آقا قهوه ای پر رنگش که هست.اتفاقا من بیشتر اون رونگش رو دیدم.شیراز چند جا دیدم.اگر شد یه عکس میندازم.3- همین یه رنگه. اون قهوه ایه تیره انگار فیک بوده
آقا قهوه ای پر رنگش که هست.اتفاقا من بیشتر اون رونگش رو دیدم.شیراز چند جا دیدم.اگر شد یه عکس میندازم.3- همین یه رنگه. اون قهوه ایه تیره انگار فیک بوده
آقا بلندی صدای اسپیکرش مثل چه گوشی هست ؟ من رو این مورد خیلی حساسم
البته اینم میدونم که اسمارت فونها صداشون کمه گفتم شاید سری g صداش بلندتر باشه
و اینکه این گوشی بدون گارنتیش سریالشون اصلیه یا اینکه با یه شماره سریال دیگه رجیستر شده (به خاطر اینکه بشه آپدیتش کرد)
Last edited by MVP77; 23-11-2008 at 14:10.
تو رو خدا یکی کمکم کنه من جی 700 گرفتم. هر چی کار می کنم فارسی روی کی بوردش نصب نمیشه هر نرم افزاری میریزم که فارسی بشه نمی شه. توی کامپیوتر هم اصلا نصب نمیشه و سیستم بعد از اینکه اون شناسایی می کنه . پس میزنه و اون unknown device می شناسه. بعد پشت هم گیر میده و اعصاب خورد می کنه. آیکون کوچیک قسمت ترای کنار ساعت هم یک گوشی با علامت ضربدر قرمز نشون میده یعنی که این گوشی هنوز وصل نشده به کامپیوتر !!! من هر چی کار می کنم نمی تونم فایل های سیس توی این گوشی نصب کنم. اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا کمکم کنه. حیفه این گوشی به این خوبی و دل نشینی یه همچین ایراداتی داشته باشه. خداییش دوستم ان 73 داره توی کف این گوشی مونده . معایب این گوشی یکیش همون عدم داشتن فوکوس دوربینه . یکی دیگش جنس پلاستیک ظریف پشت قابش هست. که فوری اگه چند بار باز بسته بشه ممکنه بشکنه.
در کل گوشی خوبیه و به قیمتش می ارزه. من 275 تومن با گارانتی پرشین کامتل خریدم.
مبارک باشه
دوست عزیز سه تا سریال گوشی شما یکی هست ؟ (روی جعبه - خود گوشی - زیرباطری) ؟
اول که مبارکه و به سلامتی.تو رو خدا یکی کمکم کنه من جی 700 گرفتم. هر چی کار می کنم فارسی روی کی بوردش نصب نمیشه هر نرم افزاری میریزم که فارسی بشه نمی شه. توی کامپیوتر هم اصلا نصب نمیشه و سیستم بعد از اینکه اون شناسایی می کنه . پس میزنه و اون unknown device می شناسه. بعد پشت هم گیر میده و اعصاب خورد می کنه. آیکون کوچیک قسمت ترای کنار ساعت هم یک گوشی با علامت ضربدر قرمز نشون میده یعنی که این گوشی هنوز وصل نشده به کامپیوتر !!! من هر چی کار می کنم نمی تونم فایل های سیس توی این گوشی نصب کنم. اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا کمکم کنه. حیفه این گوشی به این خوبی و دل نشینی یه همچین ایراداتی داشته باشه. خداییش دوستم ان 73 داره توی کف این گوشی مونده . معایب این گوشی یکیش همون عدم داشتن فوکوس دوربینه . یکی دیگش جنس پلاستیک ظریف پشت قابش هست. که فوری اگه چند بار باز بسته بشه ممکنه بشکنه.
در کل گوشی خوبیه و به قیمتش می ارزه. من 275 تومن با گارانتی پرشین کامتل خریدم.
اصلا خودت رو ناراحت نکن.مشکلی نداره.
برای وصل کردن گوشی به کامپیوتر 2 حالت هست.که زمانی که USB رو بهش وصل میکنی روی گوشی میبینی:
file taransfer و phone mode
file transfer برای زمانی هست که میخوای اطلاعات اهنگ یا هر چیزی رو روی مموری گوشی بریزی.
phone mode برای زمانی هست که بخوای به حافظه داخلی گوشی دسترسی داشته باشی و غیره.
برای حالت file transfer وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی اتوماتیک شناخته میشه و بعد از نصب درایور ها کاملا قابل استفاده هست.
برای phone mode شما باید برنامه pc suite رو نصب کنید تا گوشی شناخته بشه.
حله؟
فارسی هم میشه.نیازی به برنامه نداره.از بقیه دوستان کمک بگیر.
در ضمن.هر برنامه ای دستت آمد روی گوشی نریز.یه سر به کلوپ برنامه ها بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست من این قضیه مدتی هست منتفی شده.دوست عزیز سه تا سریال گوشی شما یکی هست ؟ (روی جعبه - خود گوشی - زیرباطری) ؟
Last edited by hamed1297; 25-11-2008 at 23:34.
منظورت چیه ؟
یعنی گوشیهای بدون گارانتی هم الآن رجیستر هستن ؟ (تمام سریالها به هم میخورن) ؟
شما میتونید برید توی سایت همراه اول و اونجا شماره سریال گوشی رو ثبت کنید.البته در صورتی که ثبت نشده باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال، در G900 چطور می توانم در حالت stand by مانند گوشی های NOKIA ساعت را نمایش دهم؟
ممنون
اگه بشه ثبت کرد که خیلی عالی میشه
ببینم کسی تا حالا امتحان کرده ؟ چقدر طول میکشه تا ثبت بشه ؟
نوکیا مگه چطوری نمایش میده؟یک سوال، در G900 چطور می توانم در حالت stand by مانند گوشی های NOKIA ساعت را نمایش دهم؟
ممنون
شبیه ساعت آنالوگ منظورتونه؟
نمیدونم فک نکنم بشه اما ساعت خودش رو با برداشتن standby application از مسیر settings >> Display میتونید بزرگش کنید
با اینکار ساعت تو استندبای بزرگ (البته بصورت دیجیتالی) میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)