تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 100 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

جسارتا شما چند تا گرفتی 2 تا خورد

هنوز پس نداده
    جسارت نمی خواد !! 2 تا می خواستم بگیرم هر دو رو خورد !
    خدا منو دوست نداره ! به خدا بگم باورتون نمی شه ! از بچگی یه ذره هم شانس نداشتم !! همیشه ضد حال خوردم . یه بار خوش شانسی ندیدم !!

یه بار تو بقالی سر کوچه از اون بادکنک شانسی ها بود که توش یه بادکنک بزرگ هستش !! 15 تا بادکنک مونده بود ! رفتم همشون رو بگیرم تا دیگه واسه خودم بشه ! بقالی گفت اگه همشو بخری و 15 امین بادکنک که آخری هستش بادکنک بزرگ باشه من نمی دم بهت ! یعنی می تونستم 14 تاشو بگیرم !! آقا ما گفتیم دیگه هر چه قدر هم منفی فکر کنیم دیگه بادکنک بزرگه واسه ماست دیگه !! 14 تاشو خریدم همشون اندازه فندق در اومد !!

حالا که دستمون رو گذاشتیم رو کارت شارژ ---> فکر کنم فردا پس فردا همراه اول دیگه کارت شارژ نده کلا !

2. 4 کاربر از Hamed-Beckham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اقا من یه ماژول معین ارتباطات گیر اوردم به هزار مکافات.یوزر و پسوردشم از شرکت گرفتم حالا نحوه ی نصبشو بلد نیستم کسی میتونه راهنمائی بکنه

داره خودمونی میشه rahim206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اقا من یه ماژول معین ارتباطات گیر اوردم به هزار مکافات.یوزر و پسوردشم از شرکت گرفتم حالا نحوه ی نصبشو بلد نیستم کسی میتونه راهنمائی بکنه
    خواستی من برات نصبش میکنم
    ولی عجله نکن
    از امروز اون 50 تاشون هم قطع شد تا دکشنبه یا دوشنبه ندارن
    فک کنم با این وضعیت 2 تومنی بشه 5 تومن

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

نصبش کاری نداره
    الان کجاش موندید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از کجا آوردی از شرکت گرفتی یا ماله کسیه؟ ما نمیتونیم مغازه داریم بگیریم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ولادت حضرت امام رضا (ع) مبارک
    اینا دیگه دارن مسخرشو درمیارن نمیان کارتشو بدن خیال همه رو راحت کنن ما بریم سر کار درستو حسابی راستی کسی یه طرح خوب الکترونیکی نداره میخوام برم تو کار تولید قطعات الکترونیکی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

ای بابا !!! این چه وضعشه ؟؟
    من به شماره خودم خواستم شارژ کنم ! نوشت ناموفق !! اومدم دیدم شارژ کرده !!
    از اون طرف هم امروز نگاه کردم دیدم برگشت خورده !!! همون واسه خودم !!
    خیلی باحال اند !! دمشون گرم !
    این همه فحش ندین !! بچه های خوبی هستند ! فکر می کردم 15 سالشون باشه !! اما این جریان باعث شد که شک نکنم اینا زیر 10 سال هستند !!

بچه جان برو به مشخ هات برس !! ناخون هاتو گرفتی ؟؟؟

---

من که افتادم تو خط سهام و بورس !! جدیدا هم دارم برنامه نویسی می کنم !! چی کار کنم باید یه جوری خرجی خودمون رو در بیارم !! شب ها هم فکر کنم برم نگهبانی ساختمونی چیزی !! فول بیزی شدیم رفت !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ای بابا !!! این چه وضعشه ؟؟
    من به شماره خودم خواستم شارژ کنم ! نوشت ناموفق !! اومدم دیدم شارژ کرده !!
    از اون طرف هم امروز نگاه کردم دیدم برگشت خورده !!! همون واسه خودم !!
    خیلی باحال اند !! دمشون گرم !
    این همه فحش ندین !! بچه های خوبی هستند ! فکر می کردم 15 سالشون باشه !! اما این جریان باعث شد که شک نکنم اینا زیر 10 سال هستند !!

بچه جان برو به مشخ هات برس !! ناخون هاتو گرفتی ؟؟؟

---

من که افتادم تو خط سهام و بورس !! جدیدا هم دارم برنامه نویسی می کنم !! چی کار کنم باید یه جوری خرجی خودمون رو در بیارم !! شب ها هم فکر کنم برم نگهبانی ساختمونی چیزی !! فول بیزی شدیم رفت !!!
    یه چی بگم کفتون ببره روز 22/7 هفتصدو سی و چهار تا شارژ برای من مغایرت زدن ریختن تو حسابم اقتصاد نوین منم سریعا اونو منتقل کردم به حسابای دیگم
    با بورس میشه زندگی رو چرخوند چی خوبه ؟ یه خورده راهنمایی کن مارو بانک تات رو بخریم یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

یه چی بگم کفتون ببره روز 22/7 هفتصدو سی و چهار تا شارژ برای من مغایرت زدن ریختن تو حسابم اقتصاد نوین منم سریعا اونو منتقل کردم به حسابای دیگم
    با بورس میشه زندگی رو چرخوند چی خوبه ؟ یه خورده راهنمایی کن مارو بانک تات رو بخریم یا نه ؟
    هی بد نیست !!
    ولی اینم بگم که هیچ موقع همیشه سود نیست !!!
    ولی من که داداشم کارگزار بورس هستش و خبر های خوب رو بهم می رسونه ازش ضرر خاصی ندیدم !

---------------------------

اون 734 تا موضوعش چی بود ؟؟؟ شاید از 1 سال پیش هر چی خورده بود رو تازه برگردونده !
    ولی از اون کارا واسه من زیاد شده بود !! مخصوصا تو یه روز !! بانک ملی قاطی کرده بود ! اون موقع که اگه می خورد می گفت شما قبلا این تراکنش را ناموفق انجام دادین !
    فکر کنم اولین روزش بود !! باگش زیاد بود . یه بار ناموفق میشد و تا اون تایمر تموم بشه هر چی می خریدی پول در نمیومد !! من حدود 400 تا اینا اونجوری خریدم اون روز ! رفتم صورت حساب و دیدم 50 تا همش کم کرده ! از اونجایی که مال حروم از گلو من پایین نمی ره گفتم بدم بهشون . ولی دیدم از همه ی دوستان داره پول می خوره گفتم حقشونه تا آدم بشن .

در مورد بانک تات هم بهت خبر می دم که بخری یا نه !! ولی سهام های خیلی بهتری از بانک تات هم وجود داره که روش سر و کله می شکونن !!
    Last edited by Hamed-Beckham; 30-10-2009 at 06:25.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

آقا یه توضیح میدین که موضوع این معین چیه ؟؟؟ هیچی نمی دونم ازش !
    کارش چیه ؟ از کجا بگیریم ؟ هزینه داره ؟ چجور پول کم می کنه ؟ ...

ممنون !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •