سلام
این روزا یه خورده سرم شلوغه وقت نمی کنم ولی در اولین فرصت حتما مدارو درست می کنم
مرسی از راهنمایی شما
سلام
این روزا یه خورده سرم شلوغه وقت نمی کنم ولی در اولین فرصت حتما مدارو درست می کنم
مرسی از راهنمایی شما
در اولین فرصت حتما مدارو درست می کنم اگه به مشکل برخوردم امیدوارم شما باشید
با تشکر
بله باید این سیم ها رو به rx و tx مدار وصل کنید و از اون طرف هم به ترتیب به tx و rx هارد متصل کنید.
سلام
خواستم بدونم اگه تبدیل sata to usb داشته باشیم و سیستم هارد رو بشناسه میشه فریمورش رو آپدیت کرد.
با تشکر
فکر میکنم که بشه
مخصوصاً با این فایل های اجرایی که سیگیت جدیداً برای آپدیت فریمور ارائه داده که از محیط ویندوز اجرا میشن.
سلام
من قبل از اینکه این تاپیک رو ببینم هاردمو دادم به یه تعمیرکار که درست کنه و الان هم درست کرده و همه ی اطلاعات هم برگشته اولش می گفت 150 تومن می گیرم وقتی این تاپیک رو دیدم بهش گفتم اطلاعاتم اینقدر ارزش نداره الان می گه هاردو می گیرم اطلاعات رو می دم. به نظر شما چکار کنم
سلام
الان به اون تعمیر کار زنگ زدم گفتم هارد رو مثل روز اول کنه گفت باشه یه فایل خراب می فرستم به هارد که به حالت اول برگرده می ترسم یه بلایی سرش در بیاره که دیگه درست نشه لطفا کمک کنید.
واقعا انصاف هم خوب چیزیه قیمت دستگاه 8000 تومنه تقریبا 20 برابر پول دستگاه رو می خواد از من بگیره تروخدا کمک کنید.
ممنون از این اطلاعات مفید
یه سوال دارم خدمت اساتید فن
کسی در مورد این دستورات مقاله یا سایتی داره ((eng or farsi)) که همه ی دستوراتی که میشه باهاش به هارد دسترسی پیدا کرد را توضیح داده باشه ؟؟؟؟
مثلا میخوام بفهمم که این دستور m,0,2,2,,,,,22 دقیقا چه هر کارکتریش چه معنی میده
یا خیلی کارای دیگه که مطمئنم میشه انجام داد
![]()
سلام
شما که از چند روز پیش میخواستی مدار رو درست کنی چی شد کارت رسید به این تعمیرکاره؟
اسم تعمیر کاره رو نمیدونی شاید من قبلاً براش مدار رو فرستاده باشم
این مشکل به صورت اتفاقی برای هارد پیش میاد و فکر نمیکنم که بشه بلایی سر هارد آورد که دقیقاً همین حالت پیش بیاد،به نظر من ریسک نکن البته اگه اطلاعاتت مهمه برات
بهش سلام برسون بگو خیلی نا مردی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)