تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 1211 اولاول ... 1858646566676869707172781181685681068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بازی pes2010 در مادرید تست شده ................

من چند خط اول رو ترجمه دست وپا شکسته ای کردم ............

روز گرمی رو در پایتخت اسپانیا شهر مادرید پشت سر گذاشتیم برای ملاقات با نسخه بعدی بازی
    در هتل مرکزی مادرید ما منتظر تیم کونامی بودیم ...........یک رویداد بزرگ یا تاثیر مفیدی نبود

زمانی ما توانستیم با شما صحبت کنیم در مورد شکها و نگرانیها صحبت کردیم ..............

در شروع کار ما تعدادی از کیفیتهای بازی رو داریم ......
    .................................................. .....................

Event presentation PES 2010

Hot day in the capital of Spain which has been chosen by the Konami Spain, for the presentation of the next Pro Evolution Soccer.

In a central Madrid hotel we expected the Konami team, no big an event, or large effects, personal attention, where we have been able to speak with you to your Borja Altolaguirre, taking all our doubts and concerns.

In the beginning we have numbered the new qualities of the game, in my humble opinion are not limited to later watch a video of last time, we also have the form that will be used to promote the game in Spain, including the well-known for casting out with Messi and Torres, to be held on 17 and July 18 in Madrid and Barcelona.

For more information about the casting goes through its official website [Only registered users can see links. FREE SIGN ...]

And finally, we could test the game, my feelings and I’m sorry but I can not count on much more, until July 15. Have been very good since I have actually seen an evolution from the 2010 and 2009, both graphically and gameplay.

Not being able to feel better, though I wish I could tell you everything I’ve seen. See you on the day July 15 with more surprises.

Thanks to all the team at Konami for the event and Borja personally by the photographer of treatment and exercise.

2. 4 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

من میگم اگه هدف ساخت یک فوتبال شبیه سازی شده باشه حتما باید به بخش ادیت رسیدگی کنند.ادیت یک بازیکن طبق واقعیت واقعا مهمه.من عکسهای فیفا2010 رو دیدم.فیفا از این نظر خیلی پیشرفت کرده و معلوم که از یک تیم فنی قوی در این زمینه استفاده میکنه.
    مثلا همین تورس.اگه بخوان واقا اونو بر طبق واقعیت ادیت کنن باید پیرنش رو شرتش باشه و کفشش هم نایک توتال90 باشه.پایین جورابش هم tape بلند داشته باشه(تو تیم باشگاهیش)
    رونالدو هم همین مشخصات رو داره ولی با استین بلند و جوراب بلند و کفش نایک مریکوریال

از نظر من این موارد خیلی مهم هستند.من حاضرم پرو4 بازی کنم ولی این موارد رعایت بشه.
    اگه از من میپرسین احتمال میدم فقط 30% کونامی به این نکات توجه کنه
    کاشکی میشد کونامی منو تو زمینه ادیت بازیکنا استخدام کنه.اخه تیپ همه بازیکنها رو میشناسم و میتونم کمکشون کنم
    یه سوال.چه جوری میتونم از پست دوستان تشکر کنم؟

4. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من میگم اگه هدف ساخت یک فوتبال شبیه سازی شده باشه حتما باید به بخش ادیت رسیدگی کنند.ادیت یک بازیکن طبق واقعیت واقعا مهمه.من عکسهای فیفا2010 رو دیدم.فیفا از این نظر خیلی پیشرفت کرده و معلوم که از یک تیم فنی قوی در این زمینه استفاده میکنه.
    مثلا همین تورس.اگه بخوان واقا اونو بر طبق واقعیت ادیت کنن باید پیرنش رو شرتش باشه و کفشش هم نایک توتال90 باشه.پایین جورابش هم tape بلند داشته باشه(تو تیم باشگاهیش)
    رونالدو هم همین مشخصات رو داره ولی با استین بلند و جوراب بلند و کفش نایک مریکوریال

از نظر من این موارد خیلی مهم هستند.من حاضرم پرو4 بازی کنم ولی این موارد رعایت بشه.
    اگه از من میپرسین احتمال میدم فقط 30% کونامی به این نکات توجه کنه
    کاشکی میشد کونامی منو تو زمینه ادیت بازیکنا استخدام کنه.اخه تیپ همه بازیکنها رو میشناسم و میتونم کمکشون کنم
    یه سوال.چه جوری میتونم از پست دوستان تشکر کنم؟

یه جوری میگی انگار که pes اصلا تو بخش edit کار نمیکنه .........به نظر من edit ساکر خیلی خوبه البته کم و کاستی هایی داره که امیدوارم تو این نسخه یه کارایی بکنه ........

در مورد واقعیت مطمئن باش تو این نسخه دارن یه کارایی میکنن اینو میشه از عکسهایی که منتشر شده فهمید .....

کونامی برای اینکه از Ea عقب نیوفته امسال واقعا داره کار میکنه .......من شخصا به ژاپنیها اعتقاد دارم و معتقدم به حرفی که میزنن عمل میکنن.......وقتی که اولین اسکرین شات ساکر 10 اومد بیرون من اصلا انتظار این پیشرفت رو نداشتم و جا خوردم .......
    همین عکسی که الان مسی با تورس با هم هستن رو وقتی دیدم کف کردم حسابی و هنوزم روزی 100 بار نگاش میکنم و..

کونامی امسال یه بخش راه انداخته بنام "توسعه آینده بازی " که این خودش اینو میرسونه که کونامی برنامه هایی برای آینده داره .......

یه نکته دیگه ارتباط کونامی با طرفداران بازی و.....هستش که از اونا میخواد نظر و پیشنهادات خودشونو در مورد بازی بگن همین الان تو سایتهای معروف ساکر یه بخش راه افتاده که میان در مورد ایرادات و ....بازی نظر میدن و این نظرات به کونامی منتقل میشه و اونارو بررسی میکنه و تو بازی اعمال میکنه ......

ژاپنیها همیشه به کیفیت فکر میکنن تا کمیت مثل بعضی از شرکتهای بازی سازی نیستن که فقط به فکر پول درآوردن هستن و سریع یه بازی میسازن و میدن بیرون تا یک قرون پول بیشتر در بیارن .......

حالا کیفیت کجاست خدا داند !؟

من به شما قول میدن امسال با توجه به شواهد شاهد یه بازی متفاوت باشیم ....

با تشکر از شما دوستان
    Last edited by google_boy07; 27-06-2009 at 13:21.

6. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم چنداتا عکس از محل تست pes2010 در اسپانیا ..............

تو اون عکس کاور بازی روی میزه که یه چیزی مثل اون رو طراحی کردن اما من میگم این کاور بازی نیست و همون طوری کونامی یه چیزی زده ....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

منتظرم ببینم گیم پلی بازی چی میشه ...............

مرسی

8. 5 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

یک نکته ایی که تو این عکسها نظرمنو جلب کرد طراحی کیتهاست.واقعا عالی از اب در اومده.خیلی واقعی تر شده رنگهاشون زنده تر و طبیعی تر شده.
    طراحی ورزشگاه هم عالیه.همچنین چمنها.نورپردازی هم که محشره+طراحی چهره ها
    به این خصوصیتها گیم پلی دوست داشتنی سری pes هم اضافه کنید.
    نتیجه اینکه با بهترین فوتبال شبیه سازی شده مواجه هستیم.
    همچنان منتظر اخبار جدید هستیم.

از همینجا از همه ی کسانی که اخبار بازی رو در اینجا منتقل می کنند تشکر میکنم و این گلها رو تقدیمشون میکنم....

10. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسی میدونه کدوم لیگ ها برای این بازی تائید شده؟
    لیگ المان هم هست یا این که مثلا لیگ انگلیس لایسنس شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

cover اصلی همينه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسی میدونه کدوم لیگ ها برای این بازی تائید شده؟
    لیگ المان هم هست یا این که مثلا لیگ انگلیس لایسنس شده؟
    فعلا که خبری نیست ......!

هنوز از لیسانسها چیزی نگفته کونامی فقط گفته لیسانس همه تیم های اسپانیا کامل میشه

cover اصلی همينه
    نه نیست این کاور رو برای اساس کاور که تو یکی از عکسها روی میز هست ساختن و مطمئنن این کاور اصلی بازی نخواهد بود

.................................................. .................................................. ...............................
    Last edited by google_boy07; 27-06-2009 at 16:26.

14. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

ممنون از مطالبی که تو این تاپیک میزارین.
    من میگم که حالا که کونامی نمیتونه همه بازیکن هارو مویشن کپچر کنه بیاد استایل لباس و استادن و حداقل دویدنشون رو شبیه سازی کنه. مثلا ژولیو سزار جوری لباس میپوشه که هیچ بازیکنی اونجوری لباس نمیپوشه به جز خلعتبری خودمون.
    راستی کسی از قسمت Become A Legend خبری نداره؟ درضمن مود جدیدی به بازی اضافه نشده؟
    Last edited by alex-sina; 27-06-2009 at 16:30.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون از مطالبی که تو این تاپیک میزارین.
    من میگم که حالا که کونامی نمیتونه همه بازیکن هارو مویشن کپچر کنه بیاد استایل لباس و استادن و حداقل دویدنشون رو شبیه سازی کنه. مثلا ژولیو سزار جوری لباس میپوشه که هیچ بازیکنی اونجوری لباس نمیپوشه به جز خلعتبری خودمون.
    حالا کی به شما گفته نمیتونه !؟

نه من خبر ندارم و نه شما .....

امسال motion-capture شروع شده اما فقط و فقط تا این لحظه مسی کپچر شده ........

اما مطمئن باش سال دیگه بسیاری از بازیکنا ن خوب کپچر میشن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •