تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 175 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1744

نام تاپيک: iPhone 3GS | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون 3جي اس

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اول بگم که اطلاعات من راجع به برند اپل بسیار کمه پس دوستان لطف کنند و با این دید به سوالاتم پاسخ بدند.
    بعدش از دوستان مطلع سوالی که دارم اینه فرق 3G با 3GS چیه؟ و اصولا کدوم بهتره؟

من خودم با این گوشی اصلا کار نکردم و از قابلیتهاش اصلا خبر ندارم اما از دوستان زیادی شنیدم که بسیاری از نرم افزارها روی این گوشی جواب نمیدند و نمیشه از اونها استفاده کرد (چون ما تو ایران هستیم) همچنین شنیدم این گوشی بلوتوثش فقط برای ارسال به هدست هست و نمیشه هیچ فایلی رو ارسال کرد.

خلاصه به نظر شما با توجه به گزینه های دیگه ای که هست این گوشی چه ویژگیهای خوبی داره که یک نفر متقاعد میشه پول بده و بخره.

از لطف و محبت تک تک شما ممنونم

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

اول بگم که اطلاعات من راجع به برند اپل بسیار کمه پس دوستان لطف کنند و با این دید به سوالاتم پاسخ بدند.
    بعدش از دوستان مطلع سوالی که دارم اینه فرق 3G با 3GS چیه؟ و اصولا کدوم بهتره؟

من خودم با این گوشی اصلا کار نکردم و از قابلیتهاش اصلا خبر ندارم اما از دوستان زیادی شنیدم که بسیاری از نرم افزارها روی این گوشی جواب نمیدند و نمیشه از اونها استفاده کرد (چون ما تو ایران هستیم) همچنین شنیدم این گوشی بلوتوثش فقط برای ارسال به هدست هست و نمیشه هیچ فایلی رو ارسال کرد.

خلاصه به نظر شما با توجه به گزینه های دیگه ای که هست این گوشی چه ویژگیهای خوبی داره که یک نفر متقاعد میشه پول بده و بخره.

از لطف و محبت تک تک شما ممنونم
    دوست عزیز! سوال شما رو که تو بخش 3G جواب دادم!!!

فرق 3G با 3GS هم اینه که 3GS دوربینش 3.2 هست اما 3G دوربینش 2 هست! ضمن اینکه S ظرفیت 16 و 32 گیگ داره اما 3G فقط 8 و 16

ضمنا CPU مدل 3GS قوی تر هست و خودش نرم افزار ضبط فیلم داره اما برای 3G باید نصب کنین...

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام. این گوشی آیفون 3.2 میلیون دلاری رو تقدیم میکنم به هواداران آیفون

4. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز! سوال شما رو که تو بخش 3G جواب دادم!!!

فرق 3G با 3GS هم اینه که 3GS دوربینش 3.2 هست اما 3G دوربینش 2 هست! ضمن اینکه S ظرفیت 16 و 32 گیگ داره اما 3G فقط 8 و 16

ضمنا CPU مدل 3GS قوی تر هست و خودش نرم افزار ضبط فیلم داره اما برای 3G باید نصب کنین...
    ممنون از محبت شما.
    من خودم این چیزها رو از موبایلستان خوندم. اما سوال من چیز دیگه ای هست من پرسیدم با توجه به مبلغ این گوشی ارزش خرید داره یا انتخاب های دیگه ای هست. وقتی کسی خرید به راحتی میتونه باهاش کار کنه یا بایستی از دانش فنی و نرم افزاری برخوردار باشه که بتونه از این گوشی استفاده کنه.

مزایای iphone 3gsنسبت بهiphone 3g

Cpu سریعتری 600mhz و رم دو برابر 256 مگابایتی
    پاسخ سریعتر
    شبکه ارتباطی سریعتر hsdpa 7.2mpbs
    دوربین 3.2 مگاپیکسلی بهمراه فیلمبرداری VGA@30fps و تاچ فوکاس
    حالت ماکروی از نزدیکتر از 10 سانتی متر
    فضای ذخیره سازی دو برابر (3gs در دو نسخه 16 و 32 گیگابایت به فروش می رسد)
    قطب نمای دیجیتال بهمراه جهت یابی نقشه های اتوماتیک در map app
    کیفیت صدای بهتر
    صدای اسپیکر بلندتر در ازمایش هایمان
    عمر بیشتر باطری
    نمایشگر Oleophobic که کار با انگشت را راحت تر می سازد
    song/album/artist name , پخش تصادفی
    کنترل صوتی جدا از اسپیکر که می توان برای شماره گیری یا پخش موزیک بکار رود
    بهمراه ساپورت سیستم Nike + jogging
    خروجی تلوزیون 480p بجای رزولوشن 480i
    خصوصیت Text-to-speech که به نام coice over معروف است
    سیستم بزرگنمایی که همچنین در صفحه پذیرش وارد شده

مشکلات اصلی iphone 3gs

فقدان محافظ جدید شبیه به اجدادش
    دوربین 3مگاپیکسلی بهمراه خصوصیات محدود برای یک گوشی high-end
    هنوز فلش یا امکان سخت افزاری ان برای گوشی وجود ندارد
    عمر باطری هنوز کوتاه است
    هنوز اسپیکر استریو وجود ندارد
    موقعی که ما این ریویو را اماده می کردیم ایفون os 3.0 نسخه تکمیلی خودش را روانه بازار کرده بود .

