نه. اگه ببرین میگیرن. حالا نمیدونم برگشتنی پس میدن یا نه. من که به جاش کارت تلفن میبرم!![]()
نه. اگه ببرین میگیرن. حالا نمیدونم برگشتنی پس میدن یا نه. من که به جاش کارت تلفن میبرم!![]()
اگر رشتت ریاضی باشه، درس های دینی، عربی، شیمی رو صفر هم بزنی تو دانشگاه بهت پیشنیاز نمیخوره![]()
آهان از اون لحاظ!
پیش نیاز که خوبه دوست دارم!
راستی تو کنکور سال قبل یکی جلو من بود یه درس رو که بلد نبود 4 تا 1 زد بعد 4 تا 2 بعدش 4 تا 3 بعدشم 4 تا 4 و.... بعد که ازش پرسیدم گفت این روش واسه درسهاییه که بلد نیستی یا درصدت صفر میشه یا 20 و خورده ای! کسی چیزی راجع بهش شنیده؟
فکر نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه..!
اگه بخوای یه درس رو سفید بگذاری، هیچ مشکلی پیش نمیاد...
دوستم پارسال زبانش رو سفید گذاشت، وقتی که تو دانشگاه قبول شد اون درس رو به راحتی پاس کرد.![]()
خوب دوستان روش نوینی نیومده چون من هیچی از کنکور فردا سر در نمیارم اصلا نه شیمی بلدم نه ریاضی و نه فیزیک و خلاصه کلام اصلا رشته من این نبوده و این درس ها برامون جدیده
این روشی که ایشون گفتن فکر کنم خیلی خوب باشه 4 تا الف و بعد 4 تا ب و بعد 4 تا ج و در اخر 4 تا د رو بزنیم فکر کنم درصد خوبی بشه به نصبت اینکه بخوایم خالی بزاریم جای سوالات رو کسب کرد
همونطور که دوستان گفتن آزاد گیر بازار نیست ببری بعدش بهت پس میدن! منتها خودت ببر بهشون بده!
دوست داری موبایلت رو دو دستی تقدیمشون کنی؟![]()
10 صفحه آخرو خوندم ولی نفهمیدم باید پشت کارتو پر کنم یا نه!!! : دی
پر کردنش ضرری نداره
من هر سال پر کردم
پر کن! کار از محکم کاری عیب نمیکنه!
ولی با توجه به اینکه اینا دو دستی دارن دنبال دانشجو میگردن به این چیزا گیر نمیدن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)