سلام.Autoplay این امکان رو نداره. البته می تونی خلاقیت به خرج بدی و خودت یه منوی راست چین بسازی.
سلام.Autoplay این امکان رو نداره. البته می تونی خلاقیت به خرج بدی و خودت یه منوی راست چین بسازی.
سلام
من برنامه ام رو در اتوپلی مدیا استدیو به صورت یک فایل exe ساخته ام (Web/Email executable) ، وقتی که این فایل را اجرا می کنم برنامه به صورت خودکار در تمپ استخراج شده و و از تمپ برنامه شروع به کار می کند ( پوشه کار برنامه تمپ می شود )
مشکل من اینجاست که نمی خوام پوشه کار برنامه ( Working Folder ) در تمپ باشه من میخوام که از هر جا که برنامه اجرا میشه من بفهم که از کدام مسیر برنامه اجرا شده است ؟؟
مثال :
کاربر فایل exe رو روی دسکتاپ خود کپی می کند و آن را اجرا میکند ( با توضیحات بالا برنامه از تمپ اجرا میشود ) حالا من باید چجوری بفهمم که برنامه از دسکتاپ اجرا شده است ؟
سلام
من میخوام برای کتابم یک سی دی اتوران طراحی کنم و بین این همه برنامه موندم و تا جایی که مطالب همه برنامه هارو خوندم این برنامه انگار بیشتر به کارم میاد ولی تاحالا باهاش کار نکردم
می خوام در قالب یک سی دی اتوران فیلم ها ، عکس ها فلش ، کتاب های الکترونیکی ، مقداری نرم افزار رو درون سی دی یا دی وی دی اتوران کنم و همه با هم
و زمانی که رویه گزینه ای کلیک کنند اون صدایی که من میخوام رو پخش کنه و یک موسیقی مورد نظر من دربرنامه پخش بشه
و زمانی که رویه گزینهمثلا فیلم ها کلیک کنند زیرشاخه داشته باشه مثلا سیکلید تگزاس روش کلیک کنه و بعد بازم زیرشاخه باشه فیلم جفت گیری و تخمریزی و... و زمانی که روش کلیک کنه همون جا پخشش کنه
درمورد بقیه چیز ها هم به همین صورت
راستی من فیلم ها با پسوند MP4 هست و عکس هارو در قالب FLASH درست کردم و .. میخواستم بدونم این پسوند هارو ساپورت میکنه یا باید تبدیل بشوند؟؟؟
امیدوارم چنین برنامه ای وجود داشته باشه
خیلی ممنون میشم زود جواب منو بدید چون باید این سی دی یا دی وی دی رو همراه با کتابم بدم ناشر برای چاپ
پیروز باشید همچون کوروش کبیر
سلام.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
سلام. اکثر نرم افزارهای Autorun سازی این امکانات رو دارند. می تونی از AMS یا Builder استفاده کنی.
در قسمت global function این کد رو بزار
و در قسمت page on show این کد رو بزارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایطوری همه چیز فارسی میشه
Last edited by 0251; 13-02-2011 at 16:44. دليل: کامل کردن جواب
سلام
در برنامه اتوپلی مدیا چه جوری تاریخ سیستم رو تنظیم کنم ؟
سلام دوستان
برای طراحی اتوران یک مجموعه کتب با استفاده از برنامه ams کمی به مشکل برخوردم
من مجموعه و زیر مجموعه های کتب را با استفاده از tree طراحی کردم اما حالا نمی دونم آن کتاب در tree را چگونه به فایل آن کتاب در cd آدرس دهی کنم
لطفا کمک نمایید
Last edited by ahmadx4u; 10-03-2011 at 00:29.
سلام
براي تنظيم خودكار رزوليشن پروژه اي كه در محيط auto play طراحي شده چه بايد كرد
چند جا به اين سوال جواب داده شده كه متاسفانه تمام لينك ها خراب شده اند .....
چه راهی برای نصب فونت بطور خوذکار توسط برنامه در ویندوز 7 وجود داره
من هر کاری کردم برنامه نمی تونه فونتی داخل پوشه فونت ویندوز 7 کپی کنه
تیک require Administrator هم زدم بازم نشد
می دونم اشکال از UAC ویندوز هست که به برنامه اجازه نمی ده
اما چی کار باید کرد که بشه این کار رو انجام داد
ممنون
سلام دوستان عزیز من می خوام وقتی روی یکی از نوشته های txtbox کلیک می کنم یک صفحه پاراگراف نمایش داده بشه و روی بعدی که کلیک می کنم یک پاراگراف دیگه ممنون می شم سریع کمک کنید حیاتیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)