تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 97 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

یه چیزه دیگه بگم من وقتی میخوام برم دستشویی خانه یکی که باهاش رو در بایستی دارم شکمم کار نمی کنه که نمیکنه بچه ها تمام این مشکلاتی رو که نوشتین من داشتم حتی دیگه نتونستم ارشد بخونم و تصمیم گرفتم بچه دار بشم بعضی وقتها با خودم فکر می کنم صلاح من در این بوده بیایید افکار مزاحم رو از خودمون دور کنیم

2. 4 کاربر از آرمیت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام آرمیت جان آره منم دقیقا مث شمام ،با راه حلتون هم موافقم .شما با بچه مشکلتون حل شد وولی اوضاع ما یه کم پیچیدس هرچی فکر میکنم فقط همون درس میتونه منا راضی کنه که اونم با این شرایط ممکن نیست

4. 2 کاربر از ghoriis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام اگه من بخوام در مورد صدای شکمم بنویسم یه کتاب میشه چه مشکلاتی که تحمل نکردم همش با خودم فکر می کنم که چه کار اشتباهی کردم کی رو اذیت کردم که این مشکل اومد سراغم .دلم نمی خواستم زیاد تو جمع باشم فقط جاهایی که احساس راحتی می کردم این مشکل سراغم نمی اومد تو صفحه های قبل یک نفر نوشته بود که بچه که بوده اسهال شدید گرفته بوده نمی دونم تا چه حدی مربوط میشه اما من هم همین طور بودم اسهال شدید گرفته بودم.از سال 88 من این طوری شدم این قضیه ادامه داشت تا زمانی که دخترم به دنیا اومد با به دنیا اومدن دخترم یه اتفاق قشنگ تو زندگی من رقم خورد حال من رو به بهبود رفت الان که روزا اصلا این طوری نمی شم گاهی اونم شبا یکم باد میپیچه و صدا میده می خوام بگم به نظر من این مشکل از افسردگی و استرس ناشی میشه شاید در ظاهر خیلیم شاد به نظر برسیم اما افکار منفی و سوداگرانه در سر داریم
    آرمیت جان
    یکی از مشکلات اساسی که توی زندگی هر کسی که این مشکل رو داره همین مساله ازدواجه؟مشکلی نداشتین؟حتما مشکل که داشتین مهمونیا و... که توی دوران عقد و.....؟چجوری با این مشکل برخورد کردین و حل کردین؟

6. 2 کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام آرميت جان فكر كنم شما بعد ازدواج دچار اين مشكل شدي؟ چون من يكي كه يك درصدم اعتماد به نفس اين رو ندارم با اين مشكل، به اين موضوع فكر كنم.MEHFARJ شما هنوز با قرصاي اعصاب مثل همون اول خوبي؟ سر و صداها كمه؟Orp اون قرصي كه مصرف مي كردي چي بود؟ همون كه گفتي خيلي قوي نبود ولي بعدش انگار بدتر شدي. مي خوام بدونم چي بود و توي اون دوره مصرف كاملا خوب بودي؟من قرص پروپراتد 10 گرفتم روزي نصفه مي خوام چند روز امتحان مصرف كنم.

8. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام پری جون این قرصی که نوشتی پروپراتد مال چی هست بیشتر توضیح بده ؟تو اینترنت چیز خاصی گیرنیاوردم

10. 2 کاربر از ghoriis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مشکل من از اواخر سال 88 شروع شد یعنی قبل از ازدواج اوایل زیاد جدیش نمیگرفتم من سال 89 عقد کردم سه روز بعد عقدمون رفتیم مسافرت شب بود نشسته بودیم شکمم شروع کرد به صدا دادن من از خجالتم تا صبح تو همون اتاق موندم گفتم دلم درد می کنه فرداشم شوهرم و کشوندم اومدیم تهران جالب این جاست که خونه فامیلای خودم این مشکل و نداشتم همین می شد زمینه اختلاف بین من و شوهرم فکر می کرد من دوست ندارم پیش فامیلاش برم خلاصه جایی که می رفتم با ترس و لرز بود یه کیسه با خودم نبات می بردم یه دفعه یادمه باردار بودم شوهرم گفت بابا مامانم می خوان برن مسافرت بیا بریم عموش اینام بودن من گفتم نمی یام چه دعوایی بینمون شد خلاصه رفتم شوهرم به مامانش گفت من می خوام براش فقط کباب درست کنم که دلش درد نگیره وقتی اونجا بودیم شکم خواهرشوهرم اوفتاده بود به صدا دادن خیلی ناراحت بود موارد این شکلی زیاد بوده سختی زیاد کشیدم یاد گرفتم همه رو درک کنم به کسی بدی نکنم نگاهم به زندگی عوض شد الان یه بنده شکرگزار پروردگارم من حتی 10 کیلو خودم و لاغر کردم تا شاید خوب شم اما اون فایده نداشت یه مدتم کولپرمین و کلوفک خوردم اونا رو که می خوردم خوب بودم با یه اعتماد به نفسی می رفتم مهمونی که نگو ولی وقتی قطع می کردم دوباره همون طوری

12. 4 کاربر از آرمیت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    بله پری جان هنوز مصرف میکنم وخوشبختانه حالم خوبه.یکی دو هفته دیگه میخوام برم ببینم نظر دکترم چیه؟

14. 2 کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام پری جون این قرصی که نوشتی پروپراتد مال چی هست بیشتر توضیح بده ؟تو اینترنت چیز خاصی گیرنیاوردم
    همون پروپرانل هست كه براي استرس مصرف ميكنن. نمي دونم عوارضي داره يا اصلا برامون مفيده يا نه ولي خب دارم استفاده مي كنم

16. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آرميت من توي اين يه ماه يه دوره كلوفك مصرف كردم الان هم دارم كلپرمين مصرف مي كنم امرزوم پروپرانول شروع كردم شيره شيرين بيان و از اين گياهي ها هم همزمان اين چند روز مصرف مي كنم ولي اصلا انگار نه انگار كه دارم دارو مي خورم! خوبه كه واست تاثير داره
    به جون خودم يه روز بفهمم سرطان دارم و يه سال زنده ميمونم جشن مي گيرم

18. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    بله پری جان هنوز مصرف میکنم وخوشبختانه حالم خوبه.یکی دو هفته دیگه میخوام برم ببینم نظر دکترم چیه؟
    خدارو شكر كه حالت خوبه.
    اسم دارويي كه مصرف مي كردي چي بود؟ البته يادمه كه تو و orp ده بار اسم داروهاتونو قبلا گفتين ولي اون موقع چون مصرف نمي كردم توجه نمي كردم

20. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •