تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 190 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin.ASD97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    وسط بیابون

پيش فرض

یکی کمکم کنههههه
    من اسم هیچکس یادم نیست.
    حالا که یه نفر (فکر کنم اسمش جک بود) دیگه اومده تو گروه و اومد تو سفینه بعدش چیکار باید بکنم؟
    1 ساعت کل سیاره ها و اینا رو گشتم!
    فقط یدونه امگا هست که توش قبلا یه ماموریت رفتم یکی دیگه منطقه هم هست اسمش یادم نیست!
    دوباره هم رفتم هر دوتاشون رو زیر و رو کردم ولی هیچی نشد!
    اعصابم خرد شد یکی کمکک کنه

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکی کمکم کنههههه
    من اسم هیچکس یادم نیست.
    حالا که یه نفر (فکر کنم اسمش جک بود) دیگه اومده تو گروه و اومد تو سفینه بعدش چیکار باید بکنم؟
    1 ساعت کل سیاره ها و اینا رو گشتم!
    فقط یدونه امگا هست که توش قبلا یه ماموریت رفتم یکی دیگه منطقه هم هست اسمش یادم نیست!
    دوباره هم رفتم هر دوتاشون رو زیر و رو کردم ولی هیچی نشد!
    اعصابم خرد شد یکی کمکک کنه
    Esc رو بزنید روی کیبورد تاه تنظیمات برید، از اونجا ژرنال رو انتخاب کنید، ماموریت ها رو با ذکر سیاره و سیستم و ... نوشته، برید انجام بدین .

3. این کاربر از mamaloo_shz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    کوچه بغلی

پيش فرض

من تو بازی همه ی galaxy map رو 100% کردم ولی حالا موندم چیکار کنم خواهشا کمکم کنید.

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

شما وقتی کرک DLC ها رو ریختین اجراش میکنین و یه کارهایی میکنه و بسته میشه. بعدش برید داخل پوشه خود بازی یه فایل به اسم Mass effect 2 luncher اگه درست یادم مونده اشه. اونو اجرا کنینو یه صفحه براتون باز میکنه و بزنید Play و برید توی بازی. فقط از این راه هست که بازی dlc ا رو میشناسه .
    مشکل اینجاست که تو نسخه مزخرف Boysteam بعد از اجرای Mass effect 2 luncher دکمه Play خاموشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

شایان جون اینو که من جایی نشنیدم ولی برای کسانی که میخوان هیچ کدوم از یارانشون نمیرند:
    در قسمت اول که شما به یک هکر برای بازکردن درها احتیاج دارید شما باید legion رو انتخاب کنید..
    در قسمت دوم دو نفر هستند که می تونند براتون دیوار محافظتی رو در برابر swarms ها ایجاد کنند شما باید samara رو انتخاب کنید...
    البته این دوستمون که میخواد jack رو بکشه اینجا بهتره miranda رو انتخاب کنه و حتما jack رو هم ببره تا به طور فجیع بمیره
    برای برگردوندن یارانتون به normandy باید jacob رو انتخاب کنید...
    در قسمت آخر هم من tali و legion رو انتخاب کردم همه زنده موندن
    اگه غیر از این حالات عمل کنید در هر حالت یکی می میره می تونید امتحان کنید فقط یادتوت باشه قبل از رسیدن به هر مرحله یک سیو بکنید که بعدا بتونید دوباره از نو برید
    دوست من من بازی رو همین الان تموم کردم همه کارایی که شما گفتی رو کردم ولی legion مرد!! شما اون اول برای سرگروه تیم دوم کیو انتخاب کردی؟؟ شاید به این ربط داشته باشه...من samara رو انتخاب کردم
    ولی بقیه افرادم زنده موندن!

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من من بازی رو همین الان تموم کردم همه کارایی که شما گفتی رو کردم ولی legion مرد!! شما اون اول برای سرگروه تیم دوم کیو انتخاب کردی؟؟ شاید به این ربط داشته باشه...من samara رو انتخاب کردم
    ولی بقیه افرادم زنده موندن!
    فکر نمی کنم ربطی به نوع انتخاب کاراکتر ها باشه چون من در انتخاب یارها کلی فرق داشت ولی همشون زنده موندن حتی یکدفعه دیگه با انتخاب های متفاوت رفتم بازهم همه زنده موندند . بستگی به loyal بودن افراد و خریدن تمامی آپگریدهای مهم داره هر کسی loyal نباشه و کار مهمی بهش سپرده بشه می میره. در اینجا فکر کنم legion لویال نبوده . من برای باز کردن درها tali رو انتخاب کردم چون کلی مهارت مکانیکی داره. در برابر swarms ها هم یکبار jack رو انتخاب کردم یکبار samara هر دو بار هم همه زنده موندند. برای دفاع از در یکبار garrus رو انتخاب کردم یکبار thane و هر دو بار همه زنده موندند.

داره خودمونی میشه ali742's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام یه سوال.توی بازی یه قسمت هست که باید یه معما رو حل کنیم معمای مدار الکتریکی که توش خازن و ... داره.اونجا باید چکار کنم؟شانسی هم میزنم اما حل نمیشه.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

كدوم قسمت همچين معمايي هست ؟
    اسم مرحله اش چيه ؟ كدوم سياره ؟

10. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام یه سوال.توی بازی یه قسمت هست که باید یه معما رو حل کنیم معمای مدار الکتریکی که توش خازن و ... داره.اونجا باید چکار کنم؟شانسی هم میزنم اما حل نمیشه.
    ان هایی که بای پس میخوات ؟!

شما از هر کدوم 2 تا داری ... مثلا" 2 بار خازن .. 1 جو.ر بازیه ساده هست .

به این ترتیب که دفعه اول روش کلیک میکنی ، میبینی اینجا خازنه، حالا میگردی 1 خازن دیگه هم پیدا میکنی .
    حالا روی اولی کلیک میکنی و خیلی زود ( قبل از اینکه اون دایره سبزه بره ) روی اون یکی کلیک میکنی ، به همین ترتیب باقی رو هم اوکی میکنی .

اگر درست باشه، 1 سیم سبز رنگ بینشون میاد .

اینو باید درست یاد بگیزی چون مراحل بعدی لازمت میشه .

12. این کاربر از mamaloo_shz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان کسی پچی برای قسمت 1 نداره من الان گرفتم ولی روی ویندز سون نمیاد کسی میدونه مشکل از چیه close prog میده و نمیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •