پروردگارا این جا کجاست ؟ من کیم ؟ این کیه ؟ روحانی کیه ؟
ضرغامی به شکیرا گفت برو اونورتر هوا بیاد ... ما بهترشو داریم ...
روحانی دیگه داره گندشو در میاره : ))
ولی با این حال بازم روحانی مچکررییییم....
...
پروردگارا این جا کجاست ؟ من کیم ؟ این کیه ؟ روحانی کیه ؟
ضرغامی به شکیرا گفت برو اونورتر هوا بیاد ... ما بهترشو داریم ...
روحانی دیگه داره گندشو در میاره : ))
ولی با این حال بازم روحانی مچکررییییم....
...
Last edited by M E S S I; 29-06-2013 at 00:08.
من هم تبريک ميگم. برد خيلى خيلى شيرينى بود.
ست چهارم واقعا جذاب و پر استرس بود.
ولى واقعا هيچ جا اون جو سالن دوازده هزار نفرى آزادى رو نداره. هواداران و طرفداران ايران همه جا نشون ميدن که واقعا سنگ تموم ميزارن.
به اميد پيروزى مجدد در روز يکشنبه.
تبریییییییییییک ....عجب بازی بود...خیییییییییلی حال کردم....
من از شبکه Rai Sport 1 ایتالیا نگاه کردم ..خیلی کیفیت اش خوب بود...شما هم اگه ما/هوا/ره دارید از این شبکه رایگان ببنید..
فقط چرا اینقدر ایتالیا ضعیف ظاعر شد...اصلا به پای صربستان توی تهران نمیرسید....![]()
Last edited by ali_agha1981; 29-06-2013 at 00:11.
بابا ایول. گفتم بیام به عنوان اولین نفر تبریک بگم دیدم خیلی دیر رسیدم!
تبریک میگم. انشاالله توی بازی های بعدی هم همین اتفاق بیفته.
عجب بازی کردن بچه ها دمشون گرم من بازی رو از شبکه رای اسپورت دیدم گزارشگر تو سره خودش میزدیه چیزی هم جالبه ما تیمای ملی و باشگاهیمون هرجا میرن از طرفدارای اون تیما بیشتر یا حداقل سر وصداشون بیشتره فکر کنم نصف جهان ایرانی باشن
![]()
یعنی اگه موسوی با پا به توپ نمی زد و امتیاز برنمی گشت ست چهارمو از دست داده بودیم !! زایتسف 2 ست بازی کرد فک کنم بیشتر از همه امتیاز گرفت !! چند سال پیش هم که به ایتالیا باختیم این زایتسف نجاتشون داد و گرنه مسترانجلو که قفل کرده بودالبته اون موقع موهاش اینجوری نبود زایتسف !!
تلویزیون خیلی با حال بود هی می خواست نشون بده سانسور نکنه نشد ... :دي
تا ست ۳ نشون دادن و سانسور در حد ۵ درصد صحنه ها بودش ... این خانوم هم ۵ دقیقه نشون می داد من منتظر بودم ولاسکو رو نشون بده :دي
دیگه ست اخر همه رو از دم سانسور کردن :دي
ماشالله خییلی عالی بودن . غفور و موسوی بهترین بودن . البته ایتالیا هم ضعیف ظاهر شد انصافا .
یعنی این برد برای من به کل بازیهای دیگه میارزید 5 تا بازی بعدی رو تیم ببازه میگم به درک ایتالیا رو تو زمین خودش 3-1 بردیم
گیرم تیم اصلیش نبوده باشه اصلا هرچی
ایران 3 ایتالیا 1
تموم شد رفت
زايتسف امتيازآورترين بازيکن ديدار ايران ـ ايتاليا
بازيکن تيم ملي واليبال ايتاليا به عنوان امتيازآورترين بازيکن ديدار تيمهاي ايران ـ ايتاليا معرفي شد.
نخستين ديدار تيمهاي واليبال ايران و ايتاليا از هفته پنجم رقابتهاي ليگ جهاني واليبال از ساعت 22:30 به وقت تهران در سالن مملو از تماشاگر پالاکاسا شهر مودنا برگزار شد که در پايان شاگردان خوليو ولاسکو با نتيجه 3 بر يک و با امتيازهاي (23 - 25، 22 - 25، 22 - 22، 32 - 30) بازي را به سود خود رقم زدند و جمع امتيازهاي خود در جدول ردهبندي را به 6 رساندند.
ايوان زايتسف، بازيکن شماره 9 ايتاليا در اين بازي با وجود اينکه در دو گيم نخست حضور نداشت، اما توانست 19 امتياز کسب کند و امتيازآورترين بازيکن ميدان لقب بگيرد.
سيد محمد موسوي، بازيکن تيم ملي ايران هم با به دست آوردن 17 امتياز به عنوان امتيازآورترين بازيکن ايران معرفي شد.
Fars
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)