عدم پشتيباني از فرمت هاي ويديويي DivX/XviD
عدم پشتيباني از فايل هاي Office
اینا واقعیت داره؟
عدم پشتيباني از فرمت هاي ويديويي DivX/XviD
اینا واقعیت داره؟
اینا اشکالات نرم افزاریه و قابل حلعدم پشتيباني از فرمت هاي ويديويي DivX/XviD
اینا واقعیت داره؟
هم براش پلیر divx xvid است
هم quick office
عزيزم برنامه هاشون رو نصب كن مشكلي نيست اين ها![]()
نماي داخلي x6
2 كليب از اين گوشي براي دانلود سريع از نرم افزار اينترنت دانلود منيجر استفاده شود
دانلود را تا 280 كيلو افزايش ميدهد سرعت را
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان الان يك اخطار از يكي از كاربران تاژيك n8 گرفتم واسه گوشي و كاربران اون تاژيك متآسفم .
باور کن بداخلاق نیستم، ولی شما اون تاپیک رونابود کردی واقعا. من خواهش می کنم اون یدونه تاپیک رو جان من بی خیال شو
بعد میگی اونجا اجازه نمی دن تاپیک بزنی؟! اونجا جای این صحبت هست اگه اونجا نباید بزنی ببین تو تاپیک N8 که خداییش دیگه فکرشم نباید کنی!
ببخشید واقعا اگه بد گفتم ولی جان من بی خیال بشو اون تاپیک رو
مخلصیم
دوستان جهت كمك به بنده در ضمينه خريد گوشي به من مشاوره دهيد .
نظر شما برگ زرينيست در دفتر خاطرات من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسانی که این گوشی رو خریدن یه توضیحی درباره gps این گوشی بدن و اینکه چقدر طول میکشه که وصل بشه و آیا تو خونه هم قدرت وصل شدن رو داره یا نه؟
Thanks
فیرمور جدید X6 ورژن (20.0.005) اومده دوستان
خوب فریم ویر من هم 20 و خورده ایه دیگه!
در مورد جی پی اس هنوز دستکاری نکردم به من هم چیزهای جدید یاد بدین دیگه در مودر جی پی لاس. هیچی نمی دونم طرز مصرفشم بلد نیستم
تو اوون عکسهای بالایی که گذاشتین داخل گوشی چقدر برچسب اضافی چسبوندی احتمالا مال گارانتی واین جور چیزا باشه
منکه نتونستم دانلودشون کنم. یه لینک مستقیم واسه دانلود نداری؟ اصلا چیزی واسه دانلود نمی بینم فقط میگه فلش پلیر رو دانلود کن
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
بازم این aqoa اومد زد کاسه کوزمون رو بهم ریخت هر چی پست زدم پاک کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)