آقا وایومن ممنون یه خورده امیدوارم کردی . حالا یه سوال دیگه . آیا گرافیک این لپ تاپ شما بالاتره یا گرافیک مدل gt 330m ؟؟؟ این گرافیک روی یکی از لپ تاپ های سامسونگ هستش . میخوام ببینم کدوم توی گیم قوی تره ؟!
آقا وایومن ممنون یه خورده امیدوارم کردی . حالا یه سوال دیگه . آیا گرافیک این لپ تاپ شما بالاتره یا گرافیک مدل gt 330m ؟؟؟ این گرافیک روی یکی از لپ تاپ های سامسونگ هستش . میخوام ببینم کدوم توی گیم قوی تره ؟!
دوست عزیز GT 330m از 4650 هم ضعیفتره چه برسه به 5730 .GT 330m خیلی از ATI 5730 ضعیفتره اصلآ با هم قابل مقایسه نیستند.![]()
اگه چراغ وایرلس روشن نمیشه یه نگاه تو device manager بکن اگه وایرلست نصبه و کار نمیکنه به گارانتی مراجعه کن.
سلام بچه ها
جریان این رنگ سفید N61 چیه ؟ عکسی ازش دارین که سفیدشو ببینم ؟
حالا جناب اقای وایو من شما که بیشتر از ما تجربه داری من تا 1.700 میتونم هزینه کنم بهترین گزینه برای انتخاب چیه ؟ میتونم باهاش G51 ایسوس بگیرم یا نه ؟ در کل چه پیشنهاد هایی میدی ؟
Last edited by You Were Mine; 22-05-2010 at 18:45.
تو بازار من یدونه واقعا خوشگلو نازه ایناها :
![]()
دوستان کسی از لپتاپ های جدید سری گیم تو بازار ندیده ؟
مثلا g74
g60 jx
g51 قيمتش تو ايران بالاست
2800
مرسی داش وایومن. آقا پس گرافیکش مشکلی نداره میشه گفت یکی از بهترین هاست. خوب واسه CPU چطور از مدله Core i5 2.5 بیشتره ؟
شرمنده یه سواله دیگه دارم اونم اینه که شما از کجا لب تاپتون رو گرفتی از سایته امرتات یه از یه مغازه ی دیگه ؟
مرسی
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
آخ آخ این سفیده منو تموم کرده چی می شد تو هم کانفیگت بالا بود
wow
سفيدش باحاله
ادم ياده اپل ميفته
هستش تو بازار؟
---------- Post added at 05:15 AM ---------- Previous post was at 05:14 AM ----------
سري گيم جديد تو ايران كمه
اماg72 قيمتش 2300
g51jقمتش 2800
گارانتي ويستا داره
این چه سوالیه!!Core i7 درسته Core i5 رو قورت میده.درضمن من لپ تاپم رو توسط یکی از دوستان از خود گارانتی گرفتم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)