سلام .
در Disk management ويندوز با فايل سيستم NTFS فرمت كنيد و در صورتيكه به پارتيشنهاي اين هارد اكسترنال letter اختصاص داده بشود در my computer ديده خواهد شد .
دقت كنيد كه با فرمت كردن اطلاعات از بين خواهد رفت .
سلام .
در Disk management ويندوز با فايل سيستم NTFS فرمت كنيد و در صورتيكه به پارتيشنهاي اين هارد اكسترنال letter اختصاص داده بشود در my computer ديده خواهد شد .
دقت كنيد كه با فرمت كردن اطلاعات از بين خواهد رفت .
سلام هارد لب تاپو گذاشتم تو باکس حالا بغیراز ejectکردن راهی داره کلا هارد رو خاموش کنم چون وقتی اجیکت میشه هارد هنوز روشنه و موتورش کار میکنه
سلام
ببخشید من یک هارد ۲ترا wd my passport ultra دارم..
میخواستم ببینم میتونم بازش کنم و به عنوان هارد اینترنال برای لب تابم استفاده کنم؟؟
سایز هد هارد هم ۲.۵ هست..
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
فکر نمیکنم جا بشه، چون هارد یه ترای لپتاپ حدود ۹.۵ میلیمتر ضخامت داره ولی دو ترا ۱۵ میلیمتر
اگه لپتاپتون جای این ضخامت بیشتر رو داشته باشه مشکلی نیست، که من بعید میدونم جا داشته باشه
من الان هارد رو از باکسش در آوردم!!
مشکل جا شدن نیست دیگه!؛ مشکل الان این شد ک پورت جلوی هارد یجوریه!!!
من اصلا سر درنمیارم از اسم پورت ها!!
فقط میدونم پورت جلوی هارد اکسترناله شبیه به پورت هارد لب تابم نیس!!
چیکار باید بکنم؟
سلام .
طبق روش گفته شده در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رجیستری ویندوز را اصلاح (روش Global Setting را انجام بدهيد) كنيد تا پس از Eject كردن موتور هارد ديسك خاموش شود .
سلام .
نميشه . چون هارد ديسكهاي اين مدل بصورت USB native هستند و پورت SATA ندارند (عكس زير) .
![]()
تشکر بابت پاسخ گویی
اقا یک سوال دیگه؟
اصلا هارد 1 به بالا برا لب تاب هست؟؟
بله هست ولي اينكه بصورت اينترنال در بازار پيدا بشه اطلاعي ندارم .
اگر پيدا نكرديد ميتونيد Seagate Backup plus slim بخريد و باكسشو باز كنيد كه البته گارانتي آن باطل ميشود . در اين مدل به احتمال زياد (نه 100% قطعي) از هارد ديسك Samsung سري M9T استفاده شده كه ضخامت آن 9.5 ميليمتر هست.
مرسی داداش![]()
سلام
بازم من))
ata.royalfalcon جان گفتید که هارد اکسنرنال seagate backup plis silm میشه بجای هارد اینترنال لب تاب استفاده کرد.
من پیدا نکردم این مدل رو ولی تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل seagate backup plus رو داره؛ خواستم ببینم این یکی نمیخوره به لب تابم ( مدل لب تابمم macbook pro 101 هست )
انم اطلاعات دو هارد در دی جی کالا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)