سلام
با اعتباری میشه GPRS وصل شد؟
من فعالش کردم ولی اصلا وصل نمیشه
ولی یه خط دائم روش گذاشتم وصل شد
از طریق سایت هم فعاله
ممنون
سلام
با اعتباری میشه GPRS وصل شد؟
من فعالش کردم ولی اصلا وصل نمیشه
ولی یه خط دائم روش گذاشتم وصل شد
از طریق سایت هم فعاله
ممنون
سلام عزیز.
من اعتباری دارم و به راحتی در اصفهان وصل میشم.
اگه با همون گوشی با خط دائم میتونید وصل شید پس تنظیمات گوشی هیچ مشکلی نداره.پس حتما هنوز خدمات دیتای سیم کاتت فعال نشده.
یه نکته!
اگه زمانی که تو سایت میخواید فرم درخواست رو وارد کنید اطلاعات اشتباه(مربوط به مالک سیمکارت نباشد)وارد کنید فعال نمیشه در حالی که توی سایت میگه فعال شده.من خودم این قضیه رو امتحان کردم.
سلام دوستان
من رفتم تو سایتش که واسه همین GPRS ثبت نام کنم اما میگه:
شترک گرامیبروز خطا در سیستم. لطفا دوباره سعی کنید.
هرچی هم برمیگردم و دوباره امتحان میکنم همینو میگه. چه کنم؟
بچه ها من اون فرم رو میخوام پر کنم ، میگه برای سیم کارت شما چی چی نیست !!! مشکل از کجاست ؟ سیم کارت من از این اعتباری های سری جدیده (26 تومنی ها)![]()
Last edited by mf.designing; 01-11-2009 at 20:35.
سلام دوستان
من از طریق اینترنت تنظیماتشو انجام دادم. sms هم اومد و install هم کردم. اما نمیدونم چرا به اینترنت وصل نیست؟ خودش توی سایتش مرحله آخر نوشت تنظیمات درسته و سوالی داشتین با 09990 تماس بگیرین. چه کنم؟
سوال در موردجی پی ار اس سیم اعتباری همراه اول
من شنیدم سیم های اعتباری همراه اول هم از این سرویس برخورداره!ایا حقیقت داره؟
اگه داره چطوری میشه فعالش کرد؟
سلام بله تو اون شهرهايي كه براي دايمي فعاله براي اعتباري هم فعاله برو تو سايتش ثبت نام كن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من با گوشی خانمم الان با Nimbuzz آنلاین شدم 800 تومن شارژ بی زبون کم کرد ازش![]()
حالا من چند تا سوال برام پیش اومده:
امروز روز تعطیله و طبق گفته همراه اول باید کیلوبایتی 4 ریال باشه دیگه؟ پس با این حساب لحظه کانکت شدن به Nimbuzz باید 2000 کیلوبایت دریافت اطلاعات داشته بوده باشه تا هزینه اش بشه 800 تومن که این غیر ممکنه چون اولا کانکت شدن به Nimbuzz نیاز به رد و بدل 2 مگابایت دیتا نداره... ثانیا سرعت اینترنت همراه اول اونقدر زیاد نیست تو اون زمان یکی دو دقیقه که مشغول به کانکت شدن بوده، 2 مگابایت دیتا رد و بدل کرده باشه.
تنها چیزی که به ذهن من می رسه اینه که شاید همراه اول داره 2لا 5لا حساب می کنه با ما... نمی دونم جریان چیه کسی دیگه همچین مشکلی نداره؟
ممنون
دوست عزیز برا همراه اول اینترنتش همینجوری هستش خیلی زیاد کم میکنـــه ولی ایرانسل نـــه من دیروزی با ایرانسل اومدم P30 و 20 دقیقه ای گشت زدم آخر 300 تومن کم کرده بود خیلی به صرفه بود با اون سرعــــت خوب (برا من اینجوری بودش)![]()
ممنون
آره درسته اما در عرض 2 دقیقه 800 تومن کم شدن شارژ رو هیچ جوری نمی شه توجیه کرد
با ایرانسل در بهترین حالت هم نمی شه در عرض 2 دقیقه 2 مگابایت ترنسفر داشت؛ چه برسه به همراه اول![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)