معلوم نیست دقیقا
ولی بین 2 هفته تا 40 روز احتمالا طول میشکشه![]()
معلوم نیست دقیقا
ولی بین 2 هفته تا 40 روز احتمالا طول میشکشه![]()
دوستان منم تقریبا 20 رووز پش ثبت نام کردم قیمت شده 118 تمن + کتاب (قیمت کتاب 4 تمن)
راستی یکی از کاربران هم یک سوال در مورد تمدید گواهی نامه پرسیده بود که برا تمدید اگه سرباززی نرفته باشی مشکلی پیش نمی اد ؟؟؟ (منم همین سوال رو داشتم )
---------
و یک سوال هم داشتم الان گواهی نامه هایی که صادر میشن مدت اعتبارشون چند ساله؟
Last edited by starn; 12-02-2010 at 19:54.
يك ساله! تو جاده هم ممنوعه! هرچند كيه كه گوش بده![]()
آره ممنوعه
اما همونی که خودت گفتی![]()
یک سال !!!!!!!خیلی کمه بابا دوستام تابستون همین سال 88 گرفتم اعتبارس 5 سال الان چرا شده 1 سال؟!!!!
صفحه ی قبل از کاربران گرفته بود که رفته تمدید کنه گفتن اینا تمدید نمیخواد یعنی چی؟!!!؟
راستی جواب اون سوالم اگه می شه لطف کنید
یکی از کاربران هم یک سوال در مورد تمدید گواهی نامه پرسیده بود که برا تمدید اگه سرباززی نرفته باشی مشکلی پیش نمی اد ؟؟؟ (منم همین سوال رو داشتم )
نه! منم خودم تابستون امسال گرفتم كه اعتبارش يك ساله و اگه تخلف نكني و راهنمايي رانندگي خوشش بياد ازتبراي 5 سال تمديدش ميكنن
پعنی پشت کارتت نوشته 1 ساله؟!
بعد خودش بخواد تمدید کنه باید ببری گوهنامرو بدی یکی دیگه بگیری؟!
راستی الان زنگ زدم به یکی از بچه ها که 1 ماه پش اومده گواهی نامش گفتم چند سال اعتبارش گفت 5 سال!!!
پس چرا بعضی ها 1 سالش بعضی ها 5؟!!!!
اينجوري نوشته شده:
توضيح : اعتبار گواهينامه ب-1 شما از تاريخ صدور يك سال مي باشد! كه در صورت عدم ارتكاب تخلفات رانندگي و رعايت شرايط ابلاغي تا 5 سال معتبر خواهد بود!
توي پست هاي قبلي هم در مورد تمديدش دوستان گفتن يه نگاهي به پست هاي قبلي بنداز![]()
اگه یه زمانی در جاده خلافی مرتکب بشین گواهی نامه شما رو طبق قانون میتونن باطل کنن
هیچ تذکری هم در کار نیست
همونطور که گواهی نامه دوستمو باطل کردن
در مورد اعتبار هم توضیحتون کامل دقیق بود
اول 1 سال اعتبار داره اگه خلاف های حادثه ساز رو انجام ندین و گواهی نامتون سوراخ نشه و اون 1 سال تموم بشه 4 ساله دیگه اعتبار خواهد داشت
یعنی در مجموع 5 سال
جالب اینجاست یکی دیگه از قوانین که توی آموزشگاه میگفتن این بود که نبید ساعت 12 شب به بعد هم رانندگی کنیم
چراشو دیگه نمیدونم!
اگه گواهی نامه تا 3 بار(شایدم 5 بار دقیق خاطرم نیست) سوراخ بشه دیگه باطل خواهد بود!
من تا الان ندیدم کسی سوراخ کنه خودمم خلاف خارج از جاده زیاد داشتم ولی سوراخ نکردن
اتفاقا دیروز یکیشون تهدیدم کرد که بیخیال شد
خب يعني اصلا نميشه تو جاده نشست؟ آخه من يه سري تو جاده روندم خيلي حال داداگه یه زمانی در جاده خلافی مرتکب بشین گواهی نامه شما رو طبق قانون میتونن باطل کنن
هیچ تذکری هم در کار نیست
همونطور که گواهی نامه دوستمو باطل کردن
اگه سرعت مجاز رو رعايت كنيم كه چيزي نميگن كه ؟:دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)