aspire 6920g چطور لپ تاپیه؟ 840 تومن می ارزه؟
aspire 6920g چطور لپ تاپیه؟ 840 تومن می ارزه؟
دوستان سلام
من از یکی دونفر البته ممکنه بی تجربه هم بودنا ولی شنیدم که می گفتن هر گرونی بی علت نیست پس ایسر با وجود امکانات بالا ولی در مقابل همین امکانات از مثلا برند سونی حرفی نداره واسه گفتن!!!
حالا منم کم کم داشتم متقاعد می شدم که 5742 بخرم ولی یکم دودل شدم.
نظرتون چیه؟
گرونیشون بی علت نیست.ولی به نظر من قیمت مهمتر از کیفیت قطعات و ویندوز اورجینال و طراحی و ... است که ایسر ارزونتره.ولی یک وقت فکر نکنید که ایسر مشکلی داره.من که هیچ مشکلی باهاش ندارم.
از نظر کیفیت که چیزی کم نداره (لااقل مقابل dell که اصلا کم نداره - سونی هم نون اسمش و تبلیغاتشو میخوره )
اگر قیمتش هم چون بعضی چیزای اضافه رو حذف کردن مثلا ویندوز اورجینال نداره خوب این خودش حدود 100 تومن قیمتو میاره پایین
ولی در کل خریدنش رو بهت توصیه میکنم مطمین باش ضرر نمیکنی
دوستان یه مشکلی دارم من وقتی به لپ تاپ 5741 i5 اسپیکر وصل می کنم صدای که از اسپیکر پحش می شه بم هست و اون کیفیتی رو که می خوام نداره مشکل از چی؟؟؟ می شه راهنمایی کنید
اون برنامه ی realtek رو هم نصب کردم ولی تغییری نکرده !!!!
![]()
سلام به همه عزیزان
من یه ماهی میشه 5742G خریدم ازشم خیلی راضی ام فقط احساس میکنم فنش بیش از حد کارمیکنه وصداش هم خیلی زیاده،
فکر میکنید برای این مدل نرم افزاری جهت تست درست کارکردن فن موجود هست؟
چه مدلی گرفتین i5 640 420m
این مدل توش خیلی کم صداس تا حالا فنش سرخود کار نکرده رو دور تند رو میگم
فقط هنگام تعویض بایوس صدای فنو شنیدم اونم به خاطر کامند بایوس بود که فرمان داد فن روشن شه
حالا دوستان یه مشکل در همین کانفیگ وایرلس آترود ar5b97 هست ولی تو دیوایس منیجر نمیشه مد g رو انتخاب کرد
و من نمیتونم لپ تاپ قدیم!یمو ببینم
در صورتی که رو مشخصات لپ تاپ زده bgn !!!!!!!
دربازار رضا دیده شد
5742g ci3 3 or 4 g ram 320g hard ati hd 5470
680 هزار تومن بدون گارانتی
از اون مهمتر
5742g ci5 4g ram 640 hard nvidia gt 420m
840 تومن بدون گارانتی
و گویا با 20 تومن ا سال گارانتی میکنن
پشت تلفن گفتن این سری رو یکی شخصی آورده و این مدلش گویا ویندوز اورجینال داره و اگه اینجوری باشه
اپتیموس هم داره که معرکه است
کسی رفت بازار آمارشو دربیاره
1- ویندوز اورجینال داره لوگوی ویندوز روش خورده رو جعبه تو قسمت مشخصات ریز زده پشت دستگاه شماره سریال ویندوز هست
2-اپتیموس داه یا نه تو بایوس یه گزینه برای انتخاب گرافیک هست یا نه
تو دیوایس منیجر قسمت display دو تا دیوایس گرافیک میبینه یکی اینتل یکی انویدیا
پشت تلفن یارو گفت اینها ویندوز اورجینال دارن و نیم ساعت طول میکشه تا راه بیفته و رجیستر شه این دیگه چه صیغه ا هست
اگه اینجور باشه معرکه هست 100 تومن ویندوزش میارزه و از اون مهمتر 100 تومن قطعه کنترلر اپتیموس
سلام به بکس ایسر دوست
بالاخره انتظارها به پایان رسید و گونه نایاب 4741 با corei5 در بازار دیده شد.من گرفتم 860.یه مدل دیگه هم داره که هاردش بجای 640gig شده 320gig به قیمت 830.با گارانتی سازگار
راستی سازگار مدل 4738 رو جدید وارد کرده با دو کانفیک i3 , i5 فقط با گرافیک و هارد کمتر نسبت به دو کانفیک 4741 . قیمت هم 50 تومن ارزونتر از 4741 ها.فقط بجنبید که 4741 باز داره تموم میشه ، یعنی چند جا رفتم گفتن تموم شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)