واقعااگه اینجوری باشه که خیلی خوبه، آدم میتونه هی ISP عوض کنه
یادمه قدیما خیلی اذیت میکردن تا خط از رانژه در بیاد![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
واقعااگه اینجوری باشه که خیلی خوبه، آدم میتونه هی ISP عوض کنه
یادمه قدیما خیلی اذیت میکردن تا خط از رانژه در بیاد![]()
مبارک باشه
راستی توی کنترل پنل کاربریت(my.shatel.ir) نگاه کن توی قسمت آخرین پیش فاکتور ببین این 3 گیگ رایگان ماه رمضان هم به شما دادن؟!
قبلا که حداقل یک هفته بود...
امکان نداره 48 ساعت باشه چون باید فرم قطع رانژه را بفرستن مخابرات که این خودش حداقل 48 ساعت طول میکشه تا بفرستن و مخابرات هم بستگی به حوصله اش حداقل2 3 روز طول میکشه...
اره
من از 86/11 تا الان از شاتل دارم و راضی هستم پول 128 میدم 512 دارم![]()
نه متاسفانه سه گیگ ترافیک به من نرسید وقتی هم که با مسوول شاتل چت آنلاین کردم، گفت: این ترافیک هدیه قبل از 15 هم تعلق میگرفته و حالا نمیشه!
من توی این سایتی که میگی میرم ولی نمیتونم لاگین کنم
یوزر نیم و پسوردو نمیشناسه
اما توی online.shatel.ir که میرم میتونم وارد شم!!!!
من يک سالي ميشه که از شاتل دارم 512 ECO
اخيرا يعني يک ماه اخير سرعت شبانه اون بسيار کم شده در حد ديال آپ و به مرکز تماس گرفتم گفتم اقا اگه اينطوري هست شما رايگان رو اصلا برداريد اخه من دارم هزينه 512 مي دهم و نه ديال آپ که شب ساعت يک که مي شه سرعت مي شه 3 کيلوبايت و همه چيز کند مي شه گفتم شما دانلود من رو بزاريد براي صبح خلاصه از اين بحث ها با تهران و شيراز کردم به هيچ نتيجه اي هم نرسيدم جز پول تلفن بيخود که بايد بدهم بابت اين تماس ها
من مخابرات مدرس هستم و دوستان که الان دانلود دارند شب ها چه شکل هست مثل قبل هست يا نه شما هم مشکل پيدا کرديد
با تشکر
Last edited by internet; 07-09-2009 at 13:52.
متاسفانه امروز من رفتم يک گيگ زودتر از موقع از شاتل خريداري کردم و بعد مي بينم سه گيگابايت هديه داده
و هر چي هم تماس گرفتم متاسفانه شاتل مثل يک تابو شده و انگار که حکم خدا هست که شما اگه پول واريز کرديد ديگه پولت برگشت نمي خورده از اين شيراز که فقط بلده بگه نه نمي شه تا تهران پيگيري کردم
مي گم شما چرا خبر نداديد مي گه ما در قسمت پيش فاکتور زديم مي گم مرد حسابي پيش فاکتور چه ربطي به ترافيک مصرفي داره
شما بايد تو ترافيک مصرفي مي زدي
مي گم شما براي اين که بگي ما سه گيگ رايگان داديم و انقدر پول نگرفتيم و براي کلاس کار خودتون اومديد به اشتباه زديد توي پيش فاکتور من پيش فاکتور ماه بعد رو پرداخت کردم اصلا تا يک ماه ديگه اون جا نيازي نيست من برم که شما رفتي خبر زدي
مي گم چه طور شما در صفحه اول شاتل مي زني زرقون رو اينترنت پر سرعت داديم ولي نمي ياي اين سه گيگ رو بزني
گفتم بعد از يک سال که من از شاتل گرفتم با همه نارضايتي که دارم هميشه و هر روز هم بيشتر مي شه سه گيگ هديه داد که اون هم شد بلاي جون ما و رفت توي اعصابمون الان هم ده هزار تومن مفت و مجاني دادم به هيچ دردم نمي خوره
اين هم از داستان ما با شاتل که کم مونده بود فقط ...
هر وقت زنگ مي زنم مي گم من با مديريت کل شاتل کار دارم البته بعيد مي دونم که اين جا اصلا مديري داشته باشه
اخه اين حساب انلاين شاتل که از کره مريخ نيومده يه جوري مي گه پول قابل برگشت نيست انگار ملت از پشت کوه اومدند
خلاصه من که شيراز هستم ولي اگه تهران بودم تا اين پول رو پس نمي گرفتم ول کن قضيه نبودم چون کارمنداش اشتباه مي کنند کاربران بايد ضرر بدهند الان هم ول کن معامله نيستم از شيراز تا تهران
اخه اين اينترنت من و شما که مثل پيچ راديو نيست که بخواهند هر ماه شل و سفت کنند يه ارتباط هست که وصله خوب اين کارمندان که هر روز هم اسم عوض مي کنند اونجا دارن چه غلطي مي کنند ؟
طرف نشسته اونجا پول مفت مي گيره تماس مي گيرم مي گه برو اين يک گيگ رو مصرف کن من هم گفتم من مثل شما نيستم بشينم پول بياد به حسابم اون هم در حلال و حروم بودنش شک دارم من براي اين ده هزار تومن دو روز بايد سگ دو بزنم تا به دست بياد
Last edited by internet; 07-09-2009 at 13:41.
من خيلي اينجا نمي يام چون ببخشيد جسارت نشه پي سي ورد مال زير 18 سال هست و يه عده نشستند صبح تا شب يا اواتارت رو مي بندند يا پست ات رو مي بنند يا امضات رو انگولک مي کنند
شما الان نيگاه کنيد نه آواتار دارم نه امضاء دارم نه ...
خلاصه اين که گفتم زير 18 سال منظورم اينه که مثل زير هيجده سال با ملت برخورد مي شه و خوب ديگه خلايق هر چه لايق بيشتر از اين سن اينجا دوام نمي ياره براي همين تاپيک هم الانه که يکي از همون زير 18 سال ها بياد من رو يه مدت معلق کنه با اين که من خيلي کم اينجا مي يام اون هم از موتورهاي جستجو بر حسب اتفاق يه دفعه سر از اينجا در مي يارم
عزیزم فقط شاتل نیست!
اهمه جا متاسفانه همین شده، همه شدن عین سیاه چاله! پول که بدی، دیگه برگشت تو کارش نیست!
هر چی هم اصرار کنی به نتیجه ای نمیرسی! باز خدا رو شکر کن که سر و تهش 10 تومنه!
به نظر من برو بشین این 4 گیگ اضافه رو تا تهشو دانلود کن و مصرف کن و به دلت هم غم راه نده!!!!
جناب internet ، من به کل وضعیتم با شما فرق میکنه، روزها با همین Eco512 با سرعت 70 دانلود میکنم و شب ها 1-7 با سرعتی حداقل 40 و حداکثر 60
من همین دو وزه که شاتل دارم خیلی راضیم ولی فقط از اتمام ترافیک 5 گیگ میترسم چون ما با سه تا سیستم تو خونه از این اینترنت استفاده میکنیم
مرکزم هم ولیعصر هست
Last edited by usamilad; 07-09-2009 at 17:17. دليل: غلط املایی
عجیبه!
مگه میشه!
همچنین چیزی ندیدم/.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)