تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 298 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

من هم گفتم که از دید من این ریویو واقعی نیست و امکان نداره که ان82 برنده باشه!ولی اگه واقعی باشه...........
    همچنین عکس c905 باز هم نشون میده که چون نسخه ی بتا هست کاملا مات گرفته!!من نمیدونم سونی اریکسون کی میخواد دست از این بتا و الفا بازیهاش برداره!

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام شما اگه 8510 رو دستت بگیری بعد تقریبا میتونی بگی که n82 در مقابل این گوشی پلاستیکی به نظر میرسه و اسباب بازیه .

یه زمانی دوربین ها از نسل 3.2 به 5 ارتقا یافتن و تفاوت محسوس بود ولی الان ( 5 به 8 ) هرچی بالاتر بریم اختلاف ها و تفکیک ها دقیق ترو کمتر میشن و مثل گذشته تفاوت فاحش نخواهد بود .

من یه عمر سنگ نوکیا رو به سینه میزدم و از N 90 گوشکوب داشتم تا N95 8 GIG ( موقعی که N90 داشتم یادمه وقتی یا رو میگفت مدل گوشیت چیه میگفتم N 90 میگفت بابا بفروش نوکیا بگیر .... دی )

ولی وقتی یه گوشی کامل سامسونگ میزنه چرا ادم ...... کلا ایران همه میخوان رو یه چیز تعصب بی خودی داشته باشن حالا ازشونم بپرسی چرا خودشونم نمی دونن .

طرف میدونه تا امروز سامسونگ ال سی دی های بدی داشته ولی قبول نمیکنه

خودش قبول داره که باید روی گوشی مثل C905 سیمبین باشه ولی تازه میگه بهتر که نیست تازه سریعتر میشه و هنگ هم نمیکنه

خودش میدونه نوکیا داره تو طراحی تکراری شورش رو در میاره ولی ...

بگذریم .
    Last edited by ravani_13; 05-11-2008 at 02:47.

3. 4 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگه این ریویو واقعی باشه که بعید میدونم(نظر شخصی)پس ان82 در کل با توجه به اینکه 5 مگاپیکسل هست و 9 ماه پیش به بازار اومده قطعا برنده هست!!!!ماشاالله به ان82 خودم و نوکیا!ببینید اگه نوکی بخواد برای 8 مگاپیکسلش مثل ان 82 عمل کنه چه چیزی رو به بازار میفرسته!!نوکیا همیشه نوکیاست!connecting people!!!
    دوست عزیز متاسفانه نظر شما درست نیست.من عکسهای n95 8gb رو با i8510 مقایسه میکنم میبینم نوکیا تو تفکیک رنگ نمیتونه به پای این گوشی برسه عکسهای شب n95 8gb هم بیشتر رنگ زرد داره تا طبیعی البته این امر در مورد n82 هم صدق میکنه.ولی این گوشی یعنی i8510 کیفیت عکسهاش عالی هست.پس تعصبهای خشک رو تعطیل کنید. اگه هر دو گوشی n95 8gb و n82 رو با هم مخلوط هم کنی کیفیت ساختشون به گرد این گوشی نمیرسه.میتونم بگم کیفیت ساخت این گوشی عالیه.
    Last edited by ninja3000sh; 05-11-2008 at 03:11.

5. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اینجا رو درست گفتی ؟ سامسونگ ال سی دی های خوبی داره ها !

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام شما اگه 8510 رو دستت بگیری بعد تقریبا میتونی بگی که n82 در مقابل این گوشی پلاستیکی به نظر میرسه و اسباب بازیه .

یه زمانی دوربین ها از نسل 3.2 به 5 ارتقا یافتن و تفاوت محسوس بود ولی الان ( 5 به 8 ) هرچی بالاتر بریم اختلاف ها و تفکیک ها دقیق ترو کمتر میشن و مثل گذشته تفاوت فاحش نخواهد بود .

من یه عمر سنگ نوکیا رو به سینه میزدم و از N 90 گوشکوب داشتم تا N95 8 GIG ( موقعی که N90 داشتم یادمه وقتی یا رو میگفت مدل گوشیت چیه میگفتم N 90 میگفت بابا بفروش نوکیا بگیر .... دی )

ولی وقتی یه گوشی کامل سامسونگ میزنه چرا ادم ...... کلا ایران همه میخوان رو یه چیز تعصب بی خودی داشته باشن حالا ازشونم بپرسی چرا خودشونم نمی دونن .

خودش قبول داره که باید روی گوشی مثل C905 سیمبین باشه ولی تازه میگه بهتر که نیست تازه سریعتر میشه و هنگ هم نمیکنه

خودش میدونه نوکیا داره تو طراحی تکراری شورش رو در میاره ولی ...

بگذریم .
    دوست عزیز ضمن تایید حرف شما باید بگم که
    ان 95 یا ان 82 هردو جز بهترین گوشیهای زمان خودشون هستن و همین الان هم هستند.
    ولی الان سامسونگ اومده یه گوشی با امکانات بالاتر و کیفیت بهتر و قیمت بالاتر
    و قطعا بهتر از ان 95 و ان 82 و ان 96 هست را ساخته. و خیلیا بخاطر تعصب بگن نوکیا بهتره که اینطور نیست.
    شایدم نوکیا هم دوباره بیاد ایده جدید و کیفیت بالاتر از i8510 بزنه. ولی مهم اینه که الان i8510 بهترینه.

8. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بعد از چند ماه اومدیم ما !!

8510 به نظر من برگ برنده سامسونگه و طراحی بشیه گوشی های نوکیا اش و سیمبینش باعث میشه فن بوی های نوکیا رو جلب کنه !

ال سی دی سامسونگ در زیر نور آفتاب اصلا چنگی به دل نمیزنه و خوانا نیست
    این مشکل تو 8510 دوستم هم هست و از سامسونگ بعیده که چرا فکری براش نمیکنه !!!!!!!!!!

اما موضوعی که باعث شد من پست بدم
    خواستم بدونم باتری این گوشی چطوره ؟؟
    چون دوست من هر روز باید بزنه شارژ !!
    می گفت شده یه چیزی تو مایه های ان95 عادی اش و به همین خاطر این گوشی دلشو زده !
    کسی هست که گوشی رو داشته باشه ؟ و به ما بگه مشکل از باتریه
    یا از مصرف زیاد گوشی ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

امروز یه پسر کره ای رو دیدم ای8510 دستش بود!فقط میتونم بگم از چیدمان منوهاش و باریکی گوشی و نرمی اسلایدش هنگام باز کردنش کفم برید!!!اسکرولش مثل اینکه لمسیه؟؟؟؟خیلی نرم دستش رو میکشید روش و توی منوهای زیباش حرکت میکرد!نوکیا باید به خودش بیاد!کره ای ها هم مثل اینکه خیلی طرفدار محصولات وطنیشون هستند!چند وقت پیش یه یو900 هم دست یه کره ای دیگه دیدم!در ضمن اونطور که من دیدم 100درضد جنس بدنه ی ای8510 از ان95 8 گیگ و حتی ان96 بهتر بود!!

داره خودمونی میشه EMIN3M1404's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جریان سیستم صدای 5.1 surroundچیه؟چیکار میکنه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر یه قیمت از 16 و 8 گیگش بدین ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضی سایتا نوشتن تا 16 گیگ ساپورت میکنه ولی بعضیا نوشتن تا 8 گیگ.
    کسی که داره اعلام کنه کدوم درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •