شما ساکن کجایید؟؟؟؟؟؟ 372!!!!
گلستانی؟؟
خونه یکی از فامیل ها که گلستان هم هستش شمارشون شده 320 ADSL اونها هم قطع شد واسه همیشه.
پیش شماره ما 392 هستش.
اگه اینطور باشه خیل خوش شانسی یه دستی هم رو سر ما بکش
شما ساکن کجایید؟؟؟؟؟؟ 372!!!!
گلستانی؟؟
خونه یکی از فامیل ها که گلستان هم هستش شمارشون شده 320 ADSL اونها هم قطع شد واسه همیشه.
پیش شماره ما 392 هستش.
اگه اینطور باشه خیل خوش شانسی یه دستی هم رو سر ما بکش
دوستان سو تفاهم نشه ببینید بنده هیچ پدر کشتگی با نیماد وامثالهم ندارم
ببینید من واقعیتای موجود میبینیم و خیلی صادقانه به عرضتون رسوندم
بالاخره اینو قبول دارم که در بدترین حالت هم اینترنت adsl خیلی بهتر از دایل آپ هست
اما خوب بحث،بحث رقابت هست که کدوم شرکت امکانات بیشتر و..... در مقایسه با فلان شرکت داره
اصلا یکی از اهداف ایجاد این تاپیک بررسی شرکتای عرضه کننده اینترنت پر سرعت تو اهواز هستش
الان میتونن دوستان از بچهایی که از شرکتای مختلف اشتراک دارن بپرسن و از اونا راهنمایی بخوان
از خودم شروع میکنم ببینید دوستان اینترنت شاتل به واقع فکر کنم تمامی دوستان با من هم عقیده باشن(سرویس اکو ،آرت نمیدونم)
به غیر از ساعات رایگان یک شب تا هفت صبح هیچ مشکلی نداره
مشکلات اصلی همون ساعات رایگان هست که بستگی به مرکز مخابراتیتون داره
از لحاظ پشتیبانی فنی هم به نظر من که واقعا ضعیفن(شایدم خیلی ضعفین)
فعلن اینا به ذهنم رسید اگه سوالی بود در خدمتم
مرسی از اطلاعاتت
فقط برای ثبت نام های جدید 1 ماه رایگان میدن؟!![]()
بچه ها یه پست با فونت درشت بزنید
ساعت و محل قرار رو دوباره مشخص کنید
هر کس موافق بود و خواست بیاد تشکر کنه
توی امضاهاتون هم قرار بدید همه متوجه بشن![]()
قابل توجه دوستان رفتن به نمایشگاه کامپیوتر
روز جمعه به تاریخ 17/7/88
ساعت بازدید 18:00
مکان جنب سالن خلیج فارس کنار قسمت اطلاعات نمایشگاه
دوستانی که مایلن
دکمه تشکر و بزنن
دوستان خواهشا به موقع تشریف بیارن تا خدای نکرده کسی رنجیده خاطر نشه
بچه ها هر کسی اگه نخواست بیاد یا خواست بیاد لطفاً حداکثر تا فردا ساعت 3 ظهر اطلاع بده توی همین تاپیک ....
تو تبلیغاشون که اینو زده بود.دیگه من جزئیاتشو نپرسیدم.جالب اینجاست که انگار خودشون هم نمیدونستن داشتن زنگ میزدن اینور اونور ببینن جریان چیه!![]()
خبر آخر چیه بچه ها
کی رفته نمایشگاه
برای اشتراک ثبت نامی چه امتیازی میدن ؟
ایول ایولن ایول ، skyboy + نیماد یلن ایول
(یه ماه اشتراک رفت تو قلک مون برا خرید قاقالی لی)
خیلی باحاله مث اینکه نمایشگاه کامپیوتر و صنایع بسته بندی باهمه
میلاد خان شما هم ماها رو که تازه میخوایم یوزر نمیاد بشیم فحش انداز کردی رفت ( شوخی کردم )
من با دوستانی که درباره بدی آب و هوا و کم فرهنگی مردم استان ( خودمم یکیش ) حرف زدن کاملا موافقم
نمیخوام خارج بزنم یا کسی ناراحت بشه ولی واقعا برای استان ما زشته . ما بودیم که به خیلیا تو همین کشور فرهنگ
دادیم یه سربرید شوش و ایذه . خداااااااااا اینجا کاخ شاهای هخامنشی بوده . بزرگ ترین کتابخونه ها رو + دانشگاه جندی شاپور ( درزمان
ساسانیا ) رو داشتیم حالا مردممون .....
توی تلویزیون ملی هم هرچی باکلاس و پرستیژ داره یا اصفهانی یا شمالی
هر چی بدبخت بی سواد سیاهه خوزستانی یا جنوبی با ته لهجه آبادانی یا عربی ( با معذرت از این دو قشر )
البته حق هم دارن توی شهری و استانی که برای یه مساله جزیی چند ده شایدم صدها نفر کشته می شن خب چی بگم .....
خیلی از جوونای ماهم که فقط دنبال ....... و . .....هستن و افتخارشون به چاقوهایی که خوردن یا طول مدت زندانی شدنشونه
بگذریم . اگر هم کسی ناراحت شد ببخشه این فقط یه درد دل بود ( شایدم یه حقیقت ؟ )
من فردا عصر کارم ولی از دوحالت خارج نمیشه : یا مرخصی ساعتی و اومدن
یا جیم از کار و اومدن![]()
تو چند وقته که سر به شاتل نزدی؟؟؟؟!!!!!! آخه می گن وصل می کنن ولی یکم هزینشم فکر کنم بیشتره. حالا شنبه برم بعد بهت خبر می دم.راستی شماره تو هم زدم توی سایت شاتل گفت قابل ارائه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)