تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 76 اولاول ... 1858646566676869707172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 756

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید انواع دوچرخه

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوچرخه های Viva واقعا جنس خوبی داره,بدنه سبک,دنده های اصل شیمانو و وزن سبک خود چرخ کاملا نسبت به قیمتش خوب هست
    دو چرخه بگیرید که تا حد امکان کمک فنر کمتری داشته باشه.درسته با کمک فنر خیلی نرم تر میشه ولی انرژی بیشتری در مقابل چرخ های بی فنر میگیره و خستگی بیشتر شما میشه
    هر چی بدنه سبک تر باشه شتاب شما بیشتر میشه,از بدنه های تزئینی و سنگین تا حد امکان از نظرتون دور نگه دارید.اگر سرمایه بیشتری دارید به سمت المینیوم و کربن برید.
    نوع سوار بودن به چرخ یعنی / خیلی بهتر از \ هست. چون در حالت اول فقط دست خسته میشه که بعد از مدتی قوی شدن دست ها عادت می کنید ولی در حالت دوم کمرتون هر چی هم بگذره اذیته
    مورد کلی که می خواید در خرید همیشه به فکرش باشید اینکه دوچرخه ها حرفه بجای پیچ ها در سر اتصالات حالت بست اهرمی داره و سریعا میشه جفت توقه رو در کمتر از 2 دقیقه و زین رو که در عرض 5 ثانیه باز کرد.پس با توجه به جایی که میخواید چرخ بزارید رویه چرختون سرمایه گذاری کنید(نصحیت از کسی که تا حالا دوتا چرخش رو دزدیدند)

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

آها فهميدم.
    به نظر شما دوچرخه اي كه مخصوص شهر باشه نگيرم پس؟!
    از اين 28 چيني بگيرم چطوره؟!

دوستان نظري در مورد دوچرخه شهري داريد؟
    این مدل دوچرخه تو کلاس کراس کانتری هستش که تو شهر هم قابل استفادس

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوچرخه های Viva واقعا جنس خوبی داره,بدنه سبک,دنده های اصل شیمانو و وزن سبک خود چرخ کاملا نسبت به قیمتش خوب هست
    دو چرخه بگیرید که تا حد امکان کمک فنر کمتری داشته باشه.درسته با کمک فنر خیلی نرم تر میشه ولی انرژی بیشتری در مقابل چرخ های بی فنر میگیره و خستگی بیشتر شما میشه
    هر چی بدنه سبک تر باشه شتاب شما بیشتر میشه,از بدنه های تزئینی و سنگین تا حد امکان از نظرتون دور نگه دارید.اگر سرمایه بیشتری دارید به سمت المینیوم و کربن برید.
    نوع سوار بودن به چرخ یعنی / خیلی بهتر از \ هست. چون در حالت اول فقط دست خسته میشه که بعد از مدتی قوی شدن دست ها عادت می کنید ولی در حالت دوم کمرتون هر چی هم بگذره اذیته
    مورد کلی که می خواید در خرید همیشه به فکرش باشید اینکه دوچرخه ها حرفه بجای پیچ ها در سر اتصالات حالت بست اهرمی داره و سریعا میشه جفت توقه رو در کمتر از 2 دقیقه و زین رو که در عرض 5 ثانیه باز کرد.پس با توجه به جایی که میخواید چرخ بزارید رویه چرختون سرمایه گذاری کنید(نصحیت از کسی که تا حالا دوتا چرخش رو دزدیدند)
    حرفت درست دوست عزیز
    ولی اگه بحث سر جنس و کیفیت بدنس دوچرخه اسکات یه چی دیگس
    سواری که دوچرخه های اسکات دارن به نظرم هیچ چرخی نداره
    من خودم الان دو ساله که دوچرخه اسکات مدل اسپکت 30 دارم و واقعا سواری باش لذت داره

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ویوا رو فقط توی ایران می شناسن معتبر نیست کلن.. ویوا جدیدها که جالب نیستن اصلن خیلی جنسهاشون بیخود شده. ولی اون سری اولها که زدن اکثرن ست اصلی داشتن خصوصن تنه های تایوانی ، من خودم یدونه ازون تنه تایوانی های سری اول دارم مدل Fly عکسش هم پایینه. به تنه ی دوچرخه نگاه کنید که چقدر به سمت چرخ عقب شیب داره.. دوچرخه های سرعتی ( Road ) اکثرن فرمونشون پایینتر از زینه به خاطر اینکه فرم بدن هم حالت آیروداینمیک پیدا کنه (تا حد ممکن بدنت و سرت رو به پایین باشه تا اصطکاک باد کم بشه).. من خودم چون بیشتر طرفدار سرعت هستم این نوع رو ترجیح میدم البته وزنم هم کمه به این خاطر اذیت نمیشم.. اون مدل نوادا 3 هم دقیقن flat هستش و اختلاف سطحی بین زین و فرمون وجود نداره و برای کسی که توی شهر میخواد استفاده کنه عالیه و اصلن اذیت نمیکنه.

اون زمان قیمتها انصافن چقدر پایین بودن ، برای مثال همین دوچرخه رو 300 و خورده ای می دادن !!

اما از هرچه بگذریم سخن جاینت خوش تر است... Giant XTC3

5. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینکه چرخ جاینت بهتر از ویوا هست توش هیچ حرفی نیست ولی قیمت جاینت 1.5 برابر ویوا هست.پارسال ماه رمضون اول گرونی ها که می خواستم چرخ بخرم ویوا اکستازی خریدم 610 ولی اگر می خواست جاینت بخرم 920 باید پول می دادم.(جالبه شب قدر جای حسینیه چرخ قدیمیم رو دزدین,دزدم دزدهای قدیم که شرف داشتن).الانم واقعا با این چرخ حالشو می برم
    اما ویوا داریم تا ویوا.همون موقع هم ویوا با توجه به قیمت ده مدل ویوا بود.نمی دونم وضعیت جنس ویوا الان چطوری هست. درباره چرخی اسکات هم نظری ندارم چون تا حالا سوار نشدم
    Last edited by Khan gholi; 23-09-2013 at 16:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

نمي دونم والا
    صحبت هاي دوستان حاكي از اينه كه عمريست ركاب ميزنن...
    من فقط ميخوام يه انتخاب خوب داشته باشم كه باهاش برم اداره و بيام.
    نه كوهستان ميخوام برم نه ميخوام هزينه ي زيادتر بدم بابت كوهستان بودن دوچرخه...
    (حيف كه هم ضايست هم ديگه گير نمياد وگرنه همون دوچرخه هاي 28 چيني خوب چيزايي بود )

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نمي دونم والا
    (حيف كه هم ضايست هم ديگه گير نمياد وگرنه همون دوچرخه هاي 28 چيني خوب چيزايي بود )
    دوست عزیز الان بیشتر هایی که دوچرخه میخرن باهاش کوهستان نمیرن!داستان اینکه هر چقدر پول بدی اش می خوری.1 تا 1.5 داری برو یک چرخ جاینت بخر سوار شو میفهمی چه فرقی داره.
    واقعا اون دوچرخه ها چینی جز ارتوز زانو هیچ فایده دیگه نداره,فوق العاده که سنگین هست,دوتا پا میزنی راه نمیری و تازه رو سرعت که میره با این خیابون های شلوغ باید تزمز بگیری(با اون ترمز های لاستیکی داغونش) که تمام انرژیت هدر میره.اگر تو پارکینگ اداره امنه هر چقدر می تونی پول دوچرخه بده که مثل ماشین نیست که سال داشته باشه یا هر روز بخواد مدل جدید مثل گوشی بیاد .چرخ ارزون نخر که همشون چینی هستن یک سره باید باید اچار بدست و قطعه عوض کنی
    الان یکی از اشنا ها رفته 5 میلیون پول چرخ داده بدلیل اینکه قند داره باهاش میره دوچرخه سواری.شما بودجه مد نظرت بگو دوستان راهنماییت می کنن

9. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

نمي دونم والا
    پیشنهاد میکنم به انجمن بایک بیست برید
    اونجا اونقدی حرفه ای هست که بدون اینکه گیج بشین راهنماییتون میکنن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arsenalfan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

درود
    خیلی وقته تو خط دوچرخه و قیمت و ایناش نبودم
    میخواستم بگم یه دوچرخه ارزون میخوام
    اما دیدم اینجا ارزون یعنی 1 تومن!!!

بنابراین من باید بگم فوق ارزان

خب من یه چیزی در حد 500 میخوام
    نهایتا بتونم 700 خرج کنم
    برای استفاده شهری میخوام
    فک کنم پولم اینقد کم هست که نباید انتظار خاصی داشته باشم، فقط بتونم باربند بهش وصل کنم بهتره (نشد هم مشکلی نیست) و اینکه حتی الامکان بادوام باشه

دیگه ریش و قیچی دست خودتون من هیچی سر در نمیارم
    متاسفانه دوچرخه هم مثل ماشین نیست که هر کسی سر رشته داشته باشه
    مثل موبایل و لپ تاپ هم نیست که با یه چرخ زدن ساده تو اینترنت انواع و اقسام اطلاعات و قیمت و ... رو بتونی به دست بیاری

ممنون میشم کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام دوستان ،
    ی دوچرخه خوب که مسافت طولانی و وزن با وسایل و کوله 100 تا 120 کیلو رو هم جواب بده تا قیمت 1.200 چی رو پیشنهاد میکنید
    یک دوچرخه که خیلی بزرگ باشه ها و وزنم که حدود 90 هست تحمل کنه و مسافت مثلاً 40 تا 60 کیلومتر که روز های تعطیل میخوام فقط دوچرخه سواری کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •