تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 68 از 482 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من از این شرکت مزخرف 512 دارم واقعاً مزخرف هستش اندازه 128 هم نمی تونم دانلود کنم باید حتماً از dap استفاده کنم تا بتونم 52 kb دانلود داشته باشم با این حساب دیگه rapidshae تعطیل........
    دوست عزیز
    منم مثل شما از همین شرکت 512 دارم و سرعتم هم خداروشکر خوبه.به غیر از اون مدتی که اینترنت کشور خراب شد.شما هر وقتی از روز و هفته رو بگی من خواستم دانلود بکنم مشکلی نداشتم
    چرا گاهی اوقات نوسان دارم و بعضی روز ها توی یک ماه هم مشکل داره که اونم به نظرم توی ایران طبیعیه
    مثلا توی یک ماه حداکثر دو روز ایراد داره.اونم تازه به مدت چند ساعت نه کل روز
    حالا من نمیدونم مشکل شما چیه که سرعتتون پایینه
    من نمیخوام از جایی یا کسی دفاع بکنم
    خیلی دوستانه دارم میگم بهتون.اگه میبینید دارید پولتونو هدر میدید و فکر میکنید از جای دیگه ای بگیرید سرعتتون بالا میره خوب چرا اینکارو نمیکنید؟؟؟؟
    باور کن اگه منم ببینم داره اذیتم میکنه خوب منم عوض میکنم.بدون دردسر و شکوه و شکایتی
    اینکه ناراحتی نداره.با داتک هم که رودربایستی که نداری که.به راحتی زنگ بزن بگو خطتو ازاد کنن و از یه شرکت دیگه بگیر
    من دلیل این همه ناراحتی و اعصاب خوردکنی شما رو نمیدونم.خیلی راحت عوض کن شرکتتو.به همین راحتی
    Last edited by sms11; 14-01-2009 at 09:46.

2. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه لگد هم از طرف من به پروفسور رجبی بزن ولی مواظب باش کارت به کلانتری نیافته که باج میدن سنگین مگه این که پارتیت خیلی کلفت باشه.
    اقا ما نفهمیدیم بالاخره این پرفسور رجبی کیه که شما هی امشو میگی

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نکنه همونیو می گی که داداشش تو داتک می شینه -------- رو چک می کنه؟
    فکر کنم شماره شناسنامشونو هم میدونی
    پیمان رجبی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اطلاعات من مال نزدیک به 2سال پیشه ولی یکی دیگه هم که تا2 -3 ماه پیش تو فرومها میچرخید و مشتری جمع میکرد اسمش پرهام هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam.sum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    منم مثل شما از همین شرکت 512 دارم و سرعتم هم خداروشکر خوبه.به غیر از اون مدتی که اینترنت کشور خراب شد.شما هر وقتی از روز و هفته رو بگی من خواستم دانلود بکنم مشکلی نداشتم
    چرا گاهی اوقات نوسان دارم و بعضی روز ها توی یک ماه هم مشکل داره که اونم به نظرم توی ایران طبیعیه
    مثلا توی یک ماه حداکثر دو روز ایراد داره.اونم تازه به مدت چند ساعت نه کل روز
    حالا من نمیدونم مشکل شما چیه که سرعتتون پایینه
    من نمیخوام از جایی یا کسی دفاع بکنم
    خیلی دوستانه دارم میگم بهتون.اگه میبینید دارید پولتونو هدر میدید و فکر میکنید از جای دیگه ای بگیرید سرعتتون بالا میره خوب چرا اینکارو نمیکنید؟؟؟؟
    باور کن اگه منم ببینم داره اذیتم میکنه خوب منم عوض میکنم.بدون دردسر و شکوه و شکایتی
    اینکه ناراحتی نداره.با داتک هم که رودربایستی که نداری که.به راحتی زنگ بزن بگو خطتو ازاد کنن و از یه شرکت دیگه بگیر
    من دلیل این همه ناراحتی و اعصاب خوردکنی شما رو نمیدونم.خیلی راحت عوض کن شرکتتو.به همین راحتی
    من تا چند روز پیش 256 داشتم و با همه خوبی ها و بدیهاش ساخته بودم تا اینکه به 512 تغییرش دادم و الان از این سرویس خیلی ناراضی هستم البته بیشتر از این ناراحتم که پشتیبانی داتک مشکل به این بزرگی رو به روی خودش نمیاره و در عوض اینکه بگه مشکلی وجود داره قضیه رو می پیچونه... و فکر می کنم کسی که تازه شارژ ماهیانه(50000تومان مبلغ کمی نیست) رو پرداخت کرده باشه حاضر باشه از پولش بگذره و بره سراغ یه سرویس دیگه...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم شماره شناسنامشونو هم میدونی
    پیمان رجبی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اطلاعات من مال نزدیک به 2سال پیشه ولی یکی دیگه هم که تا2 -3 ماه پیش تو فرومها میچرخید و مشتری جمع میکرد اسمش پرهام هست
    شما پیمان رجبی هستید؟ حافظ منافع داتک در P30world ! من یه زمانی تو داتک بودم ......

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرعت از صبح افتضاح یعنی واقعا ناامید کنندست، دوباره این داتک گند زد رفت من نمیدونم چرا اینا نمیتونن کیفیت سرویس رو ثابت نگه دارن، سرعت از 10 کیلوبایت تا 20 کیلو همینطور نوسان شدید داره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تا چند روز پیش 256 داشتم و با همه خوبی ها و بدیهاش ساخته بودم تا اینکه به 512 تغییرش دادم و الان از این سرویس خیلی ناراضی هستم البته بیشتر از این ناراحتم که پشتیبانی داتک مشکل به این بزرگی رو به روی خودش نمیاره و در عوض اینکه بگه مشکلی وجود داره قضیه رو می پیچونه... و فکر می کنم کسی که تازه شارژ ماهیانه(50000تومان مبلغ کمی نیست) رو پرداخت کرده باشه حاضر باشه از پولش بگذره و بره سراغ یه سرویس دیگه...
    بله درسته ولی خوب اگر کیفیت سرویس شما پایینه میخوای دوباره 50000 تومان بدی و تمدید کنی باز هم با همین کیفیت ؟ اگر فکر میکنی به درد بخور نیست isp رو باید عوض کنی دیگه .

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما پیمان رجبی هستید؟ حافظ منافع داتک در p30world ! من یه زمانی تو داتک بودم ......
    نه من همچو افتخاری ندارم دوستان دیگری هستند که جور ما رو بکشن

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله درسته ولی خوب اگر کیفیت سرویس شما پایینه میخوای دوباره 50000 تومان بدی و تمدید کنی باز هم با همین کیفیت ؟ اگر فکر میکنی به درد بخور نیست isp رو باید عوض کنی دیگه .
    با این اوضاع اگه بخواد همینجوری پیش بره مسلمه که دیگه نمی خوام.. البته با چند تا از دوستام تو داتک صحبت کردم امیدوارم مشکل یه جوری حل بشه.................... درکل بهتره مسئولین داتک به جای اضافه کردن بی رویه مشترکین به فکر کیفیت اینترنتشون باشن من خیلی وقت پیش زمانی که تازه wireless و ADSL اومده بود تو این شرکت تازه استخدام شده بودم همون موقع هم یادمه که اوضاع همینجوری بود... امیدوارم زمانی برسه که یه نفر به داد این مشترکین برسه......

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با این اوضاع اگه بخواد همینجوری پیش بره مسلمه که دیگه نمی خوام.. البته با چند تا از دوستام تو داتک صحبت کردم امیدوارم مشکل یه جوری حل بشه.................... درکل بهتره مسئولین داتک به جای اضافه کردن بی رویه مشترکین به فکر کیفیت اینترنتشون باشن من خیلی وقت پیش زمانی که تازه wireless و adsl اومده بود تو این شرکت تازه استخدام شده بودم همون موقع هم یادمه که اوضاع همینجوری بود... امیدوارم زمانی برسه که یه نفر به داد این مشترکین برسه......
    منم همین میگم
    این ماه که پول دادی بیخیال
    اما جدا اگه از ماه دیگه بازم میبینی خرابه و درست نمیشه خیلی راحت زنگ بزن شرکت و بگو خطتتو ازاد کنن اونوقت اگه گفتن چرا قشنگ بهشون بگو چرا.تموم شد و رفت.الکی هم اعصاب خودتو خرد نکن
    شما که میگی اینا خوب پاسخ نمیدن پس منتظر بعدا هم نباش که بخواد یه روزی درست بشه
    به نظرم ماه دیگه بلافاصله خطتتو ازاد کن.البته اول با شرکت بعدی که میخوای ازش اینترنت بگیری هماهنگ بعد خطتتو ازاد کن
    شما که بیشتر از ما توی این کارا بودی باید بدونی که اینا نه الان نه بعدا توی هیچ اداره ایی جواب درست نمیدن پس به نظرم بیخیال شی و شرکت بعدی که توی منطقه شما بهتره اینترنت بگیری بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •