از نورتون 2010 استفاده می کنین؟؟؟؟
اگر اینجوریه باید ببینی که پشت فایر وال هستی یا نه.
از نورتون 2010 استفاده می کنین؟؟؟؟
اگر اینجوریه باید ببینی که پشت فایر وال هستی یا نه.
سلام.
خوب این دلایل متعددی داره.
در حالت پیش فرض این گزینه غیرفعاله.نسخه های مختلف کرک هم این گزینه رو فعال یا غیرفعال میکنن.
Trial Reset 2.6 فعالش میکنه.(قابل توجه کسانی که از کرک استفاده میکنن)
ترجیحا این Early Load رو فعال کنید.چون آنتی ویروس سریع تر راه اندازی میشه و برای افزایش امنیت مفیده.
البته میتونم بازش کنم
شما یه یوزر جدید درست کنید و لوگین کنید.اگر اونجا آیکن نورتون نمایان بود مشکل از ویندوزه و چیز تازه ای هم نیست!
اگر آیکن نورتون اونجا نبود آنتی ویروس را با Norton Removal Tools پاک کنید و نسخه 2010 را نصب کنید.
در آخر احتمال ویروسی بودن ویندوز هم هست.به Safe Mode برید و آنتی ویروس را اجرا کنید تا Full System Scan شروع بشه.
ضمنا با حذف شدن آیکن، آنتی ویروس از کار نمیفته و Auto Protect به کار خودش ادامه میده.
خوشبختانه Symantec فعلا ایران رو تحریم نکرده و همه محصولاتش به راحتی آپدیت میشن.
مورد فایروال رو که دوستمون تو پست بالا اشاره کرد بررسی کنید.
از پنجره تنظیمات کادر Network Proxy Settings رو پیدا کنید و تیک Automatically detect settings رو فعال کنید.
Settings>>Miscellaneous Settings>>Network Proxy Settings
دوستان من فایروال رو غیرفعال کردم مشکلی از فایروال نیست مطمئنم اون کاری رو که گفتینم کردم اما بازم نشد عکس رو هم گذاشتم اگه کسی می دونه کمک کنه
دو تا سوالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-چه جوری می شه کاری کرد که این آنتی ویروس اینقدر cpu رو اشغال نکنه یعنی یک گزینه هست که هم زیاد کاربردی نباشه و هم حجم زیادی رو اشغال می کنه ؟
2-اینکه می گین مشکل نداره با ایرانی من موقع کار با این سایت بیشتر برای محصولات نورتون در بعضی مواقع با همون پیغام embargo-countries مواجه می شم مال شما اینطور نیس ؟
از اول اگه تصویر رو آپلود می کردید بهتر نبود؟
راه حل مشکل شما تو لینک زیر اومده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-متوجه سوال اول نشدم.
2- سایت Symantec برای ما یک سری محدودیت اعمال کرده.یادمه وقتی میخواستم نسخه بتا 2009 رو دانلود کنم مجبور شدم از پ-ر-و-ک-س-ی استفاده کنم.
اما برای آپدیت محصولاتش هیچ محدودیتی وجود نداره.حتی لینکهای مستقیم محصولات هم بدون مشکل دانلود میشن.
آفا من همه این کارها رو کردم ولی نشد در مورد آپلود معذرت
سوالم این بود که تو option آنتی ویروس گزینه هست که زیاد cpu رو اشغال کنه که off کنم کامپیوتر راحتتر کار کنه و هم این گزینه زیاد لازم نباشه ؟
ممنون
مشکل شما خیلی عجیبه.راه حل Symantec مو لای درزش نمیره.
با توجه به تصویر شما از نسخه 2010 استفاده می کنید که خیلی سبک و سریعه(البته 2009 یه کم سریع تره)
اگر خواستید گزینه ای رو تغییر بدید حداکثر Early Load رو غیر فعال کنید.
آنتی ویروس هنگامی که سیستم بیکاره یک سری فعالیتهای پشت پرده (Scan,Optimize,File Insight) انجام میده که میتونید غیر فعالش کنید.
برای این کار از قسمت Miscellaneous Settings گزینه Idle Time Optimizer را غیر فعال کنید.
موفق باشید.
با سلام
آقا من مشکلم از فایروال بود
من full access رو به نورتون داده بودم و تو log فایروال هم همیشه موقع آپدیت اجازه دسترسی live update و همه اینا بوده اما نمی دونم مشکل از کجاست حتی من این فایروال رو غیرفعال کردم اما بازم آپدیت نمیشد تا حالا نشده بود به برنامه access کامل رو بدم ولی اینطوری شه
دوستان از کمک همتون ممنون
فقط چند سوال دیگه
1- شما فایروالی (غیر خود نورتون ماله اینتزنت سکیوریتی ) که هم سبک باشه هم سازگار با نورتون ؟
1-دوست عزیز واسه سرعت بیشتر Early load رو فعال کنم یا غیر فعال (off)
2-عملیات پشت پرده idle time scan یا idle time optimizer ؟ این گزینه تاثیر داره به نظر شما چون ماله زمان idle ؟
راستی من فایروالم Ashampoo 1.20 بود
آقا بتمن خیلی حال دادی شرمنده اگه وقتت رو گرفتم
فقط یک چیز جالب من آپدیت آفلاین اینو گرفتم بعد آپدیت کردم 4( مگ) ریست کردم دوباره آپدیت زدم 55 mb آپدیت کرد هر کاریم کردم اون آپدیت آفلاین رو چند باز زدم ریست کردم نشد مجبور شدم دوباره بگیرم
خوشحالم مشکلتون حل شده.پس حدس ما درست بود.آقا من مشکلم از فایروال بود
من full access رو به نورتون داده بودم و تو log فایروال هم همیشه موقع آپدیت اجازه دسترسی live update و همه اینا بوده اما نمی دونم مشکل از کجاست حتی من این فایروال رو غیرفعال کردم اما بازم آپدیت نمیشد تا حالا نشده بود به برنامه access کامل رو بدم ولی اینطوری شه
دوستان از کمک همتون ممنون
من OutPost Firewall Pro را پیشنهاد میکنم که با نورتون کاملا سازگاره.اما یه کم دیر لود میشه.- شما فایروالی (غیر خود نورتون ماله اینتزنت سکیوریتی ) که هم سبک باشه هم سازگار با نورتون ؟
همچنین میتونید از PC Tools Firewall Plus استفاده کنید که رایگانه و کارشم بد نیست.
در مورد بقیه فایروالها هم میتونید تو تاپیک زیر اطلاعات کسب کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید غیرفعالش کنید.-دوست عزیز واسه سرعت بیشتر Early load رو فعال کنم یا غیر فعال (off)
همچنین میتونید Performance Monitoring و CPU Usage Display را هم غیرفعال کنید.
نه همونطور که گفتم این برای زمانی هست که سیستم بیکاره.زمانش هم از 10 دقیقه تا نیم ساعت قابل تنظیمه.-عملیات پشت پرده idle time scan یا idle time optimizer ؟ این گزینه تاثیر داره به نظر شما چون ماله زمان idle ؟
مثلا تعیین می کنید که بعد از 10 دقیقه بیکار موندن سیستم عملیات شروع بشه.>>Idle Time Out<<
خوب این آپدیت مربوط به Product Update , Heuristic Update , SubMissions Control Data هست که با آپدیت آفلاین نصب نمیشن.با توجه به ورژن آنتی ویروس شما Engine Update رو هم میشه بهش اضافه کرد.فقط یک چیز جالب من آپدیت آفلاین اینو گرفتم بعد آپدیت کردم 4( مگ) ریست کردم دوباره آپدیت زدم 55 mb آپدیت کرد هر کاریم کردم اون آپدیت آفلاین رو چند باز زدم ریست کردم نشد مجبور شدم دوباره بگیرم
آقا بتمن خیلی خیلی ممنون
من pc tools رو انتخاب کردم امیدوارم مشکلی با نورتون نداشته باشه چون تو اون که لطف کردین نشد اطلاعات زیادی بدست بیارم که با نورتون مشکل داره یا نه ولی همین که شما معرفی کردین یعنی نداره حتما
فقط شرمنده ولی Early load مگه به معنای بارگذاری سریعتر نیست پس اگه فعالش کنیم سرعت بیشتر می شه ؟ می شه بیشتر توضیح بدین ( شرمنده )
از آخر کدوم بود idle time scans ? یا optimizer ؟ شرمنده من یکم ...
اگه یکم توضیح بدی فرق اون دو تا و همچنین idle time out ممنن می شم اصلا فرق معنی idle time scans رو با idle time out نمی فمم ؟
Last edited by aminhacker; 22-03-2010 at 21:45.
ممنونم از شما
البته عرض کردم،نسخه ای که استفاده میکنم اصل اصله و 60 روزه بوده که هنوز نزدیک یک ماه مونده ازش....کرکی نکردم هنوز
خب چطور قبلش بدون اینکهearly load رو فعال کنم ، همراه با آغز ویندوز میومد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)