6. این کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از محبت شما.
    من خودم این چیزها رو از موبایلستان خوندم. اما سوال من چیز دیگه ای هست من پرسیدم با توجه به مبلغ این گوشی ارزش خرید داره یا انتخاب های دیگه ای هست. وقتی کسی خرید به راحتی میتونه باهاش کار کنه یا بایستی از دانش فنی و نرم افزاری برخوردار باشه که بتونه از این گوشی استفاده کنه.

.[/COLOR]
    دوست عزی باید عرض کنم که با توجه به این مبلغ به نظر من ارزش خرید داره.
    در مورد اینکه انتخاب دیگه ای هم هست یا نه که باید بگم گوشی های خفن تو بازار زیاده منتهی باید ببینی چی به کارت میاد.
    و اینکه آیا میشه به راحتی باهاش کار کرد که باید بگم این گوشی مثل گوشی های دیگه نیست که وقتی میخری به کامپیوتر وصل کنی و دوتا دونه برنامه و بازی دو سه مگابایتی دانلود کنی بریزی و نصب کنی و همه چیش راحت باشه.
    اگر بخوای از این گوشی نهایت استفاده رو ببری باید یه سری کارها در ابتدا(توجه کن میگم در ابتدا)انجام بدی و بعدش این گوشی راحت تر از هر گوشیه دیگه ای میشه.کارای سختی نیست چون خوشبختانه آموزشش هاش هست و مثل آب خوردن میمونه.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام من یک سوالی داشتم.من می خواستم ه یکی از دوستام بگم برام از آمریکا ایفون بیاره مدل3gs.می خواستم بدونم آیا سیم کارت معمولی بهش می خوره یا حتما باید ایرانسل باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام من یک سوالی داشتم.من می خواستم ه یکی از دوستام بگم برام از آمریکا ایفون بیاره مدل3gs.می خواستم بدونم آیا سیم کارت معمولی بهش می خوره یا حتما باید ایرانسل باشه
    هر سیم کارتی میخوره! البته اونی که از آمریکا میاد، طوری از نظر نرم افزاری طراحی شده که فقط سیم کارت اپراتور AT&T آمریکا بهش میخوره، اما طی یک عملیات نرم افزاری به اسم unlock کاری میکنیم که هر سیم کارتی، تو هر نقطه ی دنیا، با هر اپراتوری، بهش بخوره!

هرچند، بعضی از گوشی ها که تو یه سری از کشور ها بیرون میاد، اصطلاحا unlock factory هستن، یعنی خود شرکت اپل این امکان رو گذاشته که هر سیم کارتی روش کار کنه!

در نتیجه، همیشه بهتر هست که گوشی آیفونی که میخرید، unlock factory باشه که نیازی به اون آنلاک کردن نباشه!

11. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_669's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ جا، دم در هفتم واستادم راه نمیدن

پيش فرض SoS

سلام به همه

دوستان من پریشب گوشیمو تو قسمت rest ، rest all contact.... کردم ریست شد بعد بالا نیومد یعنی ارم اپل میاد زیرش هم یه لودینگ دایره ای میاد از پریشب هم همونجوری هست(اینقدر میمونه تا شارژ تموم کنه) حالا باید چیکار کنم؟؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه

دوستان من پریشب گوشیمو تو قسمت rest ، rest all contact.... کردم ریست شد بعد بالا نیومد یعنی ارم اپل میاد زیرش هم یه لودینگ دایره ای میاد از پریشب هم همونجوری هست(اینقدر میمونه تا شارژ تموم کنه) حالا باید چیکار کنم؟؟؟
    ممنون
    خوب پس الان مشکت اینه که چطور خاموش کنی؟

دکمه ی Home رو سه ثانیه نگه دار و بعد هم دکمه ی پاور رو، بعد از ده ثانیه Home رو رها کن، باید خاموش بشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_669's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ جا، دم در هفتم واستادم راه نمیدن

پيش فرض

خوب پس الان مشکت اینه که چطور خاموش کنی؟

دکمه ی Home رو سه ثانیه نگه دار و بعد هم دکمه ی پاور رو، بعد از ده ثانیه Home رو رها کن، باید خاموش بشه...
    نه رفیق مشگلم اینه که روشن نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •