنج قيمت معرفى كنيد ؟
یکی از معروفترین و پرفروش ترین مدلهای لپ تاپ مدل 1520 دل میباشد
DELL Vostro 1520
- Processor: Intel® Core 2 Duo 2.66 GHz, 6MB L2 Cache
- Memory: 4 GB Dual Channel DDR2
- HDD: 320 GB SATA
- Graphics: NVIDIA GeForce 9300 up to 1.7 GB
- Display: LCD 15.4" WXGA
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, Fingerprint
قیمت: 990.000 تومان با گارانتی بین الملل قیمت: 1.010.000 تومان با گارانتی کیمیا آنلاین
ببینید من خودم با این لپتاپ از نزدیک کار نکردم ولی با این کانفیگ چرا!!!
بله به راحتی اجرا میکنه.
سلام بچه ها يكي اينو از دبي آورده
جعبه نداره
الانم روش ويندوز 7 نصبه
شارژرشم نميده
ايا اين مدل توشيبا l300 با مشخصات زير حدود280 ارزش خريدن داره با توجه به نداشتن جعبه و شارژز
ببخشيد درشت نوشتم كه ببينيد اينم يه عكس ازشCPU Type Intel Celeron M
CPU Speed 2.13 GHz
Internal Memory 2048 MB king
Hard Drive Size 160 GB toshiba
Audio
Sound Card 24-bit stereo
Audio Connections Line In /Line Out /Mic In
Power source
Battery Type Lithium Ion
Battery Time
In cases where we have written "0", we haven't been able to find any information about the battery time.
up to 2 hours
Display
Screen Type TFT
Screen Size 15.4 in
Screen Resolution 1280x800
Optical Drive toshiba
The type of optical drive determines what type of discs the laptop can read and/or write to.
DVD-RW / -RAM / CD-RW
Dual Layer Yes
Control
Mouse/Click Device
Mouse type refers to the type of interface used. For laptops, it is mostly Touchpad, Trackpoint or a combination of the two.
Touchpad
Graphics
Graphics Card Intel GMA 965GM
Graphic Card Memory Size N/A
Multiple GPU No
Connections
WLAN
Indicates that the laptop supports WLAN (Wireless Local Area Network). All products supporting WLAN can communicate with each other. Common Wi-Fi standards are: IEEE 802.11a, 802.11b, 802.11g.
Yes
WLAN Standard
Indicates which WLAN standard that is supported by the laptop. 802.11a, 802.11b and 802.11g are Wi-Fi standards, with different speeds.
802.11b/g
Network Card Yes
USB Ports 3
PC Card Slot Yes
Measures
Weight (lb) 5.49 lb.
Weight 2.49 kg
Dimensions (HxWxD) 37.7x362x267 mm
![]()
Last edited by شـیـفــو; 23-01-2010 at 03:24.
سلام
یه لپ تاب میخوام که بازیه pes 2010رو بصورت 2 یا 4 نفره روان اجرا کنه. چی پیشنهاد میدید ؟ مارکش مهم نیست.حداکثر یک میلیون باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)