تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 68 از 923 اولاول ... 185864656667686970717278118168568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

سلام
    ببخشید زیاد سوال میشه By Me

He Is A Student
    Is He A Student

They Have Pencils
    ?Have They Pencils

They Do Their Homework
    ?Do They Do Their Homework

Tobe, Have, Do فعلایی هستن که هم اصلی هستن و هم کمکی، به خاطر همین از همون ها برای سوالی کردن استفاده میشه، ولی Do چه فرقی داره که باید یه فعل کمکی بیاد تا سوالی درست بشه؟

تو حال استمراری لزومی نداره که کار در همون لحظه اتفاق بیافته!
    Maria Wants To Work In Italy, So She Is Studying Italian
    (ماریا تو این لحظه ایتالیایی نمیخونه)

ماریا داره این کار رو روی یه روال انجام میده ولی استمراری شده چرا؟ اینو از گذشته شروع کرده، تو حال انجام میده و آینده هم بله! ممکنه دو روز دیگه ولش کنه

I Play Soccer Every Wednesday این کاریه که من در گذشته شروع کردم، تو حال هم انجام میدم تو آینده هم بله! ممکنه 2 روز دیگه ولش کنم

میدونم سوالم مسخرس ولی به منش و کردارتون منو ببخشید

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

He Is A Student
    Is He A Student

They Have Pencils
    ?Have They Pencils

They Do Their Homework

Tobe, Have, Do فعلایی هستن که هم اصلی هستن و هم کمکی، به خاطر همین از همون ها برای سوالی کردن استفاده میشه، ولی Do چه فرقی داره که باید یه فعل کمکی بیاد تا سوالی درست بشه؟

الان با فرض اینکه در جمله دوم ، have فعلی اصلیه و حالت سوالی اش معمولا با do بدست میاد : do they have book ، فرقی با مثال سوم نداره... بنابراین چیزی نقض نشده : افعال کمکی هنگام سوالی کردن میان اول جمله و چون افعل اصلی (have به معنای مالکیت و do به معنای انجام دادن) فعل کمکی خاصی ندارن ، do (اونی که اول جمله سوالیه) بعنوان یک فعل کمکی dummy (مصنوعی - موهوم) جاش رو می گیره ...

بگذریم که عدم استفاده از do در ابتدای این جملات هم غلط نیست ؛ یعنی مثلا میشه گفت know I you بجای do i know you ... اما فرم مهجوریه و ندرتا استفاده میشه ...

ماریا داره این کار رو روی یه روال انجام میده ولی استمراری شده چرا؟ اینو از گذشته شروع کرده، تو حال انجام میده و آینده هم بله! ممکنه دو روز دیگه ولش کنه

I Play Soccer Every Wednesday این کاریه که من در گذشته شروع کردم، تو حال هم انجام میدم تو آینده هم بله! ممکنه 2 روز دیگه ولش کنم
    ایشالا دوستان کاملتر جواب بدن ، اما خلاصه اش از نظر من اینه که وقتی یه کاری بصورت عادت همیشگی شده ، نیازی به حال استمراری نداریم ... مثل اینکه ماریا می خواد انگلیسی یاد بگیره ... اما اگه اینجا study رو بصورت استمراری اوردن ، دو علت میتونه داشته باشه : 1- واقعا منظور زمان حالی بوده که در همین لحظه داره رخ میده ... یعنی ماریا همین الان داره می خونه و شاید 10 دقیقه دیگه نه ... 2- در مقابل علاقه به کار در ایتالیا ، مطالعه انگلیسی یک امر همیشگی نیست (مدت کمیه شروع کرده - بزودی تموم میشه - و بهرحال "تداوم" نداره) ، بنابراین استمراری شده ...

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بر Seymour بزرگ

ببخشید مورد اول رو متوجه نشدم، کلا 23 تا فعل کمکی داریم که چند تاش هم اصلین و هم کمکی. یا فعل Tobe خاصه که اگه تو جمله فعل Tobe اصلی بود از همون برای سوال کردن استفاده میشه یا Do خاصه که اگه تو جمله بود برای سوالی کردن یا منفی کردن باید یه کمکی بیاد.
    May Might Must
    Be Being Been Am Is Are Was Were
    Do Does Did
    Should Could Would
    Have Has Had
    Will Can Shall

یه چیز دیگه! تو تعریف Simple Present اومده که این زمان فعل کمکی در حالت مثبت (Affirmative) نداره. پس این چه زمانیه؟ I Can Go There

2- در مقابل علاقه به کار در ایتالیا ، مطالعه انگلیسی یک امر همیشگی نیست (مدت کمیه شروع کرده - بزودی تموم میشه - و بهرحال "تداوم" نداره) ، بنابراین استمراری شده ...
    من وقتی میرم مدرسه یه مدت کوتاه (9 ماهه) میرم، این برام عادت یا Habit حساب میشه ولی وقتی یه نفر زبان میخونه و 3 سال طول میکشه هنوز عادت نشده؟

من راحت میتونم صحبت کنم و جملاتم رو در بیشتر زمانها بگم ولی نمیدونم چرا یه چند وقتیه گیر شدم؟!!!

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    دوستان چند تا سوال (بهتره بگم يه طومار) سوال از انگليسي دارم اگه ميشه همه رو جواب بديد ممنون ميشم : دي
    1-منظور از قيد و عبارات قيدي چيست ؟ و قيد ها حالت ، مكان و زمان را توضيح دهيد ؟
    2-منظور از حرف اضافه چيست و حروف اضافه را چطور بشناسيم ؟
    3- منظور از مفعول ‏ و مفعول اسمي ، مفعول فاعلي و ضمير مفعولي چيست ؟
    4- افعال كمكي ناقص كدامند و چگونه آنها را بشناسيم ؟
    5- منظور از افعال بي قاعده و باقاعده چيست و راه شناخت انها؟( خداييش اين يكي خيلي سخته !)
    6-فعل هاي كمكي do, does, was, were, have,has,did چه موقع و در كجا به كار ميروند ؟
    ببخشيد كه سوالاتم رو يه جا پرسيدم .

6. این کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام
    ببخشید زیاد سوال میشه By Me

He Is A Student
    Is He A Student

They Have Pencils
    ?Have They Pencils

They Do Their Homework

میدونم سوالم مسخرس ولی به منش و کردارتون منو ببخشید
    سلام پترس جان..یک بار دیگه هم نوشته بودم که مباحث تاپیک گرامر را خوب بخون ، هم مباحث حال ساده و استمراری بحث شده و هم افعال کمکی.

Have to فعل کمکی نیست و فعل اصلیه. و با do , does سوالی میشه.
    فعل have به معنای داشتن هم با do , does سوالی میشه. ولی وقتی این فعل در زمانهای کامل استفاده میشه و معنی نداره کمکی هست. با توجه به توضیحات بالا جمله زیر کاملا غلطه

They Have Pencils
    ?Have They Pencils
    Do they have pencils????l

do هم مثل همان have to وقتی که معنای انجام دادن کاری را بده خودش فعل اصلی حساب میشه.

در مورد سوال بعد: (نقل قول از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

زمان حال ساده

1- تعریف:
    هرگاه عملی در سه زمان گذشته، حال و آینده به صورت تکرار انجام شود، حال ساده نامیده می شود. بنابراین موارد زیر همیشه با حال ساده بیان می شوند.

1- کارهای همیشگی
    I breath
    من نفس می کشم
    2- حقایق طبیعی
    The earth is round
    زمین گرد است
    3- کارهای عادتی
    I smoke
    من سیگار می کشم
    و زمان حال استمراری (نقل قول از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    زمان حال استمراری

1- تعریف:
    هر گاه عملی در زمان حال ،در حال انجام شدن باشد با زمان حال استمراری بیان میشود.

2- شکل یا طرز ساخت:
    برای ساختن این زمان در فارسی کافی است مصدر داشتن را که به معنای در حالِ یا مشغولِ می باشد را قبل از فعل زمان حال ساده صرف کنیم.

برای ساختن زمان حال ساده در انگلیسی از " ing " و صرف فعل to be در زمان حال ( am,is are ) استفاده می کنیم. به این ترتیب که مشتقات to be را قبل از فعل حال ساده قرار می دهیم و ing را در انتهای فعل می آوریم.

I work
    من کار می کنم

I am working
    من دارم کار می کنم

تغییرات فعل در زمان استمراری با ( am,is are ) انجام می شود.
    Are you going home?l
    آیا به خانه می روید؟

No. I'm not going home
    نه من به خانه نمی روم

Where is she living now?l
    او الان داره کجا زندگی می کنه؟

What are they doing now?l
    آنها الان دارند چی کار می کنند؟؟
    امیدوارم جوابتو گرفته باشی. مهم نیست که اون عمل را دو روز دیگه ول کنه یا نه. ما داریم در مورد زمان حال صحبت می کنیم. اگه عملی در حال حاضر در حال انجام شدن باشه، استمراری بیان میشه. که زمانهای استمراری همیشه با قید زمان همراه هستند. (که قید زمانها در پستهای ذکر شده، موجود است). ولی زمان حال ساده قید زمان نداره.

موفق باشی

پ.ن. این دقیقا کجا اومده؟؟؟
    تو تعریف Simple Present اومده که این زمان فعل کمکی در حالت مثبت (Affirmative) نداره.

