آخه من یه ویوا دیدم قیمتش 480 تومن بود یارو میگفت اینارو بیشتر واسه مسابقات میبرن فکر کنم الکی میگفت.آخه چرخ 480 تومنی به درد مسابقات نمیخوره.
آخه من یه ویوا دیدم قیمتش 480 تومن بود یارو میگفت اینارو بیشتر واسه مسابقات میبرن فکر کنم الکی میگفت.آخه چرخ 480 تومنی به درد مسابقات نمیخوره.
البته بعضی از مدل های ویوا به این گرونی هستن اما حق با شماست چرخ 400 یا 500 تومنی بدرد مسابقه نمیخوره فقط تو کاربرد های شخصی سگ جون تر از مدل های ارزونتره.
سلام
می خواستم بدونم ویژه گی های یک دوشاخه خوب چیه ؟ چه مارک هایی معتبرند؟
مثلا RST چجور دو شاخه ایی ؟
یه توضیح کامل در مورد دوشاخه و چند مارک معتبر و اگه شد قیمتاشون بگید لطفا.
با سلام.دوست عزیز فکر کنم من سواله شمارو خوب بتونم جواب بدم.
دوشاخ خوب باید 1.محکم با شه در عینه حال که سبکه توجه داشته باشید که دوشاخ بعد از تنه تقریبا سنگینترین عضو دوچرخه است وهمینطور بعد از تنه گرونترین.
2.از لحاظ فنی باید همینطور که سریع پایین میره همینطور هم سریع بالا بیاد چه در موقع سفت بودن و چه در موقع باز بودن .
3.خیلی ازدوشاخها این مشکلو دارن .وقتی دوشاخو با پیچهاش سفت کردین نباید بالا و پایین بشه که متاسفانه اوایل کار کردشون به اینصورتن ولی بعدش .....
من خودم دوشاخم rst مدله امگا هست که بالاترین مدلیه که تاحالا تو ایران دیدم و قفل کن روی فرمون هم دارم که متاسفانه بعد از تصادفم کج شد که بدلیل گرون بودن دوشاخ عوض نکردم و همونطوری صافش کردم (البته قبل از تصادف ازش راضی نبودم بعدش هم که دیگه بدترشد)دوشاخ های rstدر مدلای ارزون دوچرخه پیدا میشن زیره 600 تومن و اگه واست دوشاخ مهمه به نظر من از دوچرخه های اور لود انتخاب کن که دوشاخ xcr دارن (همون مدلی که روی جاینته )یکی از دوستای من داره .خیلی هم راضیه (البته منظورم دوشاخ )خودم تاحالا چندین دفعه تستش کردم وعالی بوده.
مارکهای معروف که در ایران هستن و من میشناسم :.rst , xcr,rock shox ,fox
نه قلابی نیست . فکر کنم ویوا کلا برای منطقه های مختلف مدل ها و اسم های مختلفی انتخاب کرده . (منظورم از منطقه مثلا خاورمیانه و...)
سلام
آقا ما شرطی با یکی بستیم سر 1ماه 4کیلو وزن کم میکنیم
البته وزنم 70تا هم نیستش ولی خب کله دیگه
من دوچرخم ژیتال مدل اکسترال z هستش که 3سالی میشه دارمش
به نظرتون با یه برنامه زمانبندی یک ماهه روزی چقدر پا بزنم میتونم طی یه ماه 4کیلو کم کنم(بدون درنظر گرفتن فاکتورای دیگه از قبیل مقدار غذا و غیره)
دوستان من هم بالاخره یه دوچرخه ای خریدیم . تهران هم آخرش نیومدم و با توجه به گفته ی دوستانمون یه ویوا خریدم 275 . مدل Ace .
مشخصاتشم ایناست:
تنه 19 اینچ فکر کنم
ترمز های وی بریک با مرک تکرو
دوشاخ جلو : RST Gila
طبق انداز جلو : شیمانو تاپ سیس
شانژمان عقب : شیمانو اسرا
لاستیک هم : کندا
کرپی فرمان و فرمان : زوم
...
دوستان قیمت تهران چنده؟ چقدر گرون بهم داده؟
راستی این یارو برای تنظیم دنده ها هی ناز می کرد . رفتم تو اینترنت کلی آموزش تصویری و فیلم واینا گرفتم و اینقدر به دنده ها ور رفتم که به نظر خودم و دوستام خیلی عالی شده . هم جلو و هم عقب . خیلی آروم و سری دنده ها عوض میشه بدون هیچ مشکلی .
تنها مشکل من که می خواستم دوستان کمکم کنند اینه که : محل اتصال کرپی فرمان و دوشاخ جلو حدود 1 تا 2 میل بازی می کنه . یعنی انگار لق هستش. البته خیلی کمه . یعنی برای متوجه شدنش باید چرخ جلو رو بذارید کنار دیوار و ترمز جلو رو هم بگیرید و وقتی به فرمان فشار میارید روبه جلو و عقب توی محل اتصال 1 یا 2 میلیمتر لقی مشاهده میشه . بردم نشون مغازه دار هم دادم و پیچ کرپی به دوشاخ رو سفت تر کرده ولی هنوز هم این مشکل هست
چه کار کنم؟ اصلا مهم هست این مشکل؟
راستی با اجازه دوستان تا همین امروز فردا عکساشو می ذارم تو تاپیک عکس های دوچرخه ها .
راستی دوستان من هر روز با این دوچرخه 10 20 و یا 30 کیلومتر تو شهر میرم . (با گوگل ارث حساب می کنم ( از سر بیکاری)) . می خوام از خونه مون تا دهاتمون
یه بار برم که 30 کیلومتری راه هست . یه شیب خیلی کم هم حتما داره( با توجه به اینکه فاصله از سطح دریا برای شهر و اون دهاتمون متفاوته ) که البته با چشم قابل دیدن نیست . به نظرتون می تونم با این آمادگی برم؟ یا هنوز زوده؟ آماتورم دیگه ، یه کم می ترسم وسط راه آب روغن قاطی کنم
![]()
مبارکه عکس ازش می گذاری ببینیم چه شکلیه![]()
فعلا همین 2 تا رو دارم . چند روز پیش با پسر عمه ام رفتیم تو کوه و بیابون . خیلی حال داد . 2 3 بار نزدیک بود که زمی نبخورم که خدا رو شکر نخوردم . این 2 تا رو اونجا گرفتم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)