به نظر شما کیفیت پخش 2D این TV چه جوریه و ایا VT25 قابلیت پخش 2D رو به خوبی پخش 3D انجام میده .
در ضمن ببخشید زیاد سوال می پرسم چون برام خیلی مهمه که تلویزیون ایران یا ما/هوار/ ره رو باکیفیت بگیرمو ببخشید که سوال رو پسچوندم
![]()
به نظر شما کیفیت پخش 2D این TV چه جوریه و ایا VT25 قابلیت پخش 2D رو به خوبی پخش 3D انجام میده .
در ضمن ببخشید زیاد سوال می پرسم چون برام خیلی مهمه که تلویزیون ایران یا ما/هوار/ ره رو باکیفیت بگیرمو ببخشید که سوال رو پسچوندم
![]()
سلام دوست عزيز
1-بله هست 32-40-46-....
2-قطعا c و b 650 چون يك سري قابليت هايي اضافه شده c650
3-فكر ميكنم موجود باشه همون 1 تومان تقريبا باز هم مطمئن نيستم
4-ال جي هم مدل هاي خوب زياد داره lh500
5-بله كيفيت و ديزاين زيباتري دارند
6-همون 650 كا انتخاب كردين توي مشكي حرف نداره ولي توي جا موندن خوب lcdو نميشه ازش توقع پلاسما داشت
قربونت
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
معمولا برند گرونيه سوني البته كيفيت خوبي هم داره
ولي خوب 650 و g 10 هم غول هايي هستند با قيمت هاي خيلي مناسب تر
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
با 800 ميتوني b650 بگيري كه خيلي بهتره
و توي lg هم ميتوني به همون 700 و 500 فكر كني كه خيلي خوبند
دوباره سلام
من b690 را خریدم LCD خوبیه اما جا میمونه در ضمن من وقتی کانال های ماهواره را نگاه میکنم احساس میکنم رنگ ها تیکه تیکه هستن نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه اگه نه بگین عکس بذارم
این عادیه؟
در ضمن الان من همه ی تنظیماتش رو حالت استاندارد گذاشتم همینجوری خوبه یا نه
عادیه عادیه کلا توقع نداشته باش همه چی مثل فیلمای پشت ویترین باشه که اتفاقا سامسونگم ید طولایی تو نمایش فیلمای پر رنگ و آروم که به درد السیدی میخوره داره.
عادیه عادیه کلا توقع نداشته باش همه چی مثل فیلمای پشت ویترین باشه که اتفاقا سامسونگم ید طولایی تو نمایش فیلمای پر رنگ و آروم که به درد السیدی میخوره داره.
دوست عزيز اين مشكلي كه اغلب وتقريبا همه lcdها دارند منتها نه به اين فرمي كه شما ميگيد
توي شبكه هاي بي كيفيت مثلا ايراني همينطوره ولي توي شبكه هاي ديگه مثل پكيج sky بهيچوجه اينطور نيست
به خروجي تصوير و كيفيت فايل يا سبكه مورد نظر هم بستگي داره
من با خروجي hdmi و شبكه هاي با كيفيت همچين مشكلي ندارم
شما تنظيمات بلور رداكشن رو بالا بگزاريد و بلور جادر رو پايين توي همون قسمت به جاي استاندارد كاستوم رو انتخاب كنيد و همين تغييرات رو اعمال كنيد
شما با فايل هاي با كيفيت هم همين مشكل رو دارين؟
به هر صورت توي اين قضيه پلاسماها موفق ترند
32 اینچ سونی که قیمت مناسب و کیفیت بهتری نسبت به سامسونگ و ال جی داشته باشه چی معرفی میکنید
حدود قیمت چقدره؟
نه توی کلیپ های HD این مشکل کمه یعنی باید دقت کنی تا ببینی ولی توی شبکه های معمولی انگار تصاویر کش اومده من با کانال BBC World تست کردم اگه کانال با کیفیتی رو میشناسین با فرکانسش برام بزارید (البته اگه امکانش هست) شاید این فایله HD نیست
در ضمن خیلی جاها سایه هم داره اینم عادیه
این تنظیماتی که گفتینو میشه مرحله به مرحله بگین
ممنون
Last edited by myusac; 25-06-2010 at 12:16.
دوست من ...
من ب650 دارم ...ولي اصلا ايني كه شما ميگيد نيست ...
خيلي عاليه ...
توي شبكه هاي معمولي هم مربع ميشه كه اين اشكال شبكه هست نه تي وي ...
ولي حتي توي فوتبال هم كش نمياد...فكر نكنم چيزي ديگه سريعتر از فوتبال باشه ...
در مورد م.ا.ه.و.ا.ر.ه خوب تاكيد شده صحبت نكنيم خودتون بگردين زياد هست
اره تنظيماتي براي بهبود هست
menu-picture-picture option-100hz motion plus
بگزاريد روي custume
blure reduction رو زياد كنيد judder reduction رو كم كنيد
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
من w رو ميشناسم كيفيت خيلي خوبي داهر منتها قيمت خوب سوني ديگه مناسب تر نيست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)