8. 4 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان چند تا سوال (بهتره بگم يه طومار) سوال از انگليسي دارم اگه ميشه همه رو جواب بديد ممنون ميشم : دي
    5- منظور از افعال بي قاعده و باقاعده چيست و راه شناخت انها؟( خداييش اين يكي خيلي سخته !)
    6-فعل هاي كمكي do, does, was, were, have,has,did چه موقع و در كجا به كار ميروند ؟

شما هم يه نگاهي به تاپيك گرامر بنداز.نوشتن جواب تمام سوالت يه كم بيش از حد وقت گيره.ولي در مورد افعال با قائده و بي قائده كه مي گي سخته هيچ راهي غير از سختي كشيدن نداره چون راهي براي شناختشون وجود نداره و اصطلاحا سماعي هستند و بايد حفظشون كني.

10. 2 کاربر از Top Notch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    www.qomiha.com

پيش فرض

شما هم يه نگاهي به تاپيك گرامر بنداز.نوشتن جواب تمام سوالت يه كم بيش از حد وقت گيره.ولي در مورد افعال با قائده و بي قائده كه مي گي سخته هيچ راهي غير از سختي كشيدن نداره چون راهي براي شناختشون وجود نداره و اصطلاحا سماعي هستند و بايد حفظشون كني.
    هیچ کدوم از مهارت های اصلی و فرعی زبانی لزوما نیاز به سختی کشیدن نداره

شما اگر همون افعال بیقاعده را مثلا در کتاب grammar in use به صورت کاربردی و با تمرین یاد بگیرید

هم زود از یادتون نمیره و هم یادگیری براتون شیرین میشه

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام پترس جان..یک بار دیگه هم نوشته بودم که مباحث تاپیک گرامر را خوب بخون ، هم مباحث حال ساده و استمراری بحث شده و هم افعال کمکی.

امیدوارم جوابتو گرفته باشی. مهم نیست که اون عمل را دو روز دیگه ول کنه یا نه. ما داریم در مورد زمان حال صحبت می کنیم. اگه عملی در حال حاضر در حال انجام شدن باشه، استمراری بیان میشه. که زمانهای استمراری همیشه با قید زمان همراه هستند. (که قید زمانها در پستهای ذکر شده، موجود است). ولی زمان حال ساده قید زمان نداره.

پ.ن. این دقیقا کجا اومده؟؟؟
    این دقیقا از اینجا اومده
    Michael Swan: Practical English Usage
    Simple Present: A Present Verb Form That Has No Auxiliary Verb In The Affirmative

آرچی عزیز و گرامی، من راحت فول میتونم بصحبتم ولی گیر کردم به این دو تا زمان از لحاظ گرامری! اینا رو هم برای انتقال میخوام (یعنی میخوام به بچه ها آموزش بدم) و گرنه بهشون میگم استمراری یعنی کاری که الان داری میکنی و ساده یعنی کارای عادت شده ات.

در ضمن حال ساده، قید زمان داره: I Go To School Every Day
    و استمراری قید زمان همیشه نداره، فکر کنم بر عکس گفتید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

این دقیقا از اینجا اومده
    Michael swan: Practical english usage
    simple present: A present verb form that has no auxiliary verb in the affirmative

آرچی عزیز و گرامی، من راحت فول میتونم بصحبتم ولی گیر کردم به این دو تا زمان از لحاظ گرامری! اینا رو هم برای انتقال میخوام (یعنی میخوام به بچه ها آموزش بدم) و گرنه بهشون میگم استمراری یعنی کاری که الان داری میکنی و ساده یعنی کارای عادت شده ات.

در ضمن حال ساده، قید زمان داره: I go to school every day
    و استمراری قید زمان همیشه نداره، فکر کنم بر عکس گفتید
    خب میثم جان تا زمانی که خودت کامل تفهیم نشی، نمی تونی یک مطلب را بقیه منتقل کنی ..یعنی می تونی ولی خب اونها هم نمی فهمن.

حال ساده بعضی وقتها قید تکرار داره... و حال استمراری همیشه قید زمان داری..باید بگی که در حال انجام چه کاری در چه زمانی هستی.

حالا من باز نفهمیدم کجاشو نفهمیدی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام

تورو خدا من این تاپیک گرامر را این همه می شینم می نویسم..بخونید دلم نشکنه..

دوست عزیز جواب سوالات شما خیلی طولانیه..ولی سعی می کنم تا جایی که بتونم کوتاه جواب بدم.

1- در پست زیر جواب سوال 1 اومده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- منظورتون همون of, from از ایناست؟؟؟؟

3- در همان جواب پست شماره 1 موجود است.

4- این افعال ناقص انگلیسیش چی میشه؟؟؟ من متوجه نمیشم ؟

5- جدول داره و اتفاقا خیلی هم راحت هست. فقط باید تمرین کنید (در پست بعد می نویسم)

6- قسمتی از جوابتون اینجاست
    کد:
    کد:
    در مورد have , has هم وقتی به زمانهای کامل برسم توضیح می دم. این فعل در تمام زمانهای کامل به کار میره.
    و تغییرات فعل در زمانهای کامل با این فعل انجام میشه.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •