تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 198 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

اين Leliana همش واسم ناز ميكرد نامرد ، 100 هم كرده بودم ولي چون قبلش موريگان پيش دستي كرده بود Leliana از دستم ناراحت بود ! آخر بازي كه موريگان هم رفته بود به Leliana گفتم The Hero Always Gets The Girl ( يا يه همچين جمله اي ) اما بازم گفت به خاطر اعتقاداتم و Chantry و اينا نميشه ! در ضمن من World Explored م 93 درصد بود و مطمئنم تمام قسمت هاي ارزماير رو گشته بودم ولي اين Pet كه ميگي نبود . دقيقا كجاي ارزماير بود ؟!!
    تو می تونی هم Leliana را داشته باشی ( عاشقت باشه ) هم Morrigan . یه استراتژی خاص می خواد بهت می گم :
    • Morrigan را تا 90% ببر کتاب Grimoire از داخل Circle of Magi پیدا کن بهش بده .
    • روابطتو با Leliana ببر بالا تا 60%
    • Flemeth را بکش و کتاب Grimoire Flemeth بده به Morrigan .
    • اگر دیدی Morrigan گفت که می بینم با Leliana هستیو از این حرفها و از بین من و اون باید انتخاب کنی بگو I Want you No doubt که بعدش بهت انگشترو میده ( نگران نباش رابطتت با Leliana بهم نمی خوره.
    • به Orzammar برو و از اون تاجر Dwarf که لکنت زبان داره Golden Mirror بخر اما به Morrigan نده.
    • روابطو با Leliana ببر بالا تا بگه آخر از بین منو Morrigan یکیو انتخاب کن که به دقت باید بگی من تورو می خوام و امیدوارم کسی از دست من ناراحت نشده باشه.
    • پیش Morrigan برو و اونجا Morrigan میگه من میدونم چی می خوای بگی تهم هی بگو متاسفم از این حرفها باهاش میزنی به هم .
    • حالا Golden Mirror بده به Morrigan و لوسش کن ! حالا هم Morrigan داری هم Leliana . ( منظور اینه که جفتشون باهات In Love هستند و دیگه غر نمی زنن که از بین ما یکیو انتخاب کن از این حرفها)
    در ضمن اینو بهت بگم که تو می تونی شخصیت افراد تغییر بدی مثلا بعد از اینکه Alistair پیش خواهرش می بری و اون برخوردو می بینه می تونی بهش بگی که everybody is for themselves و او از اون به بعد آدم جدی میشه ( Hardened ) برای Morrigan زمانی که Golden Mirror بهش میدی می تونی ازش بخوای که در ازاش مهربون تر و Nice تر باشه که اینطور میشه . برای Leliana هم اگر با اعتقادش مخالفی نباید باهاش بد باشی و مخالفتتو ابراز کنی درست مثل بقیه سیاستمدار باش و در مواقع خاص بگو که مثلا این مورد فقط بین منو تو هست و Maker هیچ دخالتی ندارو از این حرفا . سخته ولی امکان پذیره برای Leliana خیلی به آزمون خطا نیاز داری که چرت و پرت های Chantry و Maker ( از نظر من البته ) تو گوش تو نخونه.
    برای Pet هم تو قسمت هدایا بخون پست اول نوشتم Cute Nug که چه کاری برای بدست آوردنش باید انجام بدی :
    Cute Nug : خرید از Idle Dwarf در Dust Town ( قبل از آن Leliana را همراه داشته باشید و باهاش در Dust Town صحبت کنید که او در مورد Nug ها صحبت می کند بعد دیالوگ برای خرید هنگامی که با Idle Dwarf حرف می زنید باز می شود ) وقتی خریدیش مثل هدیه از تو Inventory بده به Leliana.
    راستی نظرتون راجع به Mod ها چی بود؟؟؟؟ برای هزارمین بار. دوست داشتید یا نه؟؟؟ ببینید این مود ها قیافه NPC های بازیو تغییر می دند مثلا به نظر من Leliana خیلی شبیه به همون مدل CGI شده که تو Trailer Sacred Ashes بود. 3 -4 صفحه قبل چک کنید.
    Last edited by Optimus Prime; 08-01-2010 at 12:38.

2. 9 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

• Flemeth را بکش و کتاب Grimoire Flemeth بده به Morrigan .
    من که نکشتمش
    Grimoire رو ولی ازش گرفتم
    احتمال دادم یه جای بازی دوباره باهاش رو به رو می شم که ممکنه جالب بشه نمی خواتسم از دست بدم این قسمتو

4. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من که نکشتمش
    Grimoire رو ولی ازش گرفتم
    احتمال دادم یه جای بازی دوباره باهاش رو به رو می شم که ممکنه جالب بشه نمی خواتسم از دست بدم این قسمتو
    نوچ باهاش روبه رو نمیشی قبلا شایعه شده بود که اگر Flemeth را نکشی در قسمت پایان بازی Epilogue می نویسه که Morrigan توسط Flemeth کشته میشه که این حقیقت نداشت و هیچ چیزی گفته نشد و هیچ نشانی هم از Flemeth پیدا نمیشه.

6. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

مگه بازي CGI هم داشت ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
    به جان بچم اگه اون فروشندهه تريلرهاي CGI رو حذف كرده باشه بدجوري خرابش ميكنم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

مگه بازي CGI هم داشت ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
    به جان بچم اگه اون فروشندهه تريلرهاي CGI رو حذف كرده باشه بدجوري خرابش ميكنم
    نه خود بازی که نداشت منظورم تریلر مشهور Sacred Ashes بود :

چون قیافه ها تو بازی اصلا شبیه اینا نبود یه سری Mod پیدا کردم قیافه اینا : Sten - Leliana - Morrigan شبیه اینا و یا حتی بهتر می کنه که می تو نی بری چند صفحه قبل ببینی ضمیمه کردم.

Last edited by Optimus Prime; 08-01-2010 at 15:00.

9. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

نوچ باهاش روبه رو نمیشی قبلا شایعه شده بود که اگر Flemeth را نکشی در قسمت پایان بازی Epilogue می نویسه که Morrigan توسط Flemeth کشته میشه که این حقیقت نداشت و هیچ چیزی گفته نشد و هیچ نشانی هم از Flemeth پیدا نمیشه.
    پس در کل فرقی بحالم نکرد فقط XP مبارزه باهاش رو از دست دادم
    حالا خدا را چه دیدی شاید توی اکسپنشن پیداش شد !
    +
    راستی من الان 100% In love هستم با این موریگان اون جایی که وقتی می رم سراغش میشه
    میگه می خوام یه چیزی بهت بگم و عاشقتم و این حرفا
    اینجا رو من هر جور گزینه ها رو انتخاب می کنم آخرش کار بهم می خوره و بهم میزنیم
    چه کنم اینجارو من؟
    Last edited by ali_ranger22; 08-01-2010 at 18:31.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

نه خود بازی که نداشت منظورم تریلر مشهور Sacred Ashes بود :
    اوف! پس خوب شد . اينطور كه فهميدم قبل از عرضه ي بازي تريلرهاي CG براي معرفي بازي اومده بود كه در خود بازي نيست . لطفا اين جمله رو تاييد كنيد تا خيالم راحت بشه !

خوب من از چندین Mod استفاده می کنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    غير از ضميمه ي دومي بقيه رو ديدم . موريگان بيشتر چشمش و ابروهاش تغيير كرده و خوشگل تر شده هرچند اسكين خودش هم خوشگل بود !
    Leliana هم اگر چه شبيه قيافه ي خودش تو اين عكس Sacred Ashes شده اما به نظر من تو اين ضميمه اي كه ديدم صورتش كمي ناقص مانند شده و قشنگ پوليش نشده !! سرش بايد كمي دراز تر ميشد اينطوري خيلي دايرست ! رنگ چشمش هم زيادي روشن شده . اين ضميمه رو ببينيد :
    کد:
    راستي حجمشون چقدره ؟ mod موريگان رو ميخوام بندازم رو بازي !

12. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من خودم رنگ چشمارو روشن تر کردم اینایی که می بینی چندتا Mod دارن باهم کار می کنند. آره Morrigan توی اون خیلی خوبه ولی رنگ چشماش تیرست برای همین مجبور شدم Mod نصب کنم که رنگ چشما روشن تر بشه. حجمشون اصلا زیاد نیست. ولی من چندتا Morrigan و Leliana دارم به نظر من اینا بهتر از بقیشون بود حالا جدا می کنم اینو می فرستم.
    Morrigan با قیافه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای Windows Vista :
    محتوای فایل zip بریزید داخل :
    C:\.....\Documents\Bioware\Dragon Age\Packages\Core\Override
    برای XP هم دنبال همچین پوشه ای بگردید.
    Last edited by Optimus Prime; 08-01-2010 at 20:43.

14. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

Mod های بازی را میتونید از سایت زیر بگیرید:
    کد:

16. 4 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من خودم رنگ چشمارو روشن تر کردم اینایی که می بینی چندتا Mod دارن باهم کار می کنند. آره Morrigan توی اون خیلی خوبه ولی رنگ چشماش تیرست برای همین مجبور شدم Mod نصب کنم که رنگ چشما روشن تر بشه. حجمشون اصلا زیاد نیست. ولی من چندتا Morrigan و Leliana دارم به نظر من اینا بهتر از بقیشون بود حالا جدا می کنم اینو می فرستم.
    Morrigan با قیافه :

برای Windows Vista :
    محتوای فایل zip بریزید داخل :
    C:\.....\Documents\Bioware\Dragon Age\Packages\Core\Override
    برای XP هم دنبال همچین پوشه ای بگردید.
    من گرفتم ، قيافه ي موريگان خيلي قشنگتر شد . پيشنهاد ميكنم شما هم بگيريد . حجمش 50 كيلوبايته و با يه كپي پيست ساده ميتونيد نتيجش رو ببينيد . هيچ مشكلي هم واسه بازي پيش نمياد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •