سلام.
دوستان چطوری میشه فهمید که یک بازی پچ LT3 هستش یا LT2 ?
با نرمافزار ABGX360 میشه؟
ممنون.
سلام.
دوستان چطوری میشه فهمید که یک بازی پچ LT3 هستش یا LT2 ?
با نرمافزار ABGX360 میشه؟
ممنون.
خب چرا راه سخت رو انتخاب میکنی؟
بزار تو کنسولی که میدونی چی روش نصبه
اگه رو کنسولت LT2 بود و بازی اجرا شد خب پچ LT2 هست دیگه
البته این یه چیز منطقی بود که من گفتم
شاید اون راه سخته که شما گفتید راحتتر باشه![]()
این راه رو میدونم.
ولی مشکل اینجاست که من بازی هامو دانلود میکنم و یه فایل ISO دارم.
عاقلانه نیست که رایتش کنم بعد اگه LT3 بود باید دوباره به LT2 تبدیلش کنم بعد رایتش کنم، اینطوری یه دی وی دی تلف میشه
با ABGX نمیشه؟
ممنون![]()
دوستان من این سه تا بازی رو گزفتم هیچ کدوم اجرا نمیشه ، تو همشون پیغام Disk is unreadable رو میده
witcher2
max payne 3
ghost recon
اشکال از چیه؟ باید ببرم LT 3 بریزن برام؟
silent hill downpour ولی اجرا شد
سلام دوستان.عمه ي من 19 تير قراره بياد ايران(سوئد زندگي ميكنه) و منم ميخوام بهش بگم واسم از اونجا يه ايكس باكس بياره.اولا اينكه از لحاظ خراب نشدن و دوام اين جديد ها(اسليم) با دوام تره يا همون سري قبل ها؟(چون يه بار آركيد گرفتم 9 ماه بعد سوخت)دوم هم اينكه وقتي بياره آكبند مياره،من خودم ميتونم هكش كنم تا بازي هاي كپي اينجا رو باز كنه؟يا بيرون بدم ميكنن اين كارو واسم؟(من اروميه هستم و اينجا هم آنچنان سر در نميارن ها!) اگه آره خرجش چقدره؟فكر ميكنين سوئد قيمتش چقدر باشه اسليم 250 گيگ؟(بدون كينكت)دركل بگين من به عمه م بگم چي بگيره بياره ؟(مثلا رجيونش پال باشه و ...)خودتون نكات ايمني رو بگين ديگه آخه من يه بار شكست خوردم![]()
اگر امکانش هست و دوست دارید بگید براتون Ps3 بیاره - یک قیمتند ! .
در مورد سوالاتتون هم پاسخ مثبته ولی بدید بیرون بهتره . قیمت اسلیم هم حدو ۲۹۹ یورو هستش - به کرون باید بشه حدود ۲۹۹۰ کرون . اسلیم هم عمرش زیاده خیالتون راحت .
سلام دوستان من میخوام ایکس باکسمو -- کنم ولی هر کاری میکنم jungle flasherدرایو رو شناسایی نمیکنه درایومم lite-onهستش پورت port i/oایکس باکسم نصب کردم
مادربوردم asus m5a97هستش و chipset amd 970/sb950
لطفا کمک کنید.................
دوستان من می خوام کنسولمو جیتگ کنم کسی توی تهران جای مطمئن و با انصاف سراغ داره؟
بچه ها يه سوال داشتم.توي اروپا همه ي دسته هاي ايكس باكس همراه يه رسيور دسته واسه استفاده در كامپيوتر فروخته ميشه؟(روش ميدن؟)حدود قيمتش نميدونين چنده؟(چون عمه م قراره تيرماه از سوئد بياد اينجا)چون اينجا رسيور رو جدا و خيلي گرون مي فروشن!--------شرمنده پست لطفا حذف بشه.تاپيك اشتباهي اومدم
Last edited by AC_POP; 03-06-2012 at 18:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)