كلا بعضي از دوستان با پيست مشكل دارن به بدترين شكل ميزنن تو سر بازي .
كلا بعضي از دوستان با پيست مشكل دارن به بدترين شكل ميزنن تو سر بازي .
من از مسابقات خیابونی و زیرزمینی خیلی بیشتر از پیست خوشم میاد . شاید بیشتر دوستان هم نظرشون این باشه ؟!!
مثلا توی شماره قبل (undercover) یه سری مسابقه داشت فکر میکنم اسمش highway battle بود که خیلی باحال بود . پلیس هم که داشت میدونستی فقط نباید مسابقه بدی ، توی این یکی هدف فقط مسابقه دادن ، پول گرفتن و تقویت کردنه . حالا من که یکی دو مرحله بیشتر بازی نکردم ولی یه چیز هم هست که توی مسابقات زیرزمینی بازم یه داستانی داره نه مثل این فقط مسابقه .
این نظر منه شاید دوستان دیگه نظرشون با من فرق کنه.
یکی یه زحمت بکشه جوابه منو بده؟
خیلی تو کفم!
نه مشکل نظره شما نیست دوست عزیزمن از مسابقات خیابونی و زیرزمینی خیلی بیشتر از پیست خوشم میاد . شاید بیشتر دوستان هم نظرشون این باشه ؟!!
مثلا توی شماره قبل (undercover) یه سری مسابقه داشت فکر میکنم اسمش highway battle بود که خیلی باحال بود . پلیس هم که داشت میدونستی فقط نباید مسابقه بدی ، توی این یکی هدف فقط مسابقه دادن ، پول گرفتن و تقویت کردنه . حالا من که یکی دو مرحله بیشتر بازی نکردم ولی یه چیز هم هست که توی مسابقات زیرزمینی بازم یه داستانی داره نه مثل این فقط مسابقه .
این نظر منه شاید دوستان دیگه نظرشون با من فرق کنه
مشکل اینه که قرار نیست nfs حتما یجور باشه ...مثلا امسال شما میتونید بازی هایی مثله blur یا یکی دیگه(الن یادم نیست )رو بازی کنید....
کلا میشه گفت nfs از اون منجلابی که توش بود...در اومد...سال های گذشته توی یه همچین تاپیکی فقط میگفتند...بازم گند زد...
اما ...امسال همه مخالفان به سبک ایراد میگیرند......که اینم سلیقه بازی شخصی هست...
اره من الان دارم تو ویندوز سون 7600 بازی میکنم مشکلی هم ندارم........
بابا فرمون پزیری بی ام و ئ3 خیلی بده اصلا فرمون نمیگیره من البته با ایکس باکس بازی میکنم گازشم بد جاییه
میگفتن رو دست most wanted زده اما فمر نکنم فقط گرافیکش خیلی بالاست.
شما از چه کرکی استفاده کردی؟
ویندوزت 64 بیتیه یا 32؟
Last edited by Persian_Gun's; 18-09-2009 at 23:22.
من از این بازی سر در نمی آرم لطفا توضیح دهید؟؟؟!!!!
همین طوری enter می زنم می ره تو race همش هم 7تم 8ام می شم خودش هم چند تا ماشین می ده...
هی عکس چکش میاره وسط ...
گرافیک و ... خوبه . اما نمیدونم من چرا با مسابقه تو پیست و کنترلش مشکل دارم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)