تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 119 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1185

نام تاپيک: اا معرفی مودم های Adsl اا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

من یه مدل مودم وایرلس میخوام که یه پورت لن داشته باشه و بشه باهاش همزمان با حد اقل 2 دستگاه وایرلس وصل شد!!! و pppoe رو هم ساپورت کنه!
    اگه بشه وی.پی.ان رو هم به مدم داد خیلی خوب میشه!!!

کسی میتونه مدلی رو پیشنهاد کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان بين مودم هاي linksys /asus / zyxel /talent /symphony كدوم از همه بهتره؟كدوم بردش وايرلسش از همه بيشتره؟؟لطفا از نظر كيفيت و برد وايرلس اينها رو برام درجه بندي كنيد.يه سوال ديگه پورت هاي اترنت به چه دردي ميخورن؟؟ استفادشون چيه؟؟؟راستي روتر چيه؟؟؟
    Last edited by ALI BIKHIAL; 27-06-2011 at 16:59.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من یه مدل مودم وایرلس میخوام که یه پورت لن داشته باشه و بشه باهاش همزمان با حد اقل 2 دستگاه وایرلس وصل شد!!! و pppoe رو هم ساپورت کنه!
    اگه بشه وی.پی.ان رو هم به مدم داد خیلی خوب میشه!!!

کسی میتونه مدلی رو پیشنهاد کنه؟
    مدل tplink td 8101
    pppoe رو هم ساپورت میکنه
    اگه منظورتون ipsec هست فکر کنم ساپورت کنه حدود 40 تومن

سلام دوستان بين مودم هاي linksys /asus / zyxel /talent /symphony كدوم از همه بهتره؟كدوم بردش وايرلسش از همه بيشتره؟؟لطفا از نظر كيفيت و برد وايرلس اينها رو برام درجه بندي كنيد.يه سوال ديگه پورت هاي اترنت به چه دردي ميخورن؟؟ استفادشون چيه؟؟؟راستي روتر چيه؟؟؟
    لینک سیس بهتره
    برد بهتر در سری n هست
    پورت های لن برای ایجاد شبکه ی کابلی بین چند کامپیوتر بدون استفاده از هاب و سوئیچ هست
    مودم روتر هست و برای اینکه شبکه وایرلس ایجاد کنید نیاز به acces point نیست

4. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مرسي از جوابتون.بين asus و talent و symphony به ترتيب كيفيت كدومش پيشنهاد ميكنيد؟ به ترتيب كيفيت رتبه بندي كنيد لطفا اخه من ميخوام از پارس انلاين بگيرم اونم از مودم لينكسس پشتيباني نميكنه از asus /talent/zyxel/symphony پشتيباني ميكنه زايكسل كه ميدونم بهتر از او سه تاست بين اون سه تا كدوم بهتره؟كدوم اول كدوم دوم كدوم سوم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مرسي از جوابتون.بين asus و talent و symphony به ترتيب كيفيت كدومش پيشنهاد ميكنيد؟ به ترتيب كيفيت رتبه بندي كنيد لطفا اخه من ميخوام از پارس انلاين بگيرم اونم از مودم لينكسس پشتيباني نميكنه از asus /talent/zyxel/symphony پشتيباني ميكنه زايكسل كه ميدونم بهتر از او سه تاست بين اون سه تا كدوم بهتره؟كدوم اول كدوم دوم كدوم سوم؟؟؟
    دوست من پشتیبانی کردن حرف الکیه و درست نیست الان یک نفر از بچه های همین فروم پارس آنلاین داره و داره از tplink استفاده میکنه
    به من گفتن لینک سیس با مخابرات سازگار نیست تست کردم اصلا همچین چیزی نبود

7. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله فرمايش شما درسته منظورم از ساپورت كردن اين نيست كه با مخابرات سازگار نيست يا كانكنت نميشه منظورم اينه كه اگه يه وقت مشكلي پيش بياد در قبال مودم هايي كه مورد تائيد خودشون نيست مسئوليتي قبول نميكنن توي شهر من هم فكر نكنم لينك سيس گير بياد چون شهر ما شهر كوچيكيه و مردم هم اونقدر اينترنت و مودم براشون مهم نيست فقط يه مودم كه باهاش كانكنت بشن براشون كافيه به ماركش چندان اهميتي نميدن.اگه بخوام لينكسيس بگيرم بايد سفارش بدم بيارن اگه هم بيارن اگه مشكلي پيش بياد چون سفارشي هست پس نميگيرن.بازم مرسي كه سريع جواب ميدين

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    من چند روز دیگه می تونم با adsl کانکت شم.
    یه مودم dsl-2520u دارم.
    ولی مطمئن نیستم بتونم adsl رو راه بندازم
    اگه می شه یه آموزش بزارین برام.
    تی ویندوزم هم 7 هستش.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله فرمايش شما درسته منظورم از ساپورت كردن اين نيست كه با مخابرات سازگار نيست يا كانكنت نميشه منظورم اينه كه اگه يه وقت مشكلي پيش بياد در قبال مودم هايي كه مورد تائيد خودشون نيست مسئوليتي قبول نميكنن توي شهر من هم فكر نكنم لينك سيس گير بياد چون شهر ما شهر كوچيكيه و مردم هم اونقدر اينترنت و مودم براشون مهم نيست فقط يه مودم كه باهاش كانكنت بشن براشون كافيه به ماركش چندان اهميتي نميدن.اگه بخوام لينكسيس بگيرم بايد سفارش بدم بيارن اگه هم بيارن اگه مشكلي پيش بياد چون سفارشي هست پس نميگيرن.بازم مرسي كه سريع جواب ميدين
    نه همچین چیزی نیست یا مشکل میتونه از سرور ها یا isp پیش بیاد که اون به مودم مربوط نیست یا مشکل از خود مودم هست که نرم افزاری باشه خودتون میتونید حل کنید سخت افزاری هم باشه گارانتی داره
    -

سلام
    من چند روز دیگه می تونم با adsl کانکت شم.
    یه مودم dsl-2520u دارم.
    ولی مطمئن نیستم بتونم adsl رو راه بندازم
    اگه می شه یه آموزش بزارین برام.
    تی ویندوزم هم 7 هستش.
    اگه adsl تون وصل بشه باید چراغ adsl روشن بشه بعد میخواستین کانفیگ کنید راهنماییتون میکنم

11. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من خیلی با مودمم مشکل دارم زیاد قطع میشه گاهی 651errorمیده و از ای قبیل ویندوزمم سون ببنید مشکل از اینه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان
    من خیلی با مودمم مشکل دارم زیاد قطع میشه گاهی 651errorمیده و از ای قبیل ویندوزمم سون ببنید مشکل از اینه
    مودمتون usb هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •