سلام
سیستم شما به شبکه وصله؟
پرینتر را نصب کردید؟ منظور سی دیش هست؟
سلام
سیستم شما به شبکه وصله؟
پرینتر را نصب کردید؟ منظور سی دیش هست؟
سلام
مگه میشه کار نکنه
بهرحال راه حل توی این پست همونی بود که مهدی جان گفتند برای تعویض فایلهای معیوب سیستم.
احتمال پروسه Spooler هنوز اجرا نشده .
محتوای مخفی: راه حل سریع
این صفحه رو ببین ، خیلی کاملتر توضیح داده در مورد این مشکل و راه حل برطرف کردنش.
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Masоud; 27-10-2009 at 15:14.
با سلام
يك سيستم دارم ويندوزش بالا نمياد. توي سيف مد هم نمي ره يك مقدار كار كه مي كنه صفحه سياه مي شه و ديگر هيچ
سي دي ويندوزي كه نصب كرده بودم هم وقتي كه ميذارم توي درايو گزينه Repair نداره مي ره نصب جديد مي كنه . لطفا راهنمايي كنيد كه از راه داس آيا مي تونم Repair كنم ؟ خيلي ضروريه چون درايورهاي اين سيستم رو هم ندارم كه ويندوز جديدي نصب كنم.
من یه روشی رو به شما معرفی میکنم که شاید بتونید ازش جواب بگیرید. روش به این صورت هست که بایستی موقع روشن شدن سیستم دکمه F8 صفحه کلید رو چند بار فشار بدید تا منوی Windows Advanced Option Menu براتون ظاهر بشه. اون وقت گزینه Last Known Good Configuration رو انتخاب و اینتر بزنید. اگه با این روش سیستم اومد بالا که چه بهتر در غیر اینصورت بایستی ویندوز رو عوض کنید.
در مورد تعویض ویندوز این تکته رو هم بگم که شما از یه CD ویندوزی دارید استفاده میکنید که به صورت اتوماتیک نصب هست و در این نوع CD ها قابلیت Repair وجود ندارد. ابتدا یه ویندوز اورجینال دست نخورده پیدا کنید منظورم این هست که اتوماتیک نصب نباشه. بیشتر شرکتهایی که CD ویندوز رایت میکنند و روانه بازارش میکنند با تغییرات تبلیغاتیشون این قابلیتها ازشون گرفته میشه.
فقط CD اورجینال ویندوز به کارتون میآد و بس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
اینجا راه حل توضیح داده شده :
دوستان عزیز سلام. خوب هستین؟ دوستان من دیروز یک theme برای ویندوز xp از اینترنت دانلود کردم و انو روی کامپیوترم نصب کردم. بعد این theme یک patch داشت . من اون رو هم دانلود کردم و نصب کردم.. اما بعد از نصب اون patch ویندوزم مشکل پیدا کرد. و موقع عوض کردن theme ویندوزم این ارور را میده که لینک عکسشو گذاشتم.. حتی دیگه theme خود ویندوز xp رو هم نمیتونم بذارم و همین ارور را میده.. و ظاهر ویندوزم خیلی زشت شده.. لطفا راهنمایی کنید..
مرسی
ممنون...
عکس رو توی دو سایت زیر upload کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
روش زیر رو امتحان کن :
دوست عزیز سلام...
مرسی از کمکتون. دوست عزیز من این برنامه را دانلود کردم ولی باز هم همون ارور قبای رو داد و نمیشه از هیچ theme استفاده کرد.
راستی میشه طرز کار این برنامه را توضیح بدین.. باز هم مرسیو ممنون
سلام
نرم افزار رو از حالت زیپ خارج کن و UXTender.exe رو اجرا کن و روی دکمه ی Patch کلیک کن و بعدش یک پیغام میاد که شما اونو تایید میکنید و ویندوز رو Restart .
اگر درست نشد فایل زیر رو دانلود و از زیپ خارج کن .
فایل restorethemes رو فقط اجرا کن ولی فایل Windows Classic رو تو مسیر زیر کپی کن :
C:\WINDOWS\Resources\Themes
دانلود :
سلام
من یه مشکل دیگه پیدا کردم
همین پیغام مسخره میاد
Generic Host Process For Win32 Services
ولی وقتی dont sendرو بزنی یا کاری به کارش نداشته باشی بعد از چند وقت
یهو یه شمارنده میاد و...
پ ن: الان دو باره که اینطور میشه ویندوز مورد استفاده هم ویندوز SP3مال شرکت jbدوم که من سیستم رو. اسکن کردم قاعدتا شکم رو بلاستر یا ساسر بود اومدم هات فیکس رو نصب کنم که دیدم ویندوز میگه قبلا نصب شده
بعد یه مطلب دیگه در مورد ورمی پیدا کردم که فایل svhoct.exe رو آلوده میکردچونگفته بود از 5 تا اگر بیشتر دیدید تو تسک منجر ممکنه گرفته باشین من یکی یکی اونا رو (svhoct.exe ) ها رو اند تسک کردم که سر یکی شون دوباره اون شمارنده اومد و...
با کاسپر که اسکن میکردم هیچی پیدا نمی کرد با avg8که اسکن کردم یه ورم پیدا کرد که با Generic اسمش
شروع میشد ولی بعد از پاک کردن اون بازم فرقی نکرد واون شمارنده میومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)