ممنون از جوابتون
مموری کارت رو فرمت کردم تقریبا درست شده ولی هنوز یه درصد کمی از فایل ها اینجوری میشن که زیاد مهم نیست.
ممنون از جوابتون
مموری کارت رو فرمت کردم تقریبا درست شده ولی هنوز یه درصد کمی از فایل ها اینجوری میشن که زیاد مهم نیست.
MOVED
سلام دوستان.. ببخشيد اين سوال خيلي عجله اي شد... من گوشيم (N95) مشكل شارژ داشت.. يعني شارژر وصل ميكردم نميشناخت... خلاصه دادم بيرون مرده يه چيزشو عوض كردو 25 تومنم ازم گرفت.. گفت به خاطر استفاده از شارژر نا مناسبه... منم فكر كردم راست ميگه چون از شارژر 3110 استفاده ميكردم... حالا كاري بهش نداريم... گفتم دارم ميام خونه يه شارژر N95 هم بگيرم...البته از يه موبايل فروشي ديگه... پيرمرده چندتا شارژر امتحان كرد... به جاي USB گوشي اشاره كرد و گفت از اينجا شارژ نميشه؟ گفتم نه... با اين حال يه شارژر USB هم امتحان كرد*** ديد شارژ نميكنه بيخيال شد... خلاصه يه شارژر از اونجا گرفتيم اومديم بيرون... اومدم خونه ديدم USB گوشيم كار نميكنه(چون هميشه گوشي رو وصل ميكنم به پي سي و به اينترنت كانكت ميشم) يعني وقتي كابل رو وصل ميكنم اون گزينه ي pc suite يا Printer و از اين چيزا كه بايد يكيشو انتخاب كنيم نمياد... اصلا نه گوشي ميشناستش نه كامپيوتر... من واقعا به USB احتياج دارم... شما ميگين چكار كنم؟!!!! خيلي عجله دارم توروخدا كمك كنيد....![]()
سلام خسته نباشید
من موبایل ان 82 دارم نمی دونم چرا دوربین پشت گوشی ام کار نمیکنه ؟
نمی دونم مشکل چیه ؟
من رو راهنمایی کنید
سلام افشین جان به پی سی خوش اومدی
گوشیت ضربه خورده اونجوری شده؟ وقتی لنزش رو باز میکنی چه پیغامی میده؟ یه خورده بیشتر توضیح بده. شاید نرم افزاری باشه.
دوستان كسي جواب سوال منو نميده؟![]()
سلام.احتمالا مشکل از همون جایی بوده که یارو شارژر کرده توی یو اس بیش. مشکل سخت افزاری پیدا کرده لابد. بده مغازه.
سلام به همه
من گوشی 5530 دارم یه مدتیه که تا میخوام صحبت کنم باهاش خاموش میشه.
فلش کردم نشد.آپدیت کردم نشد.
بیرون گفتن که از PF اش هست باید عوض شه...
یه سری هم میگن که بازش کنی پشتش یه برچسب بچسبونی حله...
حالا میخوام بازش کنم چسب بزن اما نمیدونم چجوری باز میشه
اگه کسی میدونه کمکم کنه دیگه کلافه شدم...
![]()
سلام بچه ها
من یه c3 خریدم امروز بعد چندتا مورد دارم :(
1- واسه استفاده از فیس بوکش با هزار زور وقتی سیم کارت توش نبود با communities اشو با وایر لس خونه باز کردم فیس بوکو بعد که سیم کارتمو انداختم چه همراه اول چه ایرانسل تا میزنم مینویسه getting sevice بعدشم مینویسه service is not available من این گوشیو واسه نتش خریدم توروخدا کمک کنید :((
2- واسه سایت باز کردنشم اینترنتم وصله بعد که مثلا یاهو رو میزنم یا مینویسه pocket data نمیدونم ارورو اینا یا اگه اینو ننویسه مینویسه link not available یا temporary network problem :(
3- واسه ovi هم میزنم روش منو ها باز میشه اما همش خالیه هیچی توش نیس که من مثلا یاهو مسنجری چیزیو انتخاب کنم :(
4- ایرانسلم که توش بود اس ام اس درس میرفتو میومد اما همراه اولم به هیچ شماره ای اس ام اس نمیزنه سند نمیشه :(
توروخدا مردونگی کنید کمکم کنید:((((
بچه ها مشکل 4 ام حل شد اما بقیش سر جاشه توروخدا کمک کنید:((((
سلام
سنسور چرخش اتوماتیک صفحم از کار افتاده چیکارکنم؟!؟!؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)