بله درسته .... یکی از ضعفهای غیر قابل انکار n85 همین لقی بین اسلاید گوشی هست ....
.
که این لقی در هیچ گوشی اسلایدی مثل n95 و n81 دیده نشده ..... یکی دیگه از مشکلاتش هم رستارت شدن گوشی هست ....
بله درسته .... یکی از ضعفهای غیر قابل انکار n85 همین لقی بین اسلاید گوشی هست ....
.
که این لقی در هیچ گوشی اسلایدی مثل n95 و n81 دیده نشده ..... یکی دیگه از مشکلاتش هم رستارت شدن گوشی هست ....
مشکل رستارت در ورژن 11 تقریباًً به طور کامل حل شده و در آپدیت های بعد کاملاً این مشکل حل خواهد شد
در مورد لقی تمام n85 ها اینجوری نیستند در ضمن گوشیهای دارای اسلاید یکم لقی رو برای راحت باز و بسته شدن گوشی دارند همچنین اگر لقی برای کسی خیلی مهم میتونه ببره نمایندگی و جلوی خودش لقی گوشی رو میگیرن
اگه میخواستن بگیرن که همه رو قبل از اینکه وارد بازار بشه میگرفتن ....!!!
.
ثانیاً حتماً از نظر اونا باید این لقی رو داشته باشه و شاید با گرفتن این لقی باعث سائیدگی بیشتر اسلایدهای گوشی بشه و این به مرور زمان به گوشی آسیب میزنه ....
تو دفترچه گوشي من گفته كه اف ام ترنسميتر توي يه سري از كشورا فعاله و اسم ايران توش نبود. توي now playing هم كه ميرم گزينه اي وجود نداره كه بتونم آهنگامو ارسال كنم. پس چطوري ميشه ازش استفاده كرد؟
من كاملاً تو اين مدتي كه گوشيم رو خريدم ازش راضيم: هنگ نميكنه با اينكه كلي عكس و آهنگ روش ريختم و كلي هم باهاش سر و كله زدم. اسلايدش هم اصلاً لق نميزنه. با تمام روشهايي كه توي اين تاپيك نوشته بودين اعم از عمودي افقي كج راست و.......... چكش كردماصلاً لق نبود. البته وقتي ويبره ش روشن ميشه به نرمي ويبره N95 نيست اما من كلاً ازش خيلي راضي ترم چون هيچوقت از ويبره استفاده نميكنم. هم جمع و جورتره هم قشنگتر(از N95).
روي كيپدش جاي انگشت ميمونه كه راحت هم پاك ميشه و مثل 8800 هاي قديمي نيست كه هر چي پاكش كني بازم يه گوشه جاي انگشت مونده باشه. منوش خيلي باحاله و كلي گزينه بيشتر از N95 داره كه البته كاربردي هم هستن. گزينه breathing اش خيلي قشنگه و يه نور فوق العاده و ملايم قشنگ رو تو حالت استند باي داره واقعاً انگار گوشيتون داره نفس ميكشه. كاور لنزش فوق العاده اس. دكمه قفل كيپدش راحتتر از مدلاي قبليه. اينكه با USB هم شارژ ميشه.
ازش خيليييييييييي راضيم![]()
تو دفترچه گوشيم نوشته اف ام ترنسميتر تو يه سري از كشورها قابل استفادس كه اسم ايران توشون نبود. در ضمن توي قسمت now playing هم گزينه اي كه براي ارسال آهنگ معرفي كرده بود نتونستم پيدا كنم. پس چطوري ازش استفاده كنم؟
تو اين مدتي كه گوشيمو خريدم كاملاً ازش راضيم. اصلاً هنگ نميكنه عليرغم آهنگ و عكس و فيلماي زيادي كه روشه و با اينكه همش دستمه و دارم توش ميچرخم و بلا سرش ميارم.
اسلايدش حتي يه ذره هم لق نميزنه. با تموم فنوني كه گفته بودين اعم از عمودي افقي كج راست و ... چكش كردم اسلايدش كاملاً نرم و روون و حتي بهتر از N95 بود. من فكر كنم تو خريدش دقت نكرديد. بالاخره اينجا ايرانه و هرچي ميخواي بخري بايد حواستو كاملاً جمع كني.
كاور لنز فوق العاده. امكان شارژ USB . كيفيت دوربينش عاليه. دكمه قفل و باز كردن كيپدش راحت و در دسترس هست. قابليت breathing اش يه نور خيلي ملايم رو تو حالت استندباي ميده كه واقعاً انگار گوشيت داره نفس ميكشه. زوم فوق العاده اي داره. ويبره اش به نرمي ويبره N95 نيست كه البته منم هيچوقت از ويبره گوشي استفاده نميكنم. در كل بهتر و جمع و جورتر و قشنگتر از N95 هستش. روي كيپدش جاي انگشت ميمونه.
در كل تو نگاه اول ممكنه چشمتون رو نگيره ولي وقتي باهاش كار ميكني عاشقش ميشيمخصوصاً با اون منوهاي باحال و كاملش. برعكس N95 كه وقتي ديدمش خيلي خوشم اومد ولي وقتي باهاش كار كردم نه.
سلام سوال داشتم
این گوشی زبان فارسی رو داره یا نه
شما به این میگین طبیعی؟؟؟؟![]()
خب نه. حتما برای سرویس اولیه که میبرن نمایدنگی درشو رگلاژ میکنن!![]()
تو دفترچه گوشيم نوشته اف ام ترنسميتر تو يه سري از كشورها قابل استفادس كه اسم ايران توشون نبود. در ضمن توي قسمت now playing هم گزينه اي كه براي ارسال آهنگ معرفي كرده بود نتونستم پيدا كنم. پس چطوري ازش استفاده كنم؟
به کشور ربطی نداره. رو هر آهنگی بری یک گزینه داره به اسم Fm Transmitter برو تو این گزینه بعد روشنش کن. رادیو رو هم بزار رو fm
بله. دارهسلام سوال داشتم
این گوشی زبان فارسی رو داره یا نه
Last edited by Vahid579; 15-03-2009 at 12:41.
سلام
چندتا سوال :
-- مزیت های این گوشی نسبت به ان 82 (به غیر از اینکه اون خز شده ) چیه ؟ قیمتش مناسبتره اون واقعا !!
--اس ام اس فارسی میگیره ؟ صفحات وب فارسی رو نشون میده ؟
--الان که خریدم باید آپدیتش کنم تا این ایرادات هنگ و این حرفا از بین بره و کامل بشه یا نه با آخرین آپدیته ؟
--این برنامه و بازیها رو همه رو ساپورت میکنه یا دوباره باید 6 ماه دیگه عوضش کرد ؟
-- قیمتش الان چنده ؟
-- خدایی و بدون تعصب کیفیت عکسش ( مخصوصا چاپ شده ) و صداش خوبه ؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)