تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 354 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

این گوشی اصلا بدرد نرم افزار یا بازی نمیخوره . من تقریبا با نصف بازی ها مشکل دارم . همینطور نرم افزار ها . مثلا فایل منیجر برای این گوشی ندیدم بخوره بهش !!
    کلا کسانی که تعلق خاطر به بازی و نرم افزار دارن بهتره این گوشی رو فراموش کنن تقریبا !
    کی گفته نیست؟!؟!؟ من خودم کلی برنامه و بازی روش نصب کردم.
    همونطور که قبلا هم بارها گفتم تو سایت getjar.com کلی بازی و برنامه هست مخصوص استار.
    میتونی دانلود کنی و نصب کنی
    بالاخره ما حرف کیو قبول کنیم.
    بچه ها کسی رو این گوشی برنامه ای نصب کرده که بتونه باهاش فایلای AVI با فرمت Divx و Xvid ویا mpeg رو پخش کنه ؟
    مثلا تو همین سایتی که دوستمون دادن یه برنامه هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امتحانش کردین خوب کار میکنه یا نه ؟
    اگه برنامه ای دیدین که این فایلارو بصورت Horizontal نمایش بده لطفا بگید تا به بحث نرم افزار کلا خاتمه داده بشه.
    ----------------
    راستی آقای mohammad_s7201 اگه میشه 1 لیست از اسامی و کارایی تمام برنامه هایی که نصب کردید توی گوشیتون بذارید.
    پلیر و فایل منیجر هم تونستید نصب کنید ؟
    Last edited by -reza-; 18-09-2009 at 07:56.

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی آقای mohammad_s7201 اگه میشه 1 لیست از اسامی و کارایی تمام برنامه هایی که نصب کردید توی گوشیتون بذارید.
    پلیر و فایل منیجر هم تونستید نصب کنید ؟
    من این برنامه هارو نصب کردم، بدون هیچ مشکلی:
    Facewrap
    jfog
    sideralis
    dictionary for MIDs
    dictionary PMD
    دیوان حافظ، دیوان شمس ،مثنوی معنوی

بازی ها:
    suduku
    photopuzzle
    sketcher
    yahtzee Dlx
    MADN
    JQubes
    Hanoi
    ClickTacToe
    mAtaxx

فایل منیجر هم از LiteFTP استفاده میکنم. خیلی هم عالیه و مشکلی نداره.
    در مورد پلیر هم تا بحال امتحان نکردم.

3. 2 کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم برنامه S5230WallpaperCreator برای درست کردن والپیپر. دقیقا مثل همون کاری که آقای Mohammad Hosseyn انجام داده.

کد:
    واین هم دوتا سایت خوب واسه دانلود برنامه:

کد:
    کد:

5. 4 کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وقتی میری تو پروفایل و مثلا نرمال رو انتخاب میکنی ، اون بالا سمت راست نوشته incoming ... یه منو هست ... میزنی میاد پائین مسیج رو انخاب کن .

یکم دقت کنی پیدا میشه ...

راستی دوستان گوشی شما هم کند میزنه ؟
    یعنی وقتی موسیقی روشنه نمایش تصاویر و کار کردن در منوها کند میشه ؟

برای من اینجوریه ... بدجوری هم هست .

و اینکه توی تصاویر با کج کردن گوشی تصاویر خود بخود چپ و راست میشه ... این قابلیت برای موسیقی هم هست ؟

این گوشی اصلا بدرد نرم افزار یا بازی نمیخوره . من تقریبا با نصف بازی ها مشکل دارم . همینطور نرم افزار ها . مثلا فایل منیجر برای این گوشی ندیدم بخوره بهش !!

کلا کسانی که تعلق خاطر به بازی و نرم افزار دارن بهتره این گوشی رو فراموش کنن تقریبا !
    ---------------------------------
    راستی دوستان اون لینک نقاشی روی مه رو من رفتم ، لینکش خراب بود ... اگه کسی تونست یه جای خوب اپلود کنه من بگیرم .

مقایستون جالب بود ... الان من استار دارم احساس میکنم کار کردن باهاش کنده ... یعنی کلا اینترفیسش کند هست ... بعد شما میگی کوکی کندتره ... اونوقت چطور قابل تحمله !!
    و اینکه از نظر من استار طراحیش قشنگتره (شخصیه دیگه !) ... و اینکه اینترفیس استار واقعا جالبه و بسیار بسیار کاربر پسند . ساختن دسکتاپ هم براش سخت نیست . من میتونم با سه تا عکس در عرض یک دقیقه براش پس زمینه بسازم . اول یه عکس پایه طراحی کردم و بعد هم بر اسا نمونه انجام میدم . خیلی راحته ، پیشنهاد میکنم دوستان اینکار رو تست کنن .
    مثلا دوتا از اونایی که ساختمو گذاشتم توی ضمیمه ها ، یه تست یکنید روی گوشیتون .
    دوست عزيز من 5700 و 6120 نوكيا كه گوشياي خيلي سريعين داشم الان استار با اون گوشيا تقريبا برابري ميكنه شما بايد توجه كني كه واكنش يه گوشي لمسي با يه گوشي معمولي نسبت به كليك كردن متفاوته بعد هم گفتم كوكي به خاطر نمايش جلوه هاي ويژش كمي كندتر به نظر ميرسه
    اگر اينتر فيس سامسونگ واقعا براتون جالبه خب حتما اينترفيس اكثر گوشي هاي معمولي بايد براتون جالب باشه مثلا منوي ماتريسي و كاملا معمولي استار كجاش جالبه اما اگه كوكي دستتون گرفته باشيد ميبينيد كه چه منوي جديد و زيبا و البته راحتي داره
    راستي من كجا گفتم ساختن دسكتاپ براش سخته؟؟؟؟؟
    در ضمن من گفتم كه تجربي مقايسه كردم نه تخصصي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

Facewrap
    jfog
    sideralis
    dictionary for MIDs
    dictionary PMD

بازی ها:
    suduku
    photopuzzle
    sketcher
    yahtzee Dlx
    MADN
    JQubes
    Hanoi
    ClickTacToe
    mAtaxx

bebakhshid man farsi nadaram farsi benevism
    doste aziz man ham az file manager lifeFTP & blueFTP estefade mikonam va barnameham ro nasb mikonam hodode 6.-70 ta barname va game ham nasb kardam vali liteFTP & blueFTP bad az chand roz kar tablighat ro neshon midan ke chon az internet goshi estefade mikonan hazine bar hast albate felan vase man hazinei nadare chon internetam free hast vali momkene yek rozi be moshkel bar bokhoram
    vase hamin mikham bedonam chetori mishe barname ha ro bedone file manager nasb kard
    in ro ham begam man barnameham ro ba formate jar va jad be memoriye goshi montaghel mikonam va vaghti rosh click mikonam ta ejra beshe minevise unsupport file format !!!!!!!!
    ama ba liteFTP nasb mishe !!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

yek khahesh dige inke kasi midone akharin version firmware in mobie ke microtel moarefi karde chiye va az koja mitonam downloadesh konam

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش دوست عزیز LiteFTP رایگان هست. من مدتهاست روی گوشیم نصبه ولی هیچ مشکلی نداره. قبلا BlueFTP داشتم، همین مشکل رو داشت.
    در مورد نصب برنامه ها که میگی با LiteFTP نصب میکنی و از اینترنت استفاده میکنی من چیزی نمیدونم. آخه نصب برنامه چیکار به اینترنت داره ؟!؟!؟!
    من تاحالا این کار رو نکردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

بچه ها ببخشید اینقدر سوال میکنما...
    میخوام بدون گارانتی این گوشی رو بخرم.آخه گارانتی با درد بخور نیست و گرون هم هست.
    میشه بگید امکان آپدیت یا فلش طوری که گوشی فارسی دار بشه بعد خرید هست یا نه ؟
    یعنی اگه فارسی بخوام تنها راهش خرید با گارانتیه ؟

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

بچه ها ببخشید اینقدر سوال میکنما...
    میخوام بدون گارانتی این گوشی رو بخرم.آخه گارانتی با درد بخور نیست و گرون هم هست.
    میشه بگید امکان آپدیت یا فلش طوری که گوشی فارسی دار بشه بعد خرید هست یا نه ؟
    یعنی اگه فارسی بخوام تنها راهش خرید با گارانتیه ؟
    داداش بدون گارانتی هم بگیری فارسی شده هستش.(البته اینو از فروشنده باید بپرسی و بخوای که فارسی شدشو بهت بده)چون ممکنه بعضی ها بدون فارسی شده هم داشته باشن.
    گارانتی برای اینه که خیالت راحت باشه که گوشیت اصل کره هستش و سریالش چنج نشده.و اینکه اگه مشکلی پیش بیاد ببری و اونا بدون دریافت هزینه درستش کنن.
    من توصیه می کنم که حتما با گارانتی اونم فقط مایکروتل بگیری.با گارنتی 10-15 تومن گرونتر از بدون گارانتیه که به نظر من وقتی می خوای 160 پول گوشی بدی 10-15 تومن بیشتر(بجاش اطمینان خاطر بیشتر) چیز زیادی نیستش.

12. این کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

Facewrap
    jfog
    sideralis
    dictionary for MIDs
    dictionary PMD

بازی ها:
    suduku
    photopuzzle
    sketcher
    yahtzee Dlx
    MADN
    JQubes
    Hanoi
    ClickTacToe
    mAtaxx

من با فایل منیجر که معرفی کردید مشکل دارم ... اصلا نصب نمیشه .

دوست عزيز من 5700 و 6120 نوكيا كه گوشياي خيلي سريعين داشم الان استار با اون گوشيا تقريبا برابري ميكنه شما بايد توجه كني كه واكنش يه گوشي لمسي با يه گوشي معمولي نسبت به كليك كردن متفاوته بعد هم گفتم كوكي به خاطر نمايش جلوه هاي ويژش كمي كندتر به نظر ميرسه
    اگر اينتر فيس سامسونگ واقعا براتون جالبه خب حتما اينترفيس اكثر گوشي هاي معمولي بايد براتون جالب باشه مثلا منوي ماتريسي و كاملا معمولي استار كجاش جالبه اما اگه كوكي دستتون گرفته باشيد ميبينيد كه چه منوي جديد و زيبا و البته راحتي داره
    راستي من كجا گفتم ساختن دسكتاپ براش سخته؟؟؟؟؟
    در ضمن من گفتم كه تجربي مقايسه كردم نه تخصصي
    دوست عزیز شما مفهوم سرعتی که من گفتم رو متوجه نشدید . منظور واکنش نیست . منظور عمله .
    مثلا وقتی وارد گالری عکس میشوم باید چند لحظه ای سرعت اهسته گوشی رو تحمل کنم . اگه موسیقی در حال پخش باشه که هیچی ... نرم اونجا بهتره !

اینترفیس رو اگه شما فقط تو منوی ماتریسی می بینید ، باشه . استار بدرد نخور .
    اما رابطه کاربری تعریفی کلی تر و جامعتر داره که باید اونو مد نظر داشته باشی .

من نگفتم شما گفتی ساختن دسکتاپ سخته .
    خودم همینجوری داشتم پست میدادم گفتم برای دوستان بدم .مربوط به پست شما نبود .

14. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •