دوستان منم اونجایی که چندتا از آدمهای شرور یه دکتر رو گروگان توی یک اتاق دربسته گرفتنکه من باید روی 2 تا از دیوارها بمب بزارم ....اما وقتی بمب رو میترکونم بازم اون دکتر رو میکشن.......فکر کنم 7% باشه........
دوستان منم اونجایی که چندتا از آدمهای شرور یه دکتر رو گروگان توی یک اتاق دربسته گرفتنکه من باید روی 2 تا از دیوارها بمب بزارم ....اما وقتی بمب رو میترکونم بازم اون دکتر رو میکشن.......فکر کنم 7% باشه........
آهان گرفتم!
یعنی این ؟ زیرش نقطه نداره. ما باید بریم اون نقطه زیرش رو پیدا کنیم بعد یه جوری با X دیتکت کنیم که هر 2 تا توی صفحه باشن. درسته؟
ادیت:
و اون نقطه بیفته زیر علامت سوال. فکر کنم دیگه درست گفتم. هوم؟
کسی که به ما محل نذاشت
اگه ممکنه لطف کنید یه سیو قبل از ماموریت Stop Poision Ivy from destroying the island برام بذارید. دعاتون می کنم...![]()
بازی من خون نداره!چی کار کنم؟؟
جفتش رو با هم می ترکونی؟
خب اگه با هم بترکن که آدمها هم می میرن و کسی نمی مونه که دکتر رو بکشه!
سلام ......
این بازی من سیو نمی کنه ! باید چیکار کنم ؟! اکانت offline هم توی xlive ساختم ولی بازم سیو نمیکنه !
ممنون ........![]()
می شه یکم بیشتر توضیح بدین؟ کدوم دره بسته می شه؟ برای من هیچ دری بسته نمی شه و تا هر جا بخوام می تونم برگردم عقب! و اون وسط هم که می رم می خوام اونه دنبالم بدوه و بیاد روی اون قسمت ولی قبل از غار می پره تو آب.
چی کار کنم؟
من یه کرک از سایت BOYSTEAMPC دانلود کردم درست شد. یه امتحان بکن.
ایول درست شد !
Last edited by Xx Hossein xX; 17-09-2009 at 21:23.
سلامي دوباره
ميگم
كسي پيدا نشده سيو گيمشو از 45 يا 43 يا 47 در صد نميدونم يه يه جايي كه بشه از اين مرحله باگي رد شد ممنون
هوس جان دست من و دوستام به اينترنتت
Last edited by king-hitler2; 17-09-2009 at 22:16.
تا اون جایی که رو زمین ژل انفجاری رو اسپری کرد میرید و یهو یه در جلوتون بسته میشه.بعد کراک از پشت سرتون میاد تو تونل و به طرفتون راه میفته...می شه یکم بیشتر توضیح بدین؟ کدوم دره بسته می شه؟ برای من هیچ دری بسته نمی شه و تا هر جا بخوام می تونم برگردم عقب! و اون وسط هم که می رم می خوام اونه دنبالم بدوه و بیاد روی اون قسمت ولی قبل از غار می پره تو آب.
چی کار کنم؟
اگه چنین اتفاقی براتون نمیفته شاید به باگ خوردین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)