یه مدل اسپیکر دیده بودم شبیه توپ بود میچرخوندیش باز میشد که صداش بهتر شه. اندازه ش هم کوچیک بود ولی صداش خیلی خوب بود. اگه بتونی از اونا پیدا کنی عالیه.
یه مدل اسپیکر دیده بودم شبیه توپ بود میچرخوندیش باز میشد که صداش بهتر شه. اندازه ش هم کوچیک بود ولی صداش خیلی خوب بود. اگه بتونی از اونا پیدا کنی عالیه.
prowler جان از این اسپیکری که میگی اسمی چیزی نداری؟
با تشکر از همه دوستان
میشه یه اسپیکر خوب معرفی کنین؟
اسپیکری که معرفی میکنین اگه میشه این مشخصه ای که عثمان گفت رو داشته باشه...اگه می خوای کیفیت صداش خوب باشه دقت کن که snr اسپیکر از 95db کمتر نباشه
خوده کاوون اسپیکر نداره؟
Last edited by timsar jackson; 13-06-2009 at 00:56.
اسمش یادم نیست. یکی از بچه ها گرفته بود باید ازش بپرسم بگم. مغازه های پایتخت داشتن.
به همه پلیر ها میشه اسپیکر پرتابل وصل کرد ولی مساله ای که هست اینه که آیا میتونی همه جا با خودت ببریش؟
اسپیکر خوب که من نمیشناسم چون تا حالا دنبالش نرفتم
خوده کاوون هم اسپیکر نداره و تولید نمیکنه حتی امرتات هم تا اونجایی که می دونم نداره
مرسی عثمان جاناسپیکر خوب که من نمیشناسم چون تا حالا دنبالش نرفتم
خوده کاوون هم اسپیکر نداره و تولید نمیکنه حتی امرتات هم تا اونجایی که می دونم نداره
از بچه ها کس دیگه ای نمیشناسه اسپیکر خوب؟
الان اکثر مارک های معتبر ، یکی دو مدل اسپیکر قابل حمل هم دارن ... creative چندین مدل داره ، سونی داره ، سامسونگ داره (حتی یه مدل بلوتوث داشت!!) .. اینا همه خوبن و اغب ایران گیر میان ... نمایندگی هاشون رو بپرس ... قیمت حدودی هم : 20 تومن به بالا ...
میتونین از این مارکا که گفتین مدل خوبشو معرفی کنین؟ آخه اینجا نمایندگیاشون نیست که برم ببینم........الان اکثر مارک های معتبر ، یکی دو مدل اسپیکر قابل حمل هم دارن ... creative چندین مدل داره ، سونی داره ، سامسونگ داره (حتی یه مدل بلوتوث داشت!!) .. اینا همه خوبن و اغب ایران گیر میان ... نمایندگی هاشون رو بپرس ... قیمت حدودی هم : 20 تومن به بالا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)