بفرما:radbehnam جان ممنون ولی من تجربیم . میشه لطف کنی زیست و ریاضی و فیزیک تجربی رو بذاری؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما:radbehnam جان ممنون ولی من تجربیم . میشه لطف کنی زیست و ریاضی و فیزیک تجربی رو بذاری؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا رو شکر خیال کردم ماله کانون داشتم سکته میزدمبودجه بندی ازمون اول سنجش
سلام
من 2 تا سوال داشتم.اول سوال سربازي رو ميپرسم
1-متولدين نيمه ي دوم 68 كه امسال واسه اولين بار كنكور دادن كي و چه جوري بايد دفترچه خدمت پست كنن
2-كتاب توپ واسه يادگيري رياضي پايه رشته رياضي چي سراغ دارين؟(لطفا سريع معرفي كنيد)
جواب 1 - فعلا تا اواسط آبان کاری نمیخواد انجام بدی ( تا زمانی که نتایج تکمیل ظرفیت بیاد) . ولی بعد از معلوم شدن و تموم شدن قضیه ی تکمیل ظرفیت ، باید اول بری مرکز پیش دانشگاهی شهرتون و به مدیر بگی که میخوام یه سال بمونم . اون هم یه نامه میده که ببری نظام وظیفه ی شهرتون. بعد بری نظام وظیفه ی شهرتون و نامه رو به اونا نشون بدی . اونا هم برای تو ، یه سال معافی از سربازی می زنند.
جواب 2 - اگه میتونی بورو کتاب های قدیمی اندیشه سازان رو گیر بیار...ولی اگه نتونستی ، من مبتکران رو بهت پیشنهاد می کنم.
پیام نور و نمی دونم.از سایتش استفاده بکن soheiltaker جان.
ولی اون حرفی که lomon زد راجع به ثبت نام سراسری از اواسط آذر احتمالا ثبت نام کنکور منظورش بوده نه ثبت نام دانشگاه!!!![]()
1-امسال شما مشکل سربازی نداری میتونی کنکور بدی.
2-در مورد ریاضی پایه بستگی به فهم شما دارد اگر درست خیلی خوب باشه مبتکران نوسینده نصیری را بگیر
سلام دوستان
كسي ميدونه براي كنكور چه جوري ميشه لغات زبان رو حفظ كرد ؟
من درس به درس كه لغات رو ميخونم بعضي لغات هست هر روز حفظ ميكنم فردا دوباره از يادم ميره !!!!
لطفا راهنمايي كنيد.................... چي كار كنم ؟؟
من فکر میکنم اگه بعد خوندن لغات یه دور خود درس و reading رو بخونید و ترجمه کنید بهتر میشه![]()
Tick 8 محصولی از گاجسلام دوستان
كسي ميدونه براي كنكور چه جوري ميشه لغات زبان رو حفظ كرد ؟
من درس به درس كه لغات رو ميخونم بعضي لغات هست هر روز حفظ ميكنم فردا دوباره از يادم ميره !!!!
لطفا راهنمايي كنيد.................... چي كار كنم ؟؟![]()
ممنونم دوستان عزيز
من پايه ي رياضيم قوي نيست
در واقع مشكل فهميدن رياضي ندارم ولي اهل بها دادن به رياضي نبودم تا الان
اين كتاب هم ميخوام توضيح و درس داده باشه و براي تست نميخوام
لطفا كتاب رو جوري معرفي كنيد كه بعد از خوندن اون ديگه مشكلي از لحاظ پايه اي توي ديفرانسيل نداشته باشم
در ضمن منظورم از رياضيات پايه همون تابع/لگاريتم/تصاعد /مثلثات و معادله ي درجه 2 هست
فقط خواهشا كتاب قلم چي معرفي نكنيد كه حالم ازش به هم ميخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)