پس من که فعلا با همین 8گیگ سر میکنم تا سال دیگه ببینیم چی میشه.![]()
پس من که فعلا با همین 8گیگ سر میکنم تا سال دیگه ببینیم چی میشه.![]()
مگه شما هم اومنيا 2 خريدي ؟!!
فکر کنم سامسونگ مونده کدومو اول بده بیرون b7610 !!!! i8000 !!!!!! b7620 !!!!! و .....
خدا کنهتو این ماه بیاد بخریم برای عید یه گوشی تازه داشته باشیم بعد امکاناتش زیاده چند ماهی سر کاریم.
گوشی B7610 و امنیا 2 هیچ فرقی با هم ندارن. با این حساب ببینم قیمت هاشون چطوری هستش B7610 رو که کیبورد خت افزاری هم داره بگیرم اگه قیمتش بالا باشه صرف نداره همین امنیا 2 رو میگیرم.
Last edited by mrmostafa; 07-01-2010 at 20:04.
OmniaPRO's Today Screen For Omnia 2...........
Last edited by Vamp!r3; 07-01-2010 at 22:24.
کسی این گوشی رو داره؟
اگه اره چند گرفته؟
عزیز همه تو کف این گوشی هستن هنوز نیومده
من میخواستم i8000 بگیرم ولی بدون گارانتی بود و قیمت بالا بود فروشنده گفت قیمت میاد پایین تر و با گارانتی اصلی هم میاریم به فروشنده گفتم کی میاد
فروشنده پاسخ داد :
شاید این جمعه بیاید
منم گفتم دیگه حوصله ندارم i8910 بده پولوم شده داد 8 گیگ رو خریدم 499000 تومن
من فروشگاه 1 سامسونگ زنگ میزدم خانومه میگفت معلوم نیست نمیدونم خداحافط. ایندفعه زنگ زدم شماره 2 شهرک غرب اینم خانم بود خوش اخلاق تر بعد گفت معلوم نیست 2 هفته دیگه گفتم آخه همه کشورهای همسایه اومده که خیلی دیر کرده گفت اینجا ایرانه گفتم ایول نمیدونستم گفتم حالا شما که نمایندگی رسمیهستین بیارین چند میدین بلاخره باید قیمت جهانی بدین دیگه گفت نمیدونم این حرفها قطع کردم. حالا اندر خم یه کوچه هستیم. حالا بیاد دلمون خوش باشه اومده تا ببینیم چند میدن [
تو بازار جهاني قيمت 16 گيگ 720 دلار و قيمت 8 گيگ 550 دلار حالا اينجا اگه 8 گيگ رو 700 نده خوبه چون استقبال نميشه البته نبايد بشه تا بياران پايين انصاف نيست چون تاخير داره
Last edited by mrmostafa; 11-01-2010 at 09:56.
اون مال جهان اول ما كه جهان سه هزارم هستيم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)