بستگی به استفاده هر کسی داره ولی تا 3 روز دووم داره!(با کارکرد متوسط!)
بستگی به استفاده هر کسی داره ولی تا 3 روز دووم داره!(با کارکرد متوسط!)
کسی می دونه قیمتش تو مالزی چنده ؟؟
ویرایش شد.
Last edited by M@hdi-B; 13-03-2009 at 18:43.
مرسی vanish جان از راهنمایت.امروز رفتم یه مغازه موبایل فروشی توی اصفهان یه برنامه فارسی به اسم مکان یاب.نقشه اصفهان رو نصب کرد اما گفت که نقشه خوزستان رو نداره. نقشه کل استان اصفهان ( فقط راه ها ) و نقشه کامل شهر اصفهان 14000 تومان گرفت.
اما gps امروز خود به خود کار افتاد.امتحان کردم توی اتاق پرده ها هم کشیده بودن و هیچ راهی به بیرون نبود خیلی سریع ماهواره ها رو پیدا کرد.واقعا سرعتش عالیه.
دوتا سوال دیگه داشتم.اول اینکه gps data ازاعتبار خطم پول کم میکنه و دیگه اینکه یه برنامه مثل total recall برای ضبط صدا بدون بیپ چی هست؟
مرسی
من شنیدم که این رنگ آبی و قرمز کنار گوشی یه سنسور داره که به هرچیزی نزدیک کنیم رنگ اون چیزو میگیره.ازفروشنده ای که خریدم پرسیدم گفت درسته.اما خودم متوجه نشدم.
آیا نرم افزار هاش موجود هست؟مخصوصا smartgps؟
من موندم این را بخرم یا 6220 classic کسی نظری نداره؟
قابلی نداشتمرسی vanish جان از راهنمایت
عجب نامردی بودهامروز رفتم یه مغازه موبایل فروشی توی اصفهان یه برنامه فارسی به اسم مکان یاب.نقشه اصفهان رو نصب کرد اما گفت که نقشه خوزستان رو نداره. نقشه کل استان اصفهان ( فقط راه ها ) و نقشه کامل شهر اصفهان 14000 تومان گرفت.
میگفتی لینک برنامه ها و نقشه ها رو بهت میدادم با یه کارت اینترنت 500 تومنی کارت راه می افتاد
برای ضبط صدا حین مکالمه تلفنی بکار میره طوری که طرف متوجه نشه داری صداشو ضبط میکنییه برنامه مثل total recall برای ضبط صدا بدون بیپ چی هست؟
چرت وپرت گفتنمن شنیدم که این رنگ آبی و قرمز کنار گوشی یه سنسور داره که به هرچیزی نزدیک کنیم رنگ اون چیزو میگیره.ازفروشنده ای که خریدم پرسیدم گفت درسته.اما خودم متوجه نشدم.
نرم افزارش فعلا زیاد نیست در موردsmartgps هم من خودم نصب کردم ولی چون نمیتونم از shortcut هاش استفاده کنم یه خورده کار باهاش سخت شدهآیا نرم افزار هاش موجود هست؟مخصوصا smartgps؟
ونیش جان ممنون از پاسخت
در یک کلام ارزش داره بخرمش یا نه
الان imate kjam دارم به نظرت بهتر از اونه؟
با اجازه از ونیش جان!
ارزش که داره بستگی به کار و خواسته ای که از گوشی داری هم داره!
imate kjam یکم قدیمیه ولی خوب هر چی باشه ویندوز موبایله و این سیمبینه! مسلما ویندوز موبایل بهتره پس اگه با سیستم عاملش مشکلی نداری توصیه میشه!
من دنبال دوربین خوب نیستم چون 5 مگا پیکسلش هم به درد نخوره نسبت به 5 مگاپیکسل دوربین دیجیتال
صدای موسیقی هم واسم مهم نیست
من gps واسم مهمه و در درجه بعدی تاچ اسکرین بودن
اما تنها چیزی که یکم دو دلم کرده اینه که بچه ها میگن این گوشی اسپیکرش خش خش می کنه.
و مورد دیگه اینکه ساپورت نرم افزاری هم اونچنان نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)