تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 215 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2144

نام تاپيک: Assassin's Creed II

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز بازی رو گرفتم
    تا به اینجا فقط یه چیزمی تونم بگم اونم اینه که :شاهکار هستش
    واقعا پیشرفت کرده نسبت به نسخه 1
    گرافیک خیلی بهتر شده به خصوص تو شهر ها که واقعا حس دوران رنسانس رو به ادم القا می کنه
    شخصیت پردازی واقعا خوب هستش
    ارکان گیم پلی همون ها هستند ولی بهبود پیدا کردند مبارزات و خون طبیعی تر شده و مثل 1 نیستش
    هنوز به جایی نرسیدم که ببینم تنوع سلاح ها چطور هستش
    اما حس یه Open world بهت دست میده می شه از جسد جنازه ها یا اون هایی که داغونشون کردی پول برداری
    پول یکی از ارکان اصلی بازی هست که حتی برای به دست اوردن سلامتی نیاز به اون داری
      محتوای مخفی: داستان 
    داستان بلافاصله از پایان قبلی شروع میشه لوسی سریع وارد ازمایشگاه میشه و به دزموند میگه که سریعا روی Animus دراز بکشه دزموند از او سوال می کنه ولی جواب نمی ده و اصرار داره ه دزموند روی Animus دراز بکشه دزموند این کار رو انجام میده تو انیموس می نویسه که شماره 17 دزموند مایلز و شماره 16 فرد نامعلوم و به دنبال پیدا کردن رابطه می گرده پس از چند ثانیه رابطه پیدا می شه و ما نوزادی رو درحال به دنیا اومدن می بینیم که پدرش نام او رو Ezio میگذارد .پس از این اتفاق به حال بر می گردیم و لوسی و دزموند همراه با یکدیگر به سختی از ازمایشگاه فرار کرده و خود رو به مقر Assasins می رسونند

2. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

چند پست بالاتر رو میدیدین متوجه میشدین که بازی جدیدا برای کنسول ها فقط منتشر شده. بازی برای پی سی حدودا مارس 2010 منتشر میشه.
    عجب! اخه قديما تو هيمن تاپيك بود فكر كنم خوندم با هم منتشر ميشه.

امروز بازی رو گرفتم
    تا به اینجا فقط یه چیزمی تونم بگم اونم اینه که :شاهکار هستش
    واقعا پیشرفت کرده نسبت به نسخه 1
    گرافیک خیلی بهتر شده به خصوص تو شهر ها که واقعا حس دوران رنسانس رو به ادم القا می کنه
    شخصیت پردازی واقعا خوب هستش
    ارکان گیم پلی همون ها هستند ولی بهبود پیدا کردند مبارزات و خون طبیعی تر شده و مثل 1 نیستش
    هنوز به جایی نرسیدم که ببینم تنوع سلاح ها چطور هستش
    اما حس یه Open world بهت دست میده می شه از جسد جنازه ها یا اون هایی که داغونشون کردی پول برداری
    پول یکی از ارکان اصلی بازی هست که حتی برای به دست اوردن سلامتی نیاز به اون داری
      محتوای مخفی: داستان 
    داستان بلافاصله از پایان قبلی شروع میشه لوسی سریع وارد ازمایشگاه میشه و به دزموند میگه که سریعا روی Animus دراز بکشه دزموند از او سوال می کنه ولی جواب نمی ده و اصرار داره ه دزموند روی Animus دراز بکشه دزموند این کار رو انجام میده تو انیموس می نویسه که شماره 17 دزموند مایلز و شماره 16 فرد نامعلوم و به دنبال پیدا کردن رابطه می گرده پس از چند ثانیه رابطه پیدا می شه و ما نوزادی رو درحال به دنیا اومدن می بینیم که پدرش نام او رو Ezio میگذارد .پس از این اتفاق به حال بر می گردیم و لوسی و دزموند همراه با یکدیگر به سختی از ازمایشگاه فرار کرده و خود رو به مقر Assasins می رسونند
    يه چند تا سوال از شما!
    1- مثل شماره يك كه نصف صقحه با نوار مشكي پوشيده نشده؟!
    2- بازم بايد كاراي مسخره ي animus رو تحمل كنيم؟ هي وسط بازي خش مينداخت! به نظرم اگر ساده ميساختنش خيلي بهتر بود از اين كه از اين دوران بري به اون دوران!
    3- تو چه شهر هايي ميشه رفت؟

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

کسانیکه نسخه کنسولی رو گرفتن، تجهیزات و اسلحه جدیدی اضافه شده؟؟
    آره اضافه شده.از جمله سلاح های جدید میشه به hidden gun , dual hidden blades و poison blade اشاره کرد.

5. 3 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

عجب! اخه قديما تو هيمن تاپيك بود فكر كنم خوندم با هم منتشر ميشه.

يه چند تا سوال از شما!
    1- مثل شماره يك كه نصف صقحه با نوار مشكي پوشيده نشده؟!
    2- بازم بايد كاراي مسخره ي animus رو تحمل كنيم؟ هي وسط بازي خش مينداخت! به نظرم اگر ساده ميساختنش خيلي بهتر بود از اين كه از اين دوران بري به اون دوران!
    1 : کدوم نوار مشکی؟
    2 : خش که نه ولی این نسخه خیلی دیر تر میری تویه حالت دزموند! بیشتر تویه خوده بازی ( اونم به ندرت ) باهات صحبت میکنن! یعنی اون کنار مینویسه مثلا Lucy یا ...
    3 : Tuscany , Florence , Veniz اینا معروفاشن یک سری شهر هایه دیگه هم داره که من اسماشون یادم نیست lمثلا بعضی از شهر هاش که قسمتی از شهر هایه اصلیه بعضی هاشونم شبیه دژ هست خیلی کوچیک دقیق نمیدونم...

دوستان بازی خیلی جذاب شده در واقعا یکمی هم فکری بودنش بیشتر شده ( Pince of Persia ای تر شده ).
    ونیز هم قشنگترین شهرش هست من که با لئوناردو داوینچی رفتیم ونیز خیلی حال داد خیلی شهره زیباییه!!

7. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammadaliarmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا کسنی که این بازی رو دارن می تونن بگن که آیا میشه دمو ها رو رد کنی یا نه و اینکه وقتی تند می دونیم نفسمون غرق میشه یا نه ؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آقا کسنی که این بازی رو دارن می تونن بگن که آیا میشه دمو ها رو رد کنی یا نه و اینکه وقتی تند می دونیم نفسمون غرق میشه یا نه ؟
    نه نمیشه رد کرد!
    اگه اونا رو رد کنی که اصلا نمیشه فهمید بازی چطوری پیش میره!
    در مورد اینکه وقتی میدوی میری تو زمین, اصلا همچین چیزی رو من تا الان ندیدم تو بازی!
    مکان های کلی اینا هستن:
    Venice, Florence , ييلاقات Tuscan و San Gimignano و Forlì!

10. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammadaliarmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نه نمیشه رد کرد!
    اگه اونا رو رد کنی که اصلا نمیشه فهمید بازی چطوری پیش میره!
    در مورد اینکه وقتی میدوی میری تو زمین, اصلا همچین چیزی رو من تا الان ندیدم تو بازی!:
    Venice, Florenc و Forlì!
    فکر کنم بد متوجه شدی من منظورم این بود که آیا هنگام دویدن احساس خستگی میکنه یا نه چون تو یک هرچی می دویدیم خشته نمی شد بعدش اینکه تو سایت یوبی سافت زده این بازی 17 /11/09 وارد بازار میشه ولی همه سایتا زدن Q1 2010 حالا ما کدوم رو باور کنیم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکر کنم بد متوجه شدی من منظورم این بود که آیا هنگام دویدن احساس خستگی میکنه یا نه چون تو یک هرچی می دویدیم خشته نمی شد بعدش اینکه تو سایت یوبی سافت زده این بازی 17 /11/09 وارد بازار میشه ولی همه سایتا زدن Q1 2010 حالا ما کدوم رو باور کنیم
    - نه. خسته شدن وجود نداره عین سابق.
    - همون آخرای اسفند رو در نظر داشته باشین. سایت یوبی متاسفانه به روز نشده.

13. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

البته برای نسخه پی سی ...
    لامصب امروز رفته بودم بازی رو برا 360 بگیرم گفتم برا پی سی اواخر زمستون میارید دیگه یا همون فصل اول 2010 ... 4 تا جا رفتم
    هر 4 تاشون گفتن ما دی وی دی ها رو تا 2 هفته دیگه میاریم ... دوباره معلوم نیست این نامردای سودجو چه کاری میخوان بکننو ملت رو اسکول میکنن !!!

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

1 : کدوم نوار مشکی؟
    2 : خش که نه ولی این نسخه خیلی دیر تر میری تویه حالت دزموند! بیشتر تویه خوده بازی ( اونم به ندرت ) باهات صحبت میکنن! یعنی اون کنار مینویسه مثلا Lucy یا ...
    3 : Tuscany , Florence , Veniz اینا معروفاشن یک سری شهر هایه دیگه هم داره که من اسماشون یادم نیست lمثلا بعضی از شهر هاش که قسمتی از شهر هایه اصلیه بعضی هاشونم شبیه دژ هست خیلی کوچیک دقیق نمیدونم...

دوستان بازی خیلی جذاب شده در واقعا یکمی هم فکری بودنش بیشتر شده ( Pince of Persia ای تر شده ).
    ونیز هم قشنگترین شهرش هست من که با لئوناردو داوینچی رفتیم ونیز خیلی حال داد خیلی شهره زیباییه!!
    يه نوار مشكي هست مدل فيلم هاي سينمايي! كه بالا و پايين صفحه قرار دارن. تو يكش اونا خيلي منو اذيت ميكردن! احساس ميكرم چشمام بستس!

اه خوبه! اون دكتر بداخلاقه كه نميشد حرفاشم رد كني خيلي اعصابمو خورد ميكرد! بعدم تو مدل دزموند يه جوري بود صفحه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •