تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 156 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

اگر امروز هم میخواستید گوشی بخرید آیا باز سراغ n96 میرفتید و یا به انتخاب های دیگه مثل n85 و یا 8510 هم فکر میکردید؟
    آقای یزدان آخه چه چیزی گوشی n85 از گوشی n96 سرتره که بخواد این گوشی رو منصزف بشه و بره n85 بگیره ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من نمیگم n96 گوشیه کاملیه نه بالاخره هر گوشی یکسری نقاط ضعف دارن ولی در مقایسه با n85 واقعاً پادشاهی میکنه ....
    حالا اگه یه گوشی دیگه ای مثلاً مثل همین 8510 رو میگفتید یه چیزی ولی در حال حاضر خریدن n85 یعنی پول دور ریختن ....

N96 فقط یه مساله هنگش بود که با فریمور 12 این مشکلش حل شده ... دوستان از راه اندازی نشدن dvdbh گلایه دارن که اونم تا نهایتاً 2 ماه آینده راه اندازی میشه ... شما از هر نظر بخوای حساب کنی N96 از 85 سرتر هست .........
    Last edited by Saman-tci; 10-03-2009 at 02:40.

2. 2 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام بر دوستان خوبم
    من میخوام n96 بگیرم ولی وقتی رفتم بازار که بگیرم بهم گفتن که فقط چینی هست علت چیه؟
    از کجا میشه فهمید که گوشی فنلاند یا چینی قیمت بهم 450 تومن گفت کارکرده

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

تفاوت هاي n96 چینی و فنلاندي در چیه؟؟؟

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان خوبم
    من میخوام n96 بگیرم ولی وقتی رفتم بازار که بگیرم بهم گفتن که فقط چینی هست علت چیه؟
    از کجا میشه فهمید که گوشی فنلاند یا چینی قیمت بهم 450 تومن گفت کارکرده
    تفاوت هاي n96 چینی و فنلاندي در چیه؟؟؟
    اکثر گوشیهای جدید موجود توی بازار ایران چینیه.
    تعداد بسیار زیادی از اینها لیبلشون چنج شده و زده فنلاندی.
    این چینی ها هم تحت لیسانس نوکیا هستند و فکر نمیکنم فرق اساسی با فنلاندی داشته باشن.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

به نظر شما ارزش خرید دارن چینی ها؟؟؟؟؟
    و وسایل داخل جعبه چیه همراه گوشی؟؟؟

داره خودمونی میشه hbokayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقای یزدان آخه چه چیزی گوشی n85 از گوشی n96 سرتره که بخواد این گوشی رو منصزف بشه و بره n85 بگیره ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من نمیگم n96 گوشیه کاملیه نه بالاخره هر گوشی یکسری نقاط ضعف دارن ولی در مقایسه با n85 واقعاً پادشاهی میکنه ....
    حالا اگه یه گوشی دیگه ای مثلاً مثل همین 8510 رو میگفتید یه چیزی ولی در حال حاضر خریدن n85 یعنی پول دور ریختن ....

N96 فقط یه مساله هنگش بود که با فریمور 12 این مشکلش حل شده ... دوستان از راه اندازی نشدن dvdbh گلایه دارن که اونم تا نهایتاً 2 ماه آینده راه اندازی میشه ... شما از هر نظر بخوای حساب کنی N96 از 85 سرتر هست .........
    من بهت میگم چیه n85 از n96 سرتره

مزیت های n85 نسبت به n96

1. شارژ شدن از طریق usb
    2.فرستنده fm
    3.باتری فوق العاده قوی که باتری n96 نصف نصفشم نمیشه
    4. cpu بالاتر
    5. صفحه نمایش فوق العاده oled که اصلاً قابل قیاس با tft نیست
    6.خوش دست بودن،زیبایی بشتر و جمع و جور بودن نسبت به n96 در ضمن محافظ لنز دوربینم داره

تنها مزیت n96 نسبت به n85 فناوری ----H است که فعلاً در ایران راه نیافتده و با گوشی nec هم میشه TV دید

خوش باشی
    Last edited by hbokayi; 11-03-2009 at 20:37.

8. 3 کاربر از hbokayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من بهت میگم چیه n85 از n96 سرتره

مزیت های n85 نسبت به n96

1. شارژ شدن از طریق usb
    2.فرستنده fm
    3.باتری فوق العاده قوی که باتری n96 نصف نصفشم نمیشه
    4. cpu بالاتر
    5. صفحه نمایش فوق العاده oled که اصلاً قابل قیاس با tft نیست
    6.خوش دست بودن،زیبایی بشتر و جمع و جور بودن نسبت به n96 در ضمن محافظ لنز دوربینم داره

تنها مزیت n96 نسبت به n85 فناوری ----H است که فعلاً در ایران راه نیافتده و با گوشی nec هم میشه TV دید

خوش باشی
    اولا Cpu N96 دو هسته ای هست و سرعت پردازشش از N85 بالاتره.
    ثانیا به نظر من ظاهر N96 شیکتر از N85 هست .مخصوصا اون دکمه های سبز و قرمز N85 اصلا به دلم نمیشینه.(سلیقس دیگه)
    و صفحه 2.8 اینچش کاملا مناسب تماشای فیلم و تلویزیون هستش.
    در مورد حافظه 16 گیگش که میشه بهش مموری کارت هم اضافه کرد چیزی نمیگم!!
    وقتی تلویزیونش راه بیوفته مطمئنا خیلی از تهرانیهایی که میخوان بالای 400 هزینه کنن میان سراغ N96 !!!!
    خدا کنه اون موقع قیمتش طوری بکشه بالا که خز نشه !!!

در آخر هم بگم نوکیا هیچ گوشی ای رو با امکانات تکراری و یا کاملا برتر نسبت به یک مدل دیگه نمیزنه.
    هر گوشی ای یک مزیت هایی نسبت به بقیه داره که یک طیف خاص از کاربرا رو جذب میکنه ...

Last edited by اماستیاف; 11-03-2009 at 21:46.

10. 4 کاربر از اماستیاف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

خوش باشی
    به اون تنها مزیتهاش 16 گیگ مموری داخلی , lcd بزرگتر , طراحی کشویی دو طرفه با کلیدهای اختصاصی صوتی / بازی, دوربین قوی تر ( بنا به اذعان تمامی کسانی که 85 داشتن دوربین این گوشی یکی از ضغیفترین دوربینها در بین مدلهای جدید نوکیاس برای اثبات حرفم میتونید به تاپیک N85 در همین فروم مراجعه کنید ) , کلید کشویی برای قفل کردن صفحه کلید , شارژر ماشین که در بسته بندی موجوده , تیونر داخلی ----H TV و .... اضافه کنید ....
    .
    ببخشید قرار بود یک مزیت بگم ولی دیدم اینقدر زیاده دیگه به همینها بسنده کردم ... بازم ببخشید اگه زیاد شد

12. 3 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hbokayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به اون تنها مزیتهاش 16 گیگ مموری داخلی , lcd بزرگتر , طراحی کشویی دو طرفه با کلیدهای اختصاصی صوتی / بازی, دوربین قوی تر ( بنا به اذعان تمامی کسانی که 85 داشتن دوربین این گوشی یکی از ضغیفترین دوربینها در بین مدلهای جدید نوکیاس برای اثبات حرفم میتونید به تاپیک N85 در همین فروم مراجعه کنید ) , کلید کشویی برای قفل کردن صفحه کلید , شارژر ماشین که در بسته بندی موجوده , تیونر داخلی ----H TV و .... اضافه کنید ....
    .
    ببخشید قرار بود یک مزیت بگم ولی دیدم اینقدر زیاده دیگه به همینها بسنده کردم ... بازم ببخشید اگه زیاد شد
    lcd 100 برابر بزرگتر باشه ولی tft نباشه طراحی کشویی دو طرفه هم که n85 داره عزیز، اونجوری که ما در سایت موبایلستان به نقل از gsmarena خوندیم دوربین این دو گوشی کیفیتشون فرقی با هم نمیکنه تازه با آپدیت های بعدی هم کارایی دوربین بهترم میشه، کلید کشویی برای قفل کردن صفحه کلید هم بازم n85 داره عزیز، ما داریم میگیم باتری n85 کجا باتری n96 کجا اونوقت شما حرف از شارژر داخل ماشین میزنی ----H که گفتم مثل اینکه شما نمیدونی اینجا ایران وقتی میگن دو ماه دیگه یعنی دو سال دیگه اون مموری 16 گیگ هم عزیزم مزیت نیست قابلیت بعدش هم چه فرقی میکنه رم داخلی 16 گیگ باشه یا رم خارجی بالاخره وقتی چیزی رو دریافت میکنی رو یکدومش میریزی درسته.خوش باشی

یادم رفت بگم که gsmarena صفحه کلید n85 رو و کلید دوربین رو بهتر از n96 میدونه
    Last edited by hbokayi; 12-03-2009 at 14:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من n96 تا حالا ندیدم ولی n85 را 2 هفته بیشتر نداشتم و با 60 تومان ضرر فروختم . اصلاً گوشی خوبی نیست : بین دکمه هاش چون فاصله است سریع خاک جمع میشه ، صداش که فکر کنم از E250 هم بی کیفیت تر باشه ، کشوییش کاملاً لقه ،جال انگشت که خیلی تابلو روش میمونه و ... در کل ارزش اینقدر پول دادن را نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •