ممنونم. ولي اين روشو خودم ميدونستم. آخه فايل خيلي حجيمه و من مثلا فقط 5 دقيه رو ميخوام. آيا مثلا نرم افزاري هست كه كليپهاي آنلاينو پخش كنه و همچين قابليتو داشته باشه؟!
ممنونم. ولي اين روشو خودم ميدونستم. آخه فايل خيلي حجيمه و من مثلا فقط 5 دقيه رو ميخوام. آيا مثلا نرم افزاري هست كه كليپهاي آنلاينو پخش كنه و همچين قابليتو داشته باشه؟!
اگر خودت میدونستی کجای فایل هست میشد با این سایتی که قبلا تو صفحات پیش معرفی کردم اون تیکه رو بدی برات تبدیل کنه ولینک دانلودش رو بده.
گزینه های Start of video و to the end رو برداری میشه زمان به جاش بزاری ... خودت نگاه کن ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام عليرضاي عزيز
اين سايت لينكو كانورت ميكنه و بعد بايد كل فايلو دانلود كني و سپس يك تيكه مثلا 1 دقيقه اي رو جدا كني. ولي منظورم اينه كه قبل از دانلود كردن كل فايل كه خيلي حجيمه ما فايلو مثلا از دقيقه 3:34 تا 5:45 رو از يك فايل 35 دقيقه اي (قبل از دانلود) جدا كنيم و صرفا همين تيكه رو دانلود كنيم.
نكته ديگه: متوجه منظورت از"Start of video و to the end رو برداری" نشدم.
يوتوب آپلودر ميخوام
كه البته قيلتر نشده باشه و بشه تو يوتوب آپ كرد
You Tube Uploader
از این استفاده کن !![]()
ببین لینک رو میدی این سایت و برات دانلودش میکنه. بعد میتونی تیک اون دو گزینه رو برداری و بگی از چه زمانی تا چه زمانی رو جدا کرده و تبدیل کنه و در نهایت لینک مستقیم بده به شما.
اگه اون تیک ها رو برنداری از ابتدا تا انتها تبدیل میکنه و کل فایل رو میده.![]()
سلام درخصوص دانلود یوتیوب که اون تاپیک که معرفی کردید ما هر چی روش بود امتحان کردیم نتونستیم 3gp بگیریم
حداقل بگید من چطوری میتونم با یه مدیا پلیر آنلاین ویدیو یوتیوب رو 3gp ببینم...
مثلا لینک پایین 3gp شده یه فایل یوتیوب هست که از نخسه موبایل یوتیوب گرفته که توی موبایل راحت میشه آنلاین 3gp دید ولی توی کامپیوتر هر چی مدیا پلیر بود چک کردم ولینک open URL زیر رو بهش دادم بخش نکرد ولی توی موبایل میشه راحت 3GP آنلاین نگاه کرد...
در ضمن توی یوتیوب آیا کیفیت ویدیو از 240p که نوشته پایین تر هم میاد که توی همون یوتیوب کیفیت خیلی پایین نگاه کرد ...
الانم خواستم توی یوتیوب عضو بشم بعد از یورز و پسورد و ایمیل و...یه صفحه میاد نمیدونم چی بنویسم و چیکار کنم اینم عکسش : اینجا باید چیکار کرد ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم اگه دوستان جواب بدن
]محتوای مخفی: یوتیوب
Last edited by ali_agha1981; 13-01-2011 at 20:24.
این که تائید اکانته. دو صورت داره. اول این که با پیام فرستادن به گوشی شما اکانت فعال میشه و دوم اینکه با تماس تلفنی با گوشی شما توسط گوگل این اکانت فعال میشه.
نمیدونم گزینه ی فراری چیزی نداره در برین؟
حالا نهایت شماره بدین ببینید کی زنگ میزنه. البته کشور رو ایران بزنید فارسی صحبت کنه ...![]()
یعنی چی ؟ معنی ثبت نام FREE نیست ..؟ن که تائید اکانته. دو صورت داره. اول این که با پیام فرستادن به گوشی شما اکانت فعال میشه و دوم اینکه با تماس تلفنی با گوشی شما توسط گوگل این اکانت فعال میشه.
نمیدونم گزینه ی فراری چیزی نداره در برین؟
حالا نهایت شماره بدین ببینید کی زنگ میزنه. البته کشور رو ایران بزنید فارسی صحبت کنه ..
پس این کارا چیه ؟ حداقل اون قسمت اول سوالم رو جواب بدین که با رنگ دیگه نوشتم ..
ممنون
سلام
خيلي عالي بود.ولي اين فقط براي يوتيوب هست.براي سايتهاي ديگه مثل patrickaviation.com چيكار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)