تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 120 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1191

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید به همه.کمک کنید بین آرنا و دیاموند2 کدوم رو انتخاب کنم؟ لطف کنید دلایلش رو هم بگید.ممنون

2. این کاربر از EHTEMALAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    لطف کنین کیفیت اسپیک این گوشیو با گوشی های زیر نقایسه کنین:
    5700
    8910
    ببینید این گوشی اسپیکر جدا نداره! از همونجایی که صدای مکالمه هست برای اسپیکر استفاده میشه....کیفیت صدای اسپیکر که خوبه ولی بلندیش معمولیه.....ولی اگه برای هدست میخواید، عالیه! مخصوصا اگه اگه با دالبی گوش کنید....

4. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jino_3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در مورد کند بودن، من که تعجب میکنم، چون مشکلی تو سرعت نداره.....بعضی مواقع مثلا میرید تو گالری یه 2 ثانیه لود میکنه همین....

اون هنگ هم همون مساله ی سنسور هستش.....شما فیرمور آپدیت کنید حل میشه....در حقیقت یا روی سنسور یه چیزی قرار گرفته که باعث سیاه شدن تصویر میشه (موقع مکالمه) یا اینکه کالیبره نشده.....که با آپدیت حل میشه....
    نه دوست عزیز . مثلا شما یه تماس مهم داری ولی به هیچ عنوان نمیتونی جواب بدی فقط زنگ میخوره و شما مجبوری تحمل کنی تا اینکه باطری رو بکشی .موقع کار کردن تو منوها خیلی کند تازه من کارت روش ننداختم .عکسبرداری و فیلمبرداری توی روز خیلی عالیه اما تو شب کاملا مایوس کننده است . دوربینش خیلی باطری مصرف میکنه . اما از همه بدتر اینکه روی شارژش اصلا نمیشه حساب کرد .کلا 3 تا خط که بیشتر نداره اما یه موقع میبینی 2 تا خط داره اما 2 تا عکس که بندازی یه دفعی پیغام کمبود باطری میده و دیگه هیچ کاری نمیشه باهاش کرد . اینش خیلی بد .ولی انصافا کیفیت صفحه اش از آیفون بهتر بود . ولی خوب ایفون تو سرعت اینو قورت میده .ولی قضیه هنگ کردنش واقعیت داره و مجبور به کشیدن باطری هستید .

6. 2 کاربر از jino_3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خوب درست ولی بازم میگم فقط به خاطره فیرمور هستش میتونید تو سایتهای خارجی بخونید....

الان من ویوتی اسمارت دارم، هنگ اصلا نمی کنه....سرعتشم خوبه.....باتریش هم ماشالا بین 3 الی 5 روز نگه میداره (با آهنگ و عکسبرداری و .....)

راستی شارژ درست باتری هم خیلی تو عمرش تاثیر داره.....من روز اول گذاشتم باتری تموم بشه، زدم شارژ، حدود 3 ساعت دیگه دیدم زده شارژ فول، درش آوردم (دفعه اول باید حداقل 8 ساعت بزارید شارژ) ساعت حدود 9 شب هم بود اگه اشتب نکنم.....صبح که شد دیدم یه خطش رفته!!!!! تازه هیچ استفاده ای هم نداشتم!!! بعد گقتم ایندفعه درست شارژ میکنم.....دفعه بعد یه 8 ساعت (شایدم 10 ساعت) گذاشتم فقط شارژ شه.....از اون روز تاحالا خیلی خوب شد باتریش.....خیلی ازش کار بکشم 3 روز نگه میداره....بعضی موقع ها که استفادم کمتره تا 4 و حتی 5 روز هم نگه میداره....
    Last edited by Michael Ropy; 27-02-2010 at 21:07.

8. 4 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام .میشه فریموری که مشکلی نداشته باشه و میدونیند خوبه و این مشکلاتی که میگید نداشته باشه رو بگید چی هست.ممنون میشم

10. این کاربر از EHTEMALAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

اینو من جایی برای اینکه یکی شاکی بود باطری زود تموم میشه خوندم، جواب داده بود:
    Use the Power Save function (however I advise against it if you use the phone a lot in direct sunlight outdoors – not too common in London though!) and change your network mode to GSM only. The battery gets a hammering when it constantly searches for 3G signal.

12. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام .میشه فریموری که مشکلی نداشته باشه و میدونیند خوبه و این مشکلاتی که میگید نداشته باشه رو بگید چی هست.ممنون میشم
    باید سرچ کنم چون خودم آرینا ندارم.....ولی از این بابت مطمئنم که با فیرمور درست میشه....مثلا الان مرورگر آرینای شما از فلش ساپورت نمیکنه ولی بعد از آپدیت درست میشه (الان ویوتی اسمارت من فلش ساپورته....)

14. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

بابام داره فردا میره دوبی - میخواستم ببینم این گوشی های الجی مثل آرنا یا پاپ به طور پیشفرض همه ی زبانها رو دارن؟ یعنی الان از اونجا آرنا بگیره فارسی داره؟ بعد اینکه شاید اصلا پاپ گرفت - اون چی؟ این بابای ما البته دست از سر گوشی چینی ها بر نمیداره، هر چی بهش میگم اینا آشغاله...نخیر...!

16. این کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

بعد راستی در مورد سامسونگ چی؟ استار شاید بگیره... ببخشید.

18. این کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نه فکر نمی کنم زبون فارسی داشته باشن.....باید بیاره اینجا براش بریزن....البته فقط با گچپژ مثل پیدا میکنه چون عربی که داره....

استار هم از اونجا بگیره، فقط انگلیسی، فرانسوی، عربی داره (شاید اردو داشته باشه)...

20. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •