تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 170 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

سلام دوست عزیز به تالار ما خوش امدی
    چرا اتفاقا اکثر مدل های viva تو همین رنج قیمت هستن گرچه خودم دیروز یه 360 تومانیش رو دیدم که خیلی خوشکل بود و ست دنده اسرا هم روش بسته بود
    آخه من یه ویوا دیدم قیمتش 480 تومن بود یارو میگفت اینارو بیشتر واسه مسابقات میبرن فکر کنم الکی‌ میگفت.آخه چرخ 480 تومنی به درد مسابقات نمیخوره.

داره خودمونی میشه saieed_ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

آخه من یه ویوا دیدم قیمتش 480 تومن بود یارو میگفت اینارو بیشتر واسه مسابقات میبرن فکر کنم الکی‌ میگفت.آخه چرخ 480 تومنی به درد مسابقات نمیخوره.
    البته بعضی از مدل های ویوا به این گرونی هستن اما حق با شماست چرخ 400 یا 500 تومنی بدرد مسابقه نمیخوره فقط تو کاربرد های شخصی سگ جون تر از مدل های ارزونتره.

داره خودمونی میشه saieed_ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم ویژه گی های یک دوشاخه خوب چیه ؟ چه مارک هایی معتبرند؟
    مثلا RST چجور دو شاخه ایی ؟
    یه توضیح کامل در مورد دوشاخه و چند مارک معتبر و اگه شد قیمتاشون بگید لطفا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام.دوست عزیز فکر کنم من سواله شمارو خوب بتونم جواب بدم.
    دوشاخ خوب باید 1.محکم با شه در عینه حال که سبکه توجه داشته باشید که دوشاخ بعد از تنه تقریبا سنگینترین عضو دوچرخه است وهمینطور بعد از تنه گرونترین.
    2.از لحاظ فنی باید همینطور که سریع پایین میره همینطور هم سریع بالا بیاد چه در موقع سفت بودن و چه در موقع باز بودن .
    3.خیلی ازدوشاخها این مشکلو دارن .وقتی دوشاخو با پیچهاش سفت کردین نباید بالا و پایین بشه که متاسفانه اوایل کار کردشون به اینصورتن ولی بعدش .....
    من خودم دوشاخم rst مدله امگا هست که بالاترین مدلیه که تاحالا تو ایران دیدم و قفل کن روی فرمون هم دارم که متاسفانه بعد از تصادفم کج شد که بدلیل گرون بودن دوشاخ عوض نکردم و همونطوری صافش کردم (البته قبل از تصادف ازش راضی نبودم بعدش هم که دیگه بدترشد)دوشاخ های rstدر مدلای ارزون دوچرخه پیدا میشن زیره 600 تومن و اگه واست دوشاخ مهمه به نظر من از دوچرخه های اور لود انتخاب کن که دوشاخ xcr دارن (همون مدلی که روی جاینته )یکی از دوستای من داره .خیلی هم راضیه (البته منظورم دوشاخ )خودم تاحالا چندین دفعه تستش کردم وعالی بوده.
    مارکهای معروف که در ایران هستن و من میشناسم :.rst , xcr,rock shox ,fox

5. 2 کاربر از alfred88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام بچه ها. آقا من یه دوچرخه ویوا مدل rattlen-lx گرفتم به قیمت 250000 تومان ولی الان هرچی تو اینترنت جستجو می کنم چیزی به این نام پیدا نمیشه. نمیدونم من مدل رو اشتباه میگم یا کلا دوچرخه قلابیه.لطفا راهنماییم کنید
    نه قلابی نیست . فکر کنم ویوا کلا برای منطقه های مختلف مدل ها و اسم های مختلفی انتخاب کرده . (منظورم از منطقه مثلا خاورمیانه و...)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آقا ما شرطی با یکی بستیم سر 1ماه 4کیلو وزن کم میکنیم
    البته وزنم 70تا هم نیستش ولی خب کله دیگه
    من دوچرخم ژیتال مدل اکسترال z هستش که 3سالی میشه دارمش
    به نظرتون با یه برنامه زمانبندی یک ماهه روزی چقدر پا بزنم میتونم طی یه ماه 4کیلو کم کنم(بدون درنظر گرفتن فاکتورای دیگه از قبیل مقدار غذا و غیره)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

12

دوستان من هم بالاخره یه دوچرخه ای خریدیم . تهران هم آخرش نیومدم و با توجه به گفته ی دوستانمون یه ویوا خریدم 275 . مدل Ace .
    مشخصاتشم ایناست:
    تنه 19 اینچ فکر کنم
    ترمز های وی بریک با مرک تکرو
    دوشاخ جلو : RST Gila
    طبق انداز جلو : شیمانو تاپ سیس
    شانژمان عقب : شیمانو اسرا
    لاستیک هم : کندا
    کرپی فرمان و فرمان : زوم

...
    دوستان قیمت تهران چنده؟ چقدر گرون بهم داده؟
    راستی این یارو برای تنظیم دنده ها هی ناز می کرد . رفتم تو اینترنت کلی آموزش تصویری و فیلم واینا گرفتم و اینقدر به دنده ها ور رفتم که به نظر خودم و دوستام خیلی عالی شده . هم جلو و هم عقب . خیلی آروم و سری دنده ها عوض میشه بدون هیچ مشکلی .

تنها مشکل من که می خواستم دوستان کمکم کنند اینه که : محل اتصال کرپی فرمان و دوشاخ جلو حدود 1 تا 2 میل بازی می کنه . یعنی انگار لق هستش. البته خیلی کمه . یعنی برای متوجه شدنش باید چرخ جلو رو بذارید کنار دیوار و ترمز جلو رو هم بگیرید و وقتی به فرمان فشار میارید روبه جلو و عقب توی محل اتصال 1 یا 2 میلیمتر لقی مشاهده میشه . بردم نشون مغازه دار هم دادم و پیچ کرپی به دوشاخ رو سفت تر کرده ولی هنوز هم این مشکل هست
    چه کار کنم؟ اصلا مهم هست این مشکل؟

راستی با اجازه دوستان تا همین امروز فردا عکساشو می ذارم تو تاپیک عکس های دوچرخه ها .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راستی دوستان من هر روز با این دوچرخه 10 20 و یا 30 کیلومتر تو شهر میرم . (با گوگل ارث حساب می کنم ( از سر بیکاری )) . می خوام از خونه مون تا دهاتمون یه بار برم که 30 کیلومتری راه هست . یه شیب خیلی کم هم حتما داره( با توجه به اینکه فاصله از سطح دریا برای شهر و اون دهاتمون متفاوته ) که البته با چشم قابل دیدن نیست . به نظرتون می تونم با این آمادگی برم؟ یا هنوز زوده؟ آماتورم دیگه ، یه کم می ترسم وسط راه آب روغن قاطی کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راستی دوستان من هر روز با این دوچرخه 10 20 و یا 30 کیلومتر تو شهر میرم . (با گوگل ارث حساب می کنم ( از سر بیکاری )) . می خوام از خونه مون تا دهاتمون یه بار برم که 30 کیلومتری راه هست . یه شیب خیلی کم هم حتما داره( با توجه به اینکه فاصله از سطح دریا برای شهر و اون دهاتمون متفاوته ) که البته با چشم قابل دیدن نیست . به نظرتون می تونم با این آمادگی برم؟ یا هنوز زوده؟ آماتورم دیگه ، یه کم می ترسم وسط راه آب روغن قاطی کنم
    مبارکه عکس ازش می گذاری ببینیم چه شکلیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مبارکه عکس ازش می گذاری ببینیم چه شکلیه
    فعلا همین 2 تا رو دارم . چند روز پیش با پسر عمه ام رفتیم تو کوه و بیابون . خیلی حال داد . 2 3 بار نزدیک بود که زمی نبخورم که خدا رو شکر نخوردم . این 2 تا رو اونجا گرفتم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از Zeee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •