کپی پست از مطالب آقا یونس توو تایپیک انگیجبعد از اينكه نوكيا تو توليد گوشي N-Gage QD شكست خورد( به عنوان يه گوشي با قابليت اجراي بازي هاي سنگين ) اينبار بازي هاي N-Gage رو به صورت یه پلاتفرم برای گوشی های سری جدیدش ابداع کرد.
![]()
کپی پست از مطالب آقا یونس توو تایپیک انگیجبعد از اينكه نوكيا تو توليد گوشي N-Gage QD شكست خورد( به عنوان يه گوشي با قابليت اجراي بازي هاي سنگين ) اينبار بازي هاي N-Gage رو به صورت یه پلاتفرم برای گوشی های سری جدیدش ابداع کرد.
![]()
اقا شماره جائی رو دارین که قیمت روز n86 رو بده؟و اینکه بهترین گارانتی نوکیا چیه؟و خدماتی که میده؟مثلا نمایندگی شهرستان ها هم آپدیت اخرین فریمور رو انجام میده؟
سلام دوستان اسن ان 86 ما دوتا گیر داره. یکی اینکه از این شکلکای مسیج رو نداره و اینکه اسم کسایی که زنگ میزنن نمیفته. فقط شمارشون میفته./
چکار باید بکنم؟
سلام دوستان . بالاخره مشكل ما حل شد و تونستم درحالت Pc suite موبايل رو وصل كنم اما با چه مكافاتي؟
رفتم نمايندگي نوكيا. به تعمير كارشون موضوع رو گفتم . فكر كردم يه چيز حاليشه .اما باور كنين هيچي
حاليش نبود . دلم مي خواست پاي چشمش يه بادمجون بكارم .
آخه مرتيكه هيچي حاليش نيست اومده شده تعمير كار نمايندگي نوكيا. بعدش شانسي رفتم در يه مغازه
تعميراتي موضوع رو بهش گفتم تا ته خطو رفت نميدونم چي كار كرد اما درستش كرد
نتيجه :
گارانتي در ايران معني نداره
به نظر من همون بهتر بدون گارانتي گوشي بخرين
اگه ممکنه به سوال من توجه کنید...
دوست عزیز شما قبلا احتمالا گوشیه جاوا نوکیا یا سونی اریکسون داشتین.
چون این نوع نوکیا ها شکلک ندارن.
در ضمن شمارهاتون دوبار سیو کردین که به اسم نمیدازه.
یکار میگم بگن .شماره مخاطبی رو که نمیندازه پاک کن کلا. بعد اون که زنگ زد همون شماره رو سیو کن.
یه سوال از کسایی که این گوشی رو دارن ؟
تو قسمت SETTING قسمتی به نام تکنولوژی XDM هست ؟ این مربوط به چی میشه؟
آخه تو دفترچه راهنما گوشی در مورد تکنولوژی dlna صحبت کرده .........
میخوام بدونم این XDM همون کار dlna رو میکنه ؟![]()
رم چند با این گوشیه؟
یکی از دوستان بتازگی یه n86 گرفته. با FM Transmitter مشکل داره. میگه وقتی میزنم ارور میده: Feature is not supported. یه بار برگردونده به تنظیمات کارخانه و درست شده اما بعد از یک روز باز همون ارور رو داده. اینجا دوستان هستن با این مشکل برخورد کرده باشن؟ چاره چیه؟
قیمت هفته پیش بانه (مرز عراق) - بدون گارانتی: 420 تومن. البته ارزون تر هم همونجا پیدا میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)