اینو می تونی از عکسای جدید که منتشر شده بفهمی !!!
اینو می تونی از عکسای جدید که منتشر شده بفهمی !!!
بچه ها لیسانس منچستر و لیورپول هم گرفته شده
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 تیم آرسنال . لیورپول . چلسی و منچستر لیسانس شده اند و دو تیم دیگر نیز ممکن است لیسانس بگیرند.
عکسهای جدید از pes 2009 جام قهرمانان اروپا و منچستر و لیورپول...
حتما به لینک زیر سر بزنید ضرر نمیکنین!
واقعا کونامی رو باید بوسید
صفحه 1 و2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by google_boy07; 11-09-2008 at 15:39.
این دمو فیفا 09 اومد الانم دارم دانلودش میکنم ببینم این همه میگن فیفا 09 خیلی پیشرفت کرده آیا واقعا راسته! دمو PES 2009 کی میاد؟
ولی همینجا بازم میگم هیچ فوتبالی واسه من ساکر نمیشه ....... آخه بری Pes رو ول کنی این فیفا رو بازی کنی !!!!
پست هایی که باعث ایجاد بحث در تاپیک می شه نذارید.این دمو فیفا 09 اومد الانم دارم دانلودش میکنم ببینم این همه میگن فیفا 09 خیلی پیشرفت کرده آیا واقعا راسته! دمو PES 2009 کی میاد؟
ولی همینجا بازم میگم هیچ فوتبالی واسه من ساکر نمیشه ....... آخه بری Pes رو ول کنی این فیفا رو بازی کنی !!!!
گوگل بوی عزیز تو عکس ها دو تیم منچستر و لیورپول که از اول لایسنس شده بودن دیده می شه . خبری از چلسی و لیورپول نیست؟
نمیدونم والا من چند روز پیش براتون زدم که چلسی و لیورپول لیسانس شدن اون خبرو از سایت gamingaccess براتون زدم.
حالا نمی دونم چرا خبری از اون دو تیم نیست خداکنه که لیسانس گرفته باشن .
......
KONAMI
یه ویدیو جدید از جام قهرمانان اروپا در PES 2009
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
عجب عکسهایی از لیگ قهرمانان هست دستت درد نکه google_boy عزیز ادم با دیدنش کم طاقت میشه!!!راستی به تاریخ ایران کی بازی میاد!!من دیگه نمیتونم انتظار بکشم!!!
راستی فکر کنم اون اهنگ زیبای لیگ قهرمانان هم در بازی باشه!!چی حالی کنیم
دمو رو هم كه دبه كرد كونامي حالا معلوم نيست كي قراره واسه Pc دمو بده؟
سلام
به نقل از VIDEOGAMES.ir
konami رسما اعلام کرد که هیچ دمویی از بازی pes 2009 قبل از انتشار رسمی عرضه نخواهد شد . تا مانند فیفا کاربران xbox live یا psn را خوش حال کند بنا براین طرفداران باید تا عرضه ی رسمی بازی در پاییز امسال صبر کنند.
در واقع پس از شایعاتی در مورد اقدامات konami به دنبال خبر دموی فیفا 09 ، با تماس خبرنگاران یکی از سایت های گیم ، سخنگوی konami عرضه ی دموی قابل بازی برای فوتبال موفق خود را تکذیب کرد. بازی برای psp , pc,xbox 360 , ps3 ,mobile در پاییز و نسخه ی wii نیز در بهار 2009 خواهند شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)