سلام
مدتی بود که از همراه اول استفاده میکردم و از وقتی که پوشش gprs از محله ما رفت مجبور شدم که از ایرانسل استفاده بکنم
فقط یه سوال
من الان یکی از بسته های ایرانسلو فعال کردم
میخواستم بدونم در حین چت با یاهو مسنجر چطور از اعتبار بستم کم میشه
سلام
مدتی بود که از همراه اول استفاده میکردم و از وقتی که پوشش gprs از محله ما رفت مجبور شدم که از ایرانسل استفاده بکنم
فقط یه سوال
من الان یکی از بسته های ایرانسلو فعال کردم
میخواستم بدونم در حین چت با یاهو مسنجر چطور از اعتبار بستم کم میشه
سلام
به دلیل مشکلاتی قصد استفاده از GPRS بر روی لب تاب دارم.
اما چند سوال
1- سرعت استفاده از GPRS از طریق مودم gprs با گوشی های موبایل متفاوته؟
2-معمولا سرعت دانلود در چه حدی هست ؟ اما 90 درصد کاربرد من برای چت کردنه
3-چه نوع مودمی را ترجیح میدهید؟با ذکر قیمت و مدل.
4-هزینه ی اشتراک یک ماهه چقدر هست؟
5- ایا ایرانسل از edge در شهر گرگان پشتیبانی میکند؟
6- برای گرگان همراه اول خوبه یا ایرانسل؟
دوست من سرعت ایرانسل خیلی بهتر از همره اخره ولی به دلیل محدودیت حجمی به دانلود فک نکن
پینگ GPRS ایرانسل روی 250 تا 300 است در بهترین شرایط ولی بعضی وقتها 1500 یا 2000 و بیشتر یا کلا قطع میشه! اینم مثل همون شبکه هاست که بیشتر از توانش مشترک داره!
----------
من برای مواقعی که مجبور بشم از gprs استفاده میکنم ولی مدام باید BTS رو عوض کنم(با نرم افزار) که بتونم سرعت بهتر رو بگیرم. و سر موبایل رو به اینطرف و اونطرف که میچرخونم سرعت کم و زیاد میشه!
حالا اگه ازین مودمهای سیمکارتی بگیرم میتونم از طریق کامپیوتر به سیمکارت فرمان بدم برای شارژ کردن یا عوض شدن BTS ؟ یه مدل خوب مودم چیه؟
متاسفانه من از موبایلم نمیتوانم به عنوان مودم استفاده کنم و باید مودم بخرم.
مودم edge بخرم و اگر در آن محل از edge پشتیبانی نشود ، بازم میشه از اون مودم استفاده کرد؟
آخه من مودم تا حالا مودم usb و بعضی جاها مودم edge شنیدم. اصلا این دو تا با هم فرق دارند یا نه.
مي شه ولي جايي كه edge پشتيباني بشه
فرقي هم نمي كنن همون دستگاهه ولي با يه اسم ديگه
شما به جاي اين كه 70 تومن بدي پول مودم
گوشي رو بفروش و بزار رو اين 70 تومن و يه گوشي بهتر بخر كه هم edge داشته باشه و هم امكانات بيشتري داشته باشه
سلام اصلا" این کارو نکن من گوشی سوخت دیگم درست نشد 400 تومن گوشی پرید
منم به همین خاطر میگم مودم EDGEخوب چی هست که از طریق سیستم کاملا بشه کنترلش کرد و حتی پیامک فرستاد و گرفت.
گوشی موبایل هم تند تند باطری خالی میکنه هم عمر قطعاتش کم میشه هم زود داغ میکنه!
بالاخره کسی جواب میده ؟
دی لینک شاید خوب باشه. چون تو کار مودمه.
اما اینجور که من دیدم قیمتش بالاست.
اگه یه مودم خوب سراغ دارید همینجا معرفی کنید تا خیال ما راحت بشه. امکانات جانبیش هم بالا و سرعت خوبی داشته باشه ،همچنین گارانتی و قیمت خوب
تو سایتهای فروشگاهی هزار مدل ازین مودمها هست فقط نمیدونم کدوم خوبه! اینها هم که کامل و مشخص نمینویسن چه امکاناتی داره!
قیمت از 35 به بالاست.
موقع خرید مواظب باشید به جای EDGE به شما GPRS ندن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)