تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 229 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2290

نام تاپيک: ◄ ™ Sony اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان يه سوال
    فرض كنيد من الان يه نوت بوك وايو خريدم كه اصلا احتياجي به ويندوز و پارتيشين ريكاوريش ندارم..... ميخوام تمام پارتشين رو فرمت كنم و ويندوز 7 رو روش بريزم ؟؟؟؟ و دوباره پارتشين بندي كنم ...مشكلي پيش نمياد!!!؟؟؟
    اگه ويندوز 7 بعضي از قطعات رو نشناخت بايد چيكار كرد؟؟؟ سي دي هاي درايور نوت بوك رو با دستگاه مگه نميدن؟؟؟
    برام ارجينال بودن ويندوزش هم اهميتي نداره...... اين سوالو پرسيدم چون خيليها به نگاه داشتن پارتشين ريكاوري حساسيت نشون ميدن و براي من فقط درايورهاي قطعات مهمه .... اگه درايورها رو به شكل سي دي نميدن ميشه فقط اونارو از بخش ريكاوري جدا كرد......؟؟؟.....
    خلاصه من ميخوام سيستمو بر مبناي كار خودم و بدون پارتيشن ريكاوري و ... برنامه ريزي كنم بايد چيكار كرد؟؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

سلام به همگي دوستان وايو باز
    يه سوال تخصصي دارم : ميدونم كه رده بندي هاي وايو بر اساس صفحه نمايششون صورت ميگيره، از اعداد و حروف مدل سر در نميارم، مثلن vaio fw 490 dfb با vaio 590 fpb چه جوري بدونم كدوم مدلش بالاتره و اساسن اين حروف و اعداد آخر مدل ها بر چه اساسي نام گذاري مي شوند؟

سلام دوست عزیز .. خیلی سادست هر کدوم از این ارقام یک مدل خاص رو معرفی می کنه و هر کدوم رو تو سایتا سرچ کنی مشخصاتشون هست . مثلا این 590 fpb همین لب تاپ منه که الان دارم چوابتو می دم باهاش
    ضمنا کانفیگاشون مشخصه

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام به همگي دوستان وايو باز
    يه سوال تخصصي دارم : ميدونم كه رده بندي هاي وايو بر اساس صفحه نمايششون صورت ميگيره، از اعداد و حروف مدل سر در نميارم، مثلن vaio fw 490 dfb با vaio 590 fpb چه جوري بدونم كدوم مدلش بالاتره و اساسن اين حروف و اعداد آخر مدل ها بر چه اساسي نام گذاري مي شوند؟
    در مورد این که کدوم بالاتره از مشخصات دستگاه میشه فهمید و نه اون سه حرف پایانی.
    اون کلماتی که در آخر نام لپتاپ میآیند نشان دهنده ی رنگ ، نوع ویندوز و برخی مواقع سرعت هار هستن( مثلا اکثر J ها دارای هارد 7200 هستند)
    اما در کل فقط از مشخصات میشه فهمید.

FW5XX ها هم سری جدید از FW4XX ها هستند که ویندوز 7 استفاده می کنند و تفاوت کلی دیگری ندارند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان يه سوال
    فرض كنيد من الان يه نوت بوك وايو خريدم كه اصلا احتياجي به ويندوز و پارتيشين ريكاوريش ندارم..... ميخوام تمام پارتشين رو فرمت كنم و ويندوز 7 رو روش بريزم ؟؟؟؟ و دوباره پارتشين بندي كنم ...مشكلي پيش نمياد!!!؟؟؟
    اگه ويندوز 7 بعضي از قطعات رو نشناخت بايد چيكار كرد؟؟؟ سي دي هاي درايور نوت بوك رو با دستگاه مگه نميدن؟؟؟
    برام ارجينال بودن ويندوزش هم اهميتي نداره...... اين سوالو پرسيدم چون خيليها به نگاه داشتن پارتشين ريكاوري حساسيت نشون ميدن و براي من فقط درايورهاي قطعات مهمه .... اگه درايورها رو به شكل سي دي نميدن ميشه فقط اونارو از بخش ريكاوري جدا كرد......؟؟؟.....
    خلاصه من ميخوام سيستمو بر مبناي كار خودم و بدون پارتيشن ريكاوري و ... برنامه ريزي كنم بايد چيكار كرد؟؟
    ممنون

شما هر کاری که دوست دارید میتونید انجام بدین و مشکلی هم پیش نمیاد.
    در مورد درایور ها هم تمامی درایور ها و نرم افزار های مخصوص دستگاه شما از سایت زیر قابل دانلود هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای پارتیشن بندی هم میشه از نرم افزار های مختلفی استفاده کرد یا حتی در DOS کل سیستم رو پارتیشن بندی کنی.
    آموزش ها بار ها داده شده.

5. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان آيا داشتن گارانتي رهجو نشانه ي اصل بودن نوت بوك وايوست و اصلن اين گارانتيه چقدر مهمه؟

سونی تقلبی نداریم اما برخی از فروشنده ها شاید جنس استوک یا ریفربیش یا..... به شما قالب کنند.
    خرید از گارانتی های معتبر و فروشگاه های اسم رسم دار این احتمال رو تا حد زیادی پایین میارند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیزم بیو استار

ولی تو اینترنت من اکثر لب تاپای هم مدل خودم رو که میبینم برچسب فول اج دی داره در حالیکه رزولبشنش مثل ماله منه ... به هر صورت ممنون دوست عزیزم ... واقعا چه کیفیتی داره این سونی ... ضمنا آیا من می تونم از خود ویندوز سون اورجینال بدون برنامه های جانبی بک اپ بگیرم ؟ آخه درایو سی الان حجمش 25 گیگ هست

یه راهکار خوب نیست؟؟؟؟

بر چسب فول اچ دی برای سری های قبل زده میشد و به منظور این هست که خروجی دستگاه با HDMI به صورت فول اچ دی هست

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوباره من الان دارم با اکرونیس بک اپ می گیرم آحخه اولش یه درایو میاد که خودش ریکاوری اصلی است و یک درایو C هم هست من از کدوم بگیرم

س.ال مهمتر اینکه من بک اپ رو می خوام تو درایو دیگرب از هارد بریزم آیا بعدا که وین خراب بشه میشه چجوری از بوت بیارمش بالا؟

اگه بعدها بخوام رو دی وی دی بریزم فقط باید مسیر دی وی دی درایو بدم همین؟

عزیز دل، برای ریکاوری کردن از همون وایو ریکاوری استفاده میکنند و آکرونیس برای پارتیشن بندی استفاده کنید.

Last edited by biostar; 11-12-2009 at 13:26.

9. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما هر کاری که دوست دارید میتونید انجام بدین و مشکلی هم پیش نمیاد.
    در مورد درایور ها هم تمامی درایور ها و نرم افزار های مخصوص دستگاه شما از سایت زیر قابل دانلود هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای پارتیشن بندی هم میشه از نرم افزار های مختلفی استفاده کرد یا حتی در DOS کل سیستم رو پارتیشن بندی کنی.
    آموزش ها بار ها داده شده.
    بايو استار عزيز ممنون از وقتي كه گذاشتي
    متاسفانه نام كامپيوتر من در ليست اون سايت نبود ....VGN-SR45G !!!!! حالا بايد چيكار كرد؟؟؟
    در ضمن من از برنامه پارتشين مژيك استفاده ميكنم كه خيلي عاليه.... بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

عزیز دل، برای ریکاوری کردن از همون وایو ریکاوری استفاده میکنند و آکرونیس برای پارتیشن بندی استفاده کنید.

با تشکر ویزه از دوست عزیزم

من این برنامه رو ندارم انگار پاک شده حالا چجوری پیداش کنم یا برش گردونم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

با تشکر ویزه از دوست عزیزم

من این برنامه رو ندارم انگار پاک شده حالا چجوری پیداش کنم یا برش گردونم

مگه می شه نباشه؟
    نمی دونم ببین تو سایت ساپورت سونی برنامش هست یا نه/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •