سلـام ،
بـرای یکی از دوستـان زیرنویـسش رو چپـه نشـون میـده ، دقیـقـاً مثـه آینـه !
دلـیلـش رو میخواستـم !
سلـام ،
بـرای یکی از دوستـان زیرنویـسش رو چپـه نشـون میـده ، دقیـقـاً مثـه آینـه !
دلـیلـش رو میخواستـم !
Right click
subtitles
subtitle rotation
mirror
![]()
من با کدک فشرده شده mkv توی km مشکل دارم وقتی جلو یا عقب می زنم معمولا میره روی فست فوروارد و کلا خیلی اذیت میکنه راه حلی دارید . فقط با فشرده شده ها مشکل دارم مثل ریلیز های bob برای سریالها
دوستان یه بار دیگه سوالم رو بپرسم، من کدک جدید نصب کردم اما KMPlayer ازشون استفاده نمیکنه. چیکار کنم؟
F2
Filter control
decoder usage
![]()
سلااام
تو رو خدا کمکم کنید
من با یه مشکل خیلی مهم رو به رو شدم!
اول بگم که ویندوزم سون 64 بیت هستش
بعد مدیا پلیر من هیچ فایل تصویری رو باز نمیکنه (فقط صداشو پخش میکنه)
با kmplayer همه فایل های تصویری پخش میشه،ولی هیچ زیر نویسی رو نشون نمیده
آخرین ورژن تمام k-lite codec (هم 64 بیت و هم 32) رو نصب کردم ولی فایده نداشت( البته با مدیا پلیر کلاسیکش میشه هم فیلما رو دید و هم زیرنویس)
ولی من میخوام با kmplayer که بدون نیاز به هیچ codec خودش زیرنویس ها رو پخش میکنه فیلم نگاه کنم
یه نکته هم بگم شاید واسه کمک کردن به من بدردتون بخوره: اینکه من چند وقت پیش ویندوز اصلی لپ تاپم دچار مشکل شد و مجبور شدم ریکاوری کنم(قبل از ریکاوری و سالم بودن ویندوز،هیچ کدوم از این مشکلات بالایی که گفتم رو نداشتم) و بعد از نصب ویندوز و پس از آپدیت کامل ویندوز و درایورها و نصب تمامی پلیر ها و codec ها(تا قبل از آپدیت هیچ فیلمی رو نصب تست نکرده بودم!) الان با این مشکل برخوردم
خواهش میکنم کمکم کنید
ممنونم از توجهتون
مرسی. تا اینجا رفته بودم و کمی ور رفتم، اما درست نشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرنویس ها توی سری های جدید باید هم اسم فایل فیلم باشه!
اگه از پوشه جدا برای زیرنویس ها استفاده میکنید ببینید که پوشه تو برنامه معرفی شده و بعد ببینید که فایل ها هم اسم هستند یا نه!
اگه با این ها حل نشد چک کنید ببینید زیرنویس رو غیرفعال نکردین!
اگه میشه یه لینک از کدک بدین یا اینکه اسمش رو بگین تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم![]()
Haali Splitter و Divx plus codec pack رو نصب کردم.
اصلا دستورالعمل نصب رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)