تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 68 از 1135 اولاول ... 1858646566676869707172781181685681068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

برای در اومدن از رانژه هم حداکثر 48 ساعت طول میکشه .
    واقعا اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه، آدم میتونه هی ISP عوض کنه
    یادمه قدیما خیلی اذیت میکردن تا خط از رانژه در بیاد

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام این اولین پست من با اینترنت Eco512 شاتل هست و امروز عصر هم اولین انتخاب واحدم با اینترنت پرسرعت خونگی!!

پاینده باد شاتل!
    مبارک باشه
    راستی توی کنترل پنل کاربریت(my.shatel.ir) نگاه کن توی قسمت آخرین پیش فاکتور ببین این 3 گیگ رایگان ماه رمضان هم به شما دادن؟!
    با سلام ببین دوست عزیز تفصیر خودت هم هست . شما باید تحقیق می کردی آخه مورچه چی بود که کله پاچه چی باشه . این دیتا نت خودش تو دایل آپ هاش مونده . برای در اومدن از رانژه هم حداکثر 48 ساعت طول میکشه .
    قبلا که حداقل یک هفته بود...
    امکان نداره 48 ساعت باشه چون باید فرم قطع رانژه را بفرستن مخابرات که این خودش حداقل 48 ساعت طول میکشه تا بفرستن و مخابرات هم بستگی به حوصله اش حداقل2 3 روز طول میکشه...

واقعا اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه، آدم میتونه هی ISP عوض کنه
    یادمه قدیما خیلی اذیت میکردن تا خط از رانژه در بیاد
    اره
    سلام
    حالا به نظر شما من از کدومشون بگیرم؟ صبا یا شاتل؟
    من تو محدوده مخابرات سلمان هستم
    شما میدونی چند روز طول میکشه تا این فن آوا سرویسش رو از روی خطم برداره ؟
    من از 86/11 تا الان از شاتل دارم و راضی هستم پول 128 میدم 512 دارم

3. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه usamilad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه متاسفانه سه گیگ ترافیک به من نرسید وقتی هم که با مسوول شاتل چت آنلاین کردم، گفت: این ترافیک هدیه قبل از 15 هم تعلق میگرفته و حالا نمیشه!

5. این کاربر از usamilad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jupiter1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

مبارک باشه
    راستی توی کنترل پنل کاربریت(my.shatel.ir) نگاه کن توی قسمت آخرین پیش فاکتور ببین این 3 گیگ رایگان ماه رمضان هم به شما دادن؟!

من توی این سایتی که میگی میرم ولی نمیتونم لاگین کنم
    یوزر نیم و پسوردو نمیشناسه
    اما توی online.shatel.ir که میرم میتونم وارد شم!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من يک سالي ميشه که از شاتل دارم 512 ECO
    اخيرا يعني يک ماه اخير سرعت شبانه اون بسيار کم شده در حد ديال آپ و به مرکز تماس گرفتم گفتم اقا اگه اينطوري هست شما رايگان رو اصلا برداريد اخه من دارم هزينه 512 مي دهم و نه ديال آپ که شب ساعت يک که مي شه سرعت مي شه 3 کيلوبايت و همه چيز کند مي شه گفتم شما دانلود من رو بزاريد براي صبح خلاصه از اين بحث ها با تهران و شيراز کردم به هيچ نتيجه اي هم نرسيدم جز پول تلفن بيخود که بايد بدهم بابت اين تماس ها
    من مخابرات مدرس هستم و دوستان که الان دانلود دارند شب ها چه شکل هست مثل قبل هست يا نه شما هم مشکل پيدا کرديد
    با تشکر
    Last edited by internet; 07-09-2009 at 13:52.

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

متاسفانه امروز من رفتم يک گيگ زودتر از موقع از شاتل خريداري کردم و بعد مي بينم سه گيگابايت هديه داده
    و هر چي هم تماس گرفتم متاسفانه شاتل مثل يک تابو شده و انگار که حکم خدا هست که شما اگه پول واريز کرديد ديگه پولت برگشت نمي خورده از اين شيراز که فقط بلده بگه نه نمي شه تا تهران پيگيري کردم
    مي گم شما چرا خبر نداديد مي گه ما در قسمت پيش فاکتور زديم مي گم مرد حسابي پيش فاکتور چه ربطي به ترافيک مصرفي داره
    شما بايد تو ترافيک مصرفي مي زدي
    مي گم شما براي اين که بگي ما سه گيگ رايگان داديم و انقدر پول نگرفتيم و براي کلاس کار خودتون اومديد به اشتباه زديد توي پيش فاکتور من پيش فاکتور ماه بعد رو پرداخت کردم اصلا تا يک ماه ديگه اون جا نيازي نيست من برم که شما رفتي خبر زدي
    مي گم چه طور شما در صفحه اول شاتل مي زني زرقون رو اينترنت پر سرعت داديم ولي نمي ياي اين سه گيگ رو بزني
    گفتم بعد از يک سال که من از شاتل گرفتم با همه نارضايتي که دارم هميشه و هر روز هم بيشتر مي شه سه گيگ هديه داد که اون هم شد بلاي جون ما و رفت توي اعصابمون الان هم ده هزار تومن مفت و مجاني دادم به هيچ دردم نمي خوره
    اين هم از داستان ما با شاتل که کم مونده بود فقط ...
    هر وقت زنگ مي زنم مي گم من با مديريت کل شاتل کار دارم البته بعيد مي دونم که اين جا اصلا مديري داشته باشه
    اخه اين حساب انلاين شاتل که از کره مريخ نيومده يه جوري مي گه پول قابل برگشت نيست انگار ملت از پشت کوه اومدند
    خلاصه من که شيراز هستم ولي اگه تهران بودم تا اين پول رو پس نمي گرفتم ول کن قضيه نبودم چون کارمنداش اشتباه مي کنند کاربران بايد ضرر بدهند الان هم ول کن معامله نيستم از شيراز تا تهران
    اخه اين اينترنت من و شما که مثل پيچ راديو نيست که بخواهند هر ماه شل و سفت کنند يه ارتباط هست که وصله خوب اين کارمندان که هر روز هم اسم عوض مي کنند اونجا دارن چه غلطي مي کنند ؟
    طرف نشسته اونجا پول مفت مي گيره تماس مي گيرم مي گه برو اين يک گيگ رو مصرف کن من هم گفتم من مثل شما نيستم بشينم پول بياد به حسابم اون هم در حلال و حروم بودنش شک دارم من براي اين ده هزار تومن دو روز بايد سگ دو بزنم تا به دست بياد
    Last edited by internet; 07-09-2009 at 13:41.

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من خيلي اينجا نمي يام چون ببخشيد جسارت نشه پي سي ورد مال زير 18 سال هست و يه عده نشستند صبح تا شب يا اواتارت رو مي بندند يا پست ات رو مي بنند يا امضات رو انگولک مي کنند
    شما الان نيگاه کنيد نه آواتار دارم نه امضاء دارم نه ...
    خلاصه اين که گفتم زير 18 سال منظورم اينه که مثل زير هيجده سال با ملت برخورد مي شه و خوب ديگه خلايق هر چه لايق بيشتر از اين سن اينجا دوام نمي ياره براي همين تاپيک هم الانه که يکي از همون زير 18 سال ها بياد من رو يه مدت معلق کنه با اين که من خيلي کم اينجا مي يام اون هم از موتورهاي جستجو بر حسب اتفاق يه دفعه سر از اينجا در مي يارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه jupiter1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

متاسفانه امروز من رفتم يک گيگ زودتر از موقع از شاتل خريداري کردم و بعد مي بينم سه گيگابايت هديه داده
    و هر چي هم تماس گرفتم متاسفانه شاتل مثل يک تابو شده و انگار که حکم خدا هست که شما اگه پول واريز کرديد ديگه پولت برگشت نمي خورده از اين شيراز که فقط بلده بگه نه نمي شه تا تهران پيگيري کردم
    مي گم شما چرا خبر نداديد مي گه ما در قسمت پيش فاکتور زديم مي گم مرد حسابي پيش فاکتور چه ربطي به ترافيک مصرفي داره
    شما بايد تو ترافيک مصرفي مي زدي
    مي گم شما براي اين که بگي ما سه گيگ رايگان داديم و انقدر پول نگرفتيم و براي کلاس کار خودتون اومديد به اشتباه زديد توي پيش فاکتور من پيش فاکتور ماه بعد رو پرداخت کردم اصلا تا يک ماه ديگه اون جا نيازي نيست من برم که شما رفتي خبر زدي
    مي گم چه طور شما در صفحه اول شاتل مي زني زرقون رو اينترنت پر سرعت داديم ولي نمي ياي اين سه گيگ رو بزني
    گفتم بعد از يک سال که من از شاتل گرفتم با همه نارضايتي که دارم هميشه و هر روز هم بيشتر مي شه سه گيگ هديه داد که اون هم شد بلاي جون ما و رفت توي اعصابمون الان هم ده هزار تومن مفت و مجاني دادم به هيچ دردم نمي خوره
    اين هم از داستان ما با شاتل که کم مونده بود فقط ...
    هر وقت زنگ مي زنم مي گم من با مديريت کل شاتل کار دارم البته بعيد مي دونم که اين جا اصلا مديري داشته باشه
    اخه اين حساب انلاين شاتل که از کره مريخ نيومده يه جوري مي گه پول قابل برگشت نيست انگار ملت از پشت کوه اومدند
    خلاصه من که شيراز هستم ولي اگه تهران بودم تا اين پول رو پس نمي گرفتم ول کن قضيه نبودم چون کارمنداش اشتباه مي کنند کاربران بايد ضرر بدهند الان هم ول کن معامله نيستم از شيراز تا تهران
    اخه اين اينترنت من و شما که مثل پيچ راديو نيست که بخواهند هر ماه شل و سفت کنند يه ارتباط هست که وصله خوب اين کارمندان که هر روز هم اسم عوض مي کنند اونجا دارن چه غلطي مي کنند ؟
    طرف نشسته اونجا پول مفت مي گيره تماس مي گيرم مي گه برو اين يک گيگ رو مصرف کن من هم گفتم من مثل شما نيستم بشينم پول بياد به حسابم اون هم در حلال و حروم بودنش شک دارم من براي اين ده هزار تومن دو روز بايد سگ دو بزنم تا به دست بياد
    عزیزم فقط شاتل نیست!
    اهمه جا متاسفانه همین شده، همه شدن عین سیاه چاله! پول که بدی، دیگه برگشت تو کارش نیست!
    هر چی هم اصرار کنی به نتیجه ای نمیرسی! باز خدا رو شکر کن که سر و تهش 10 تومنه!
    به نظر من برو بشین این 4 گیگ اضافه رو تا تهشو دانلود کن و مصرف کن و به دلت هم غم راه نده!!!!

داره خودمونی میشه usamilad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

جناب internet ، من به کل وضعیتم با شما فرق میکنه، روزها با همین Eco512 با سرعت 70 دانلود میکنم و شب ها 1-7 با سرعتی حداقل 40 و حداکثر 60

من همین دو وزه که شاتل دارم خیلی راضیم ولی فقط از اتمام ترافیک 5 گیگ میترسم چون ما با سه تا سیستم تو خونه از این اینترنت استفاده میکنیم

مرکزم هم ولیعصر هست
    Last edited by usamilad; 07-09-2009 at 17:17. دليل: غلط املایی

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من توی این سایتی که میگی میرم ولی نمیتونم لاگین کنم
    یوزر نیم و پسوردو نمیشناسه
    اما توی online.shatel.ir که میرم میتونم وارد شم!!!!
    عجیبه!
    مگه میشه!
    همچنین چیزی ندیدم/.